Praktijkruimte verhuren

Wij zijn een NVM – Bedrijfsmakelaar die het net even iets anders aanpakt. 

De moderne manier om uw praktijk te verhuren; altijd op de hoogte, korte lijntjes, snelle communicatie en heldere afspraken.

Actief betrokken als eigenaar

U doet zelf de bezichtigingen en kiest zo uw nieuwe huurder of koper. Wij begeleiden u op alle punten waar u behoefte aan heeft.

Persoonlijke begeleiding

Onze NVM-bedrijfsmakelaars en adviseurs staan dagelijks voor u klaar en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Maximale online vindbaarheid

Iedere zoektocht begint tegenwoordig online daarom plaatsen wij uw pand op alle grote aanbodsites zoals Funda in Business.

Eén vaste, eerlijke prijs

Hoe groot uw pand ook is en wat deze ook waard is: wij werken altijd met één vaste prijs. Zo staat u nooit voor verrassingen

Praktijkruimte verhuren samen met de Online Bedrijfsmakelaar

Uw praktijkruimte verhuren is met onze unieke werkwijze een stuk eenvoudiger en voordeliger. De Online Bedrijfsmakelaar maakt het namelijk mogelijk om uw praktijkruimte op Funda in Business en andere grote aanbodsites te adverteren. Met begeleiding van ons team van NVM bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs zorgt u ervoor dat het verhuren van uw praktijkruimte op de juiste manier gebeurt voor een vaste, eerlijke prijs. 

Uw praktijkruimte verhuren via de Online Bedrijfsmakelaar is altijd een goed idee als u het verhuurproces gerust wilt doorlopen. Onze vastgoedadviseurs en NVM bedrijfsmakelaars staan namelijk van A tot Z voor u klaar voor ondersteuning. Zo weet u zeker dat alles goed verloopt: van het bepalen van de huurprijs tot het ondertekenen van het huurcontract. 

Zelf de bezichtigingen begeleiden

Ons team heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van een praktijkruimte verhuren. Wij begrijpen daarom goed dat u als vastgoedeigenaar graag kennis maakt met potentiële huurders. Het liefste voordat de handtekeningen worden gezet. Daarom denken wij dat u de aangewezen persoon bent voor het begeleiden van de bezichtigingen. Als u de bezichtigingen begeleid, dan zorgen wij voor een soepel verloop van de rest van het proces. 

Het zelf begeleiden van de bezichtigingen heeft verschillende voordelen. Allereerst krijgt u de kans om uw praktijkruimte zelf te verkopen aan potentiële huurders. U weet het meest over het pand zelf, de omgeving en specificaties, waardoor u waardevolle informatie kunt geven aan kandidaten tijdens de bezichtigingen. Het grootste voordeel is echter dat u tijdens de bezichtigingen de kans krijgt om de potentiële huurders te ontmoeten, en dat zorgt voor minder twijfel tijdens het kiezen van de uiteindelijke huurder.  

funda voor bedrijven

Bent u een ervaren belegger en doet u liever het overgrote gedeelte zelf?

Kies dan voor ons Online Marketingpakket. Hierbij zorgen wij voor een uitgebreide advertentie op alle grote aanbodsites én een koppeling in onze zoekersdatabase. 

Het overige werk doet u zelf. Uiteraard staat ons team dagelijks klaar om u te adviseren en te begeleiden mocht u daar behoefte aan hebben.

Al 3.500+ vastgoedeigenaren gingen u al voor!

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

“Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. “

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

“Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.”

4.6/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

“Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.”

NVM kwaliteit voor een eerlijke prijs

Het vinden van een betrouwbare huurder is een lastige klus, maar met onze unieke aanpak is het mogelijk om een grote doelgroep te bereiken binnen een acceptabele termijn en voor een scherp tarief. Wij brengen namelijk geen courtage in rekening, maar werken met eerlijke en duidelijke pakketprijzen die wij bekend maken voordat wij voor u aan de slag gaan. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en houdt u de touwtjes volledig zelf in handen: ook op financieel gebied. 

Het maakt niet uit of uw praktijkruimte verhuurd wordt vanaf een A1-locatie in de binnenstad of aan de rand van een landelijk dorp. Onze bedrijfsmakelaars doen altijd hun best om uw praktijkruimte op de juiste manier te verhuren. Zij hebben daar geen extra financiële prikkel voor nodig. Zo houdt u de kosten laag, zonder dat u het risico loopt dat er iets misgaat tijdens het verhuurtraject. 

Veelgestelde vragen over een praktijkruimte verhuren

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een praktijkruimte. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het praktijkruimte wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw praktijkruimte wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw praktijk. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.

Absoluut. Als grootste NVM – Bedrijfsmakelaar op Funda in Business werken wij door heel Nederland. Zodoende hebben wij gegarandeerd ook bij u in de regio vastgoed verhuurd of verkocht. Het is echter niet zo dat wij dagelijks bij u in de regio te vinden zijn. Daarom gebruiken wij altijd de NVM database om onze waarde berekeningen en marktinformatie zo actueel mogelijk te houden. In de NVM database verwerken namelijk alle bedrijfsmakelaars van Nederland hun transacties. Zodoende hebben wij altijd de meest actuele marktinformatie beschikbaar om een goed advies te geven.

Jazeker kan dat. In dat geval beginnen wij met een verhuurpakket. Wordt het pand uiteindelijk verkocht, dan brengen wij een restantbedrag in rekening van € 200,- excl. BTW. Als u het pand verhuurd dan brengen wij uiteraard geen restantbetaling in rekening.

In onze dienstenpakketten zit een jaarplaatsing op alle verschillende aanbodsites. Uw pand staat dus 12 maanden online. Mocht uw pand na een jaar nog niet verhuurd of verkocht zijn en u wilt graag uw advertentie verlengen dan is dat uiteraard mogelijk. De verlengingskosten bedragen hiervoor € 240,- excl. BTW voor een verlenging van 12 maanden.

Op basis van de statistieken vanuit Funda Business kunnen wij de advertentie optimaliseren. Als wij bijvoorbeeld zien dat de advertentie veel gevonden wordt, maar weinig mensen klikken op de advertentie voor meer informatie dan weten wij dat er iets moet gebeuren. Misschien is de hoofdfoto niet goed of is de vraagprijs te hoog?

Dagelijks zijn onze vastgoedadviseurs en NVM bedrijfsmakelaars bezig met het optimaliseren van onze advertenties. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u gegarandeerd uw doelgroep bereikt en maximaal profiteert van het bereik van Funda in Business.

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw bedrijfspand.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw bedrijfspand en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

Meer informatie over de mogelijkheden?