Vastgoed verkopen op de moderne manier

Sta niet langer aan de zijlijn te wachten, maar neem zelf de regie in handen. Onze NVM- Bedrijfsmakelaars zijn er om u te ondersteunen en begeleiden op de punten waar u behoefte aan heeft.

4.8/5

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 op Funda in Business

Maximale vindbaarheid

Wij plaatsen uw pand op alle grote aanbodsites, inclusief Funda in Business. Zo bereikt u gegarandeerd alle ondernemers.

Weet altijd wat er speelt

Zodra er nieuws is ontvangt u dat direct. Zo weet u altijd wat er speelt en kunt u snel actie ondernemen.

Geen torenhoge courtages

Hoe groot uw pand ook is en wat deze ook waard is; wij werken altijd met één vaste prijs. Zo bespaart u snel duizenden euro's.

ONZE PAKKETTEN

Vastgoed verkopen op de manier die het beste bij u past

Uitgebreide dienstenpakket

Onze NVM- Bedrijfsmakelaars zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt. Van het bestemmingsplan tot aan de screening van kandidaten. Het enige dat u zelf doet zijn de bezichtigingen in uw pand.

>  Meer over het uitgebreide dienstenpakket

Online marketingpakket

U heeft zelf veel ervaring in het vastgoed en heeft enkel behoefte aan een advertentie op de aanbodsites en een koppeling in onze zoekersdatabase.

>  Meer over het online marketingpakket

DE ZEKERHEID VAN EEN NVM- BEDRIJFSMAKELAAR

Alles om uw pand zorgeloos te verkopen

“Als Online Bedrijfsmakelaar zetten jullie mijn pand toch alleen maar op het internet?” Dat is wat veel mensen over ons denken, maar niets is minder waar. Als één van de grootste NVM – Bedrijfsmakelaars van Nederland kunt u van ons de kwaliteit en begeleiding verwachten die u van een bedrijfsmakelaar mag verwachten. 

OVER ONS

"Wij zijn actief door heel Nederland, maar hebben overal kennis van de lokale markt"

Jochem Kwinten

Oprichter & NVM- Bedrijfsmakelaar

Dankzij de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, hebben we inmiddels het grootste aanbod van bedrijfsvastgoed in Nederland.

Naast onze eigen deals hebben we toegang tot de uitgebreide NVM-database die wordt gevuld door bedrijfsmakelaars in heel Nederland. Met behulp van deze database kunnen we nauwkeurige berekeningen maken in het hele land, ook in uw regio.

ZO WERKT HET

Een goede deal begint met de juiste strategie

Berekening van een goede vraagprijs

Taxeren blijft mensenwerk. Daarom komen wij graag persoonlijk langs om uw pand te bekijken, alvorens wij het taxeren met behulp van de NVM-database.

De perfect presentatie

Als de grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business weten wij als geen ander wat er nodig is om goed op te vallen tussen uw concurrenten.

Online publicatie

Iedere zoektocht begint tegenwoordig online, ook die naar een pand. Met onze unieke marketing strategie bereikt u gegarandeerd uw doelgroep.

Juridische afhandeling

Voorkom problemen en leg alle gemaakte afspraken juridisch goed vast. Hulp nodig? Onze NVM- Bedrijfsmakelaars helpen u tijdens het hele traject.

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Meer dan 6.000 eigenaren gingen u voor

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.8/5

Mevr. van Bakel

Altas 11, Amersfoort

“Prettig contact en altijd goed geholpen. Van begin tot einde goede begeleiding en ondersteuning gehad tijdens de verkoop van onze panden.”

5/5

Mevr. van Loon

Meent 50, Leerdam

“Wat een fijn bedrijf. Goed informatiepakket, afspraken snel gemaakt en goed nagekomen, telefonisch prima bereikbaar. Pand snel op Funda en snel verkocht.”

5/5

Mevr. Janssen

Van Woustraat 79, Amsterdam

“Leads werden snel opgevolgd en verliep uitstekend. Flexibele opstelling en de brochure werd moeiteloos heen en weer gestuurd net zolang tot het goed was. Netjes en volgens afspraak.”

STAAT UW VRAAG ER NIET TUSSEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Veelgestelde vragen over het verkopen

In principe niets. De meeste kosten aan de notaris worden namelijk betaald door de koper. Het betekent echter niet dat de verkoper helemaal niets verschuldigd is aan de notaris. De koper betaalt namelijk de kosten om eigenaar te kunnen worden van het pand, zoals het inschrijven van de koopovereenkomst in het Kadaster.

Als verkoper kan het zijn dat u moet betalen voor de kosten die de notaris maakt voor het uitschrijven van de hypotheek uit het Kadaster (doorhalen/royeren), maar deze kosten liggen uiteraard wel een stuk lager dan die voor de koper.

Sinds onze oprichting in 2014 zijn wij vrij snel uitgegroeid tot de grootste bedrijfsmakelaar van Nederland. Hierdoor krijgen wij dagelijks honderden reacties op ons actuele aanbod. Deze zoekvragen van huurders, kopers en vastgoedbeleggers verwerken wij in onze zoekersdatabase.

Deze zoekersdatabase koppelt dagelijks zoekvragen aan panden uit onze portefeuille. Inmiddels zitten er meer dan 6.000 actuele zoekers in het bestand, waarvan een groot deel bestaat uit vastgoedbeleggers. Zij worden graag zo snel mogelijk op de hoogte gebracht als wij nieuwe objecten in ons aanbod krijgen die voldoen aan hun wensen.

De overdrachtsbelasting voor het verkopen van een pand bedraagt momenteel 10,4%. De hoogte van het bedrag dat u moet betalen aan overdrachtsbelasting wordt berekend over de koopsom van het registergoed. Als u dus bijvoorbeeld ook nog roerende zaken of goodwill overneemt dan bent u hierover in de regel geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Het is echter wel belangrijk om dit eerst te laten beoordelen door een fiscalist of accountant om achteraf problemen te voorkomen met de Belastingdienst.