NVM Makelaar

Bedrijfsvastgoed verhuren of verkopen op de manier die het beste bij u past.

De Online Bedrijfsmakelaar is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM), vakgroep Business.

NVM makelaar en Funda in Business!

De NVM bestaat sinds 1898 en is met ruim 4000 leden de grootste Nederlandse vereniging binnen de vastgoedbranche. De NVM is thuis in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek.

Kwaliteitslabel

De vakgroep NVM Business is gespecialiseerd in commercieel vastgoed (kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca) en bestaat uit 700 makelaars. Elke NVM bedrijfsmakelaar moet aan strenge eisen voldoen en houdt zich aan de NVM erecode. Het werk van een bedrijfsmakelaar vraagt om samenwerking: met opdrachtgevers en met specialisten. Het landelijke netwerk van NVM bedrijfsmakelaars draagt een belangrijk steentje bij aan deze samenwerking.

Waarom de Online Bedrijfsmakelaar?

Professionele begeleiding

Onze NVM - Bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs staan altijd voor u klaar én zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld.

Maximale online vindbaarheid

Wij zorgen voor een publicatie op alle grote aanbodsites, incl. Funda in Business. Zo bereiken wij altijd uw volledige doelgroep.

Altijd een vast éénmalig tarief

Wij werken niet met torenhoge courtages, maar met vaste tarieven. Zo bespaart u al snel duizenden euro's aan makelaarscourtage.

Online bedrijfsmakelaar online vindbaarheid

Funda in Business

Funda in Business:

Door de aansluiting van de Online Bedrijfsmakelaar bij de NVM Business zijn wij instaat om uw commercieel vastgoed (kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca) op Funda in Business te plaatsen. Funda in Business is namelijk een initiatief vanuit de NVM en zodoende enkel toegankelijk voor NVM Business leden. De afgelopen jaren is Funda in Business uitgegroeid tot de grootste aanbiedingssite van zakelijk vastgoed in Nederland, met maandelijks zo’n 1.000.000 bezoekers. In dit artikel “Waarom zou u adverteren op Funda in Business?” ontdekt u de kracht van Funda in Business.

Lidmaatschap Online Bedrijfsmakelaar:

De Online Bedrijfsmakelaar is als onderdeel van Qualitas Bedrijfsmakelaardij B.V. en Q-Bedrijfstaxaties aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars onder het nummer 14315.