Omschrijving

Ontdek de ideale zakelijke ruimte in Nuland! Dit recent gerenoveerde pand op het industrieterrein herbergt drie kantoren, waaronder een ruim dubbel kantoor dat flexibel te huur is als twee afzonderlijke kamers. Volledig gestoffeerd, goed verlicht, voorzien van airconditioning, mechanische ventilatie en een geavanceerd intercomsysteem, bieden deze kantoren een combinatie van comfort en stijl.

Met een gunstige ligging aan de A59 snelweg, geschikt voor meerdere bedrijven en omgeven door een fraaie tuin met fruitbomen, creëert dit pand een ideale werkomgeving. Bovendien is er ook een ontspanningsmogelijkheid in de vorm van een pingpongtafel.

Ontdek de veelzijdigheid van dit moderne kantoorpand en neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging. Uw succesvolle zakelijke locatie wacht op u!

Oppervlakte
De te huur kantoren hebben oppervlakte van 20m², 15m² en 18m²
Een dubbel kantoor is te huur als een dubbele unit, bestaande uit twee kamers, maar kan ook afzonderlijk per kamer/kantoor gehuurd worden. Alle kantoren zijn volledig gestoffeerd en bieden uitstekende belichting, buitenzonwering, airconditioning en een intercomsysteem. Toegang tot de kantoren wordt verleend via een veilig druppelslotsysteem, en ze bevinden zich op de begane grond met uitgangen aan zowel de voor- als achterkant van het pand

Ligging en bereikbaarheid
Gunstig gelegen aan de A59 snelweg, biedt het pand alle gemakken die nodig zijn voor een moderne zakelijke omgeving. Glasvezelaansluiting en een gedeelde serverruimte met een patchkast zijn beschikbaar. Op de begane grond bevinden zich een keuken met koelkast, kokend waterkraan, inductiekookplaat, afzuigkap en koffieapparaat, een gezamenlijke kantine en toiletten. De begane grond straalt professionaliteit uit, ideaal voor het ontvangen van bezoekers, en de toegang tot het pand is geregeld via een intercomsysteem.

Alle ruimtes in het pand zijn uitgerust met mechanische ventilatie, airconditioning en elk kantoor beschikt over buitenzonwering. De omgeving van het pand is omringd door een tuin met fruitbomen, waardoor een prettige werkomgeving wordt gecreëerd.

Parkeren
Achter een toegankelijke poort biedt het pand maar liefst 18 privéparkeerplaatsen alleen toegankelijk voor de gebruikers van het pand, waardoor een veilige en exclusieve parkeeromgeving wordt gegarandeerd. Daarnaast zijn er 6 speciale parkeerplaatsen gereserveerd voor bezoekers, waardoor zowel bevestigde bedrijven als gasten genieten van handige en goed georganiseerde parkeervoorzieningen.

Buiten het kantoorpand vindt u een geavanceerde ALFEN Double Autolader met een capaciteit van 32A-22kW en twee T2-aansluitingen. Deze moderne laadinfrastructuur bevindt zich in de buitenruimte en biedt een snelle en efficiënte oplaadmogelijkheid voor elektrische voertuigen. Deze strategisch geplaatste laadvoorziening onderstreept het engagement van het pand voor duurzame mobiliteit en maakt het gemakkelijk voor gebruikers om hun elektrische voertuigen op te laden terwijl ze buiten het kantoorpand zijn.

Bestemmingsplan
Alle aspecten van dit pand zijn in overeenstemming met het actuele bestemmingsplan. Van de interne indeling en het gebruik van de ruimtes tot aan de parkeervoorzieningen en laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen, alles is zorgvuldig ontworpen en uitgevoerd volgens de geldende bestemmingsvoorschriften. Dit waarborgt niet alleen de functionaliteit van het pand, maar ook de naleving van lokale regelgeving en planning, waardoor een gestroomlijnde en legitieme werkomgeving wordt geboden.

Opleveringsniveau
He pand is recent gerenoveerd en is in uitstekende conditie.

Het pand is uitgerust met een geavanceerd alarmsysteem, waardoor de veiligheid en beveiliging van het gebouw worden versterkt. Dit moderne alarmsysteem is ontworpen om het pand te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en andere potentiële veiligheidsrisico’s. Met state-of-the-art beveiligingsfuncties biedt het alarmsysteem gemoedsrust en een extra laag bescherming voor de gevestigde bedrijven en hun eigendommen binnen het pand.

Huurcondities

Huurprijs: € 25,- per m2 per maand excl. BTW

Huurtermijn: minimaal 1 jaar.

Servicekosten: Inbegrepen in huurprijs

Aanvaarding: Per 1-1-2024.

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 1 maand huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Industriestraat 14 in Nuland aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Overdracht

Vraagprijs
€ 300,- per m2 p.j
Betaling
per m2 p.j
Type aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdfunctie
kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw

Oppervlakten

Units vanaf
15 m2
Kantoorruimte opp.
53 m2

Algemeen

Verdiepingen voor kantoorruimte
1

Reageer


  Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  BOG object

  Uw naam*

  Uw E-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Uw Bericht*

  Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

  Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


  Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion  * Verplicht veld  Locatie

  Streetview

  Reageer direct

   * Verplicht veld

   Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid

   Download brochure

    * Verplicht veld
    Liever persoonlijk contact?

    Roy Daris

    Vastgoedadviseur

    roy-daris-img

    Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

    Bedrijfspanden in de buurt

    bedrijfsruimte

    Middelste Groes 29b

    5384 VV Heesch

    € 1.250,- per maand

    90 m²

    Geen info

    Bekijk dit pand

    bedrijfsruimte

    Overbeeke 14

    5258 BL Berlicum

    € 35,- per m2 p.j

    1.300 m²

    Units vanaf: 400 m2

    Bekijk dit pand

    bedrijfsruimte

    Poeldonk 34

    5275 HP Den Dungen

    Prijs op aanvraag

    303 m2

    Geen info

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    Eemweg 1–9

    5215 HM 'S-Hertogenbosch

    € 500,- per maand

    31 m2

    Geen info

    Bekijk dit pand