Efficiënt en zonder gedoe verkopen op Funda in Business, met NVM kwaliteit.

Wij vinden dat het verkopen van een bedrijfspand transparant en met korte lijntjes moet kunnen. Terwijl wij uw pand actief onder de aandacht brengen van potentiële kopers en alles achter de schermen regelen, behoudt u de regie en verzorgt zelf het leukste gedeelte; de bezichtigingen.

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

Onze NVM-bedrijfsmakelaars en adviseurs staan voor u klaar en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Zodra er nieuws is ontvangt u dat direct. Zo weet u altijd wat er speelt en kunt u snel actie ondernemen.

Geen courtages, maar scherpe vaste tarieven

Hoe groot uw pand ook is en wat deze ook waard is; wij werken altijd met één vaste prijs. Zo bespaart u snel duizenden euro's.

De moderne en betaalbare manier om uw vastgoed te verhuren

Niet weten of er reacties zijn, vertrouwen op een klein netwerk en hoge courtages? Dat is allemaal verleden tijd. Wij combineren moderne technieken met de kennis van een NVM-Bedrijfsmakelaar én het enthousiasme van de vastgoedeigenaar. Dat is de moderne manier van vastgoed verkopen.

Door zelf de bezichtigingen te verzorgen, neemt u ons veel werkzaamheden uit handen, waardoor ons werk voor ieder pand vrijwel hetzelfde blijft. Hierdoor kunnen wij werken met scherpe, vaste tarieven. Zo bespaart u al snel duizenden euro’s aan courtage.

Alles om uw pand zorgeloos te verkopen

“Als Online Bedrijfsmakelaar zetten jullie mijn pand toch alleen maar op het internet?” Dat is wat veel mensen over ons denken, maar niets is minder waar. Als één van de grootste NVM – Bedrijfsmakelaars van Nederland kunt u van ons de kwaliteit en begeleiding verwachten die u van een bedrijfsmakelaar mag verwachten. Het enige wat ons onderscheidt van andere bedrijfsmakelaars is de actieve rol van de vastgoedeigenaar en het transparante tarief.

Alleen behoefte aan Funda in Business en de andere sites?

Ons marketingpakket is speciaal ontwikkeld voor ervaren vastgoedbeleggers die de meeste taken het liefst zelf uitvoeren. Wij publiceren uw pand op alle aanbodsites, inclusief Funda in Business, en zorgen voor een koppeling in onze zoekersdatabase. U doet zelf de rest.

Funda voor bedrijven pand aanmelden online
Meer dan 6.000 eigenaren gingen u voor

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.8/5

Mevr. van Bakel

Altas 11, Amersfoort

“Prettig contact en altijd goed geholpen. Van begin tot einde goede begeleiding en ondersteuning gehad tijdens de verkoop van onze panden.”

5/5

Mevr. van Loon

Meent 50, Leerdam

“Wat een fijn bedrijf. Goed informatiepakket, afspraken snel gemaakt en goed nagekomen, telefonisch prima bereikbaar. Pand snel op Funda en snel verkocht.”

5/5

Mevr. Janssen

Van Woustraat 79, Amsterdam

“Leads werden snel opgevolgd en verliep uitstekend. Flexibele opstelling en de brochure werd moeiteloos heen en weer gestuurd net zolang tot het goed was. Netjes en volgens afspraak.”

Actief door heel Nederland, met kennis van de lokale markt

Wij zijn actief door heel Nederland. Hoe dat kan? De groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt zorgt ervoor dat wij inmiddels beschikken over het grootste aanbod bedrijfsvastgoed van Nederland.

Daarnaast hebben we toegang tot de uitgebreide NVM-database, gevuld door bedrijfsmakelaars in heel Nederland. Met de database en onze eigen deals beschikken wij over alle informatie om snel en nauwkeurig vraagprijsberekeningen te kunnen maken door het hele land, ook bij u in de regio.

Direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wij vinden dat u als eigenaar het recht heeft om direct geïnformeerd te worden bij ontwikkelingen rondom de verhuur van uw pand. Daarom hebben wij onze systemen zo ontwikkeld dat u onmiddellijk een melding ontvangt bij een nieuwe reactie.

Zo staat u nooit meer aan de zijlijn te wachten, maar bent u altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

STAAT UW VRAAG ER NIET TUSSEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Veelgestelde vragen over het verkopen

In principe niets. De meeste kosten aan de notaris worden namelijk betaald door de koper. Het betekent echter niet dat de verkoper helemaal niets verschuldigd is aan de notaris. De koper betaalt namelijk de kosten om eigenaar te kunnen worden van het pand, zoals het inschrijven van de koopovereenkomst in het Kadaster.

Als verkoper kan het zijn dat u moet betalen voor de kosten die de notaris maakt voor het uitschrijven van de hypotheek uit het Kadaster (doorhalen/royeren), maar deze kosten liggen uiteraard wel een stuk lager dan die voor de koper.

Sinds onze oprichting in 2014 zijn wij vrij snel uitgegroeid tot de grootste bedrijfsmakelaar van Nederland. Hierdoor krijgen wij dagelijks honderden reacties op ons actuele aanbod. Deze zoekvragen van huurders, kopers en vastgoedbeleggers verwerken wij in onze zoekersdatabase.

Deze zoekersdatabase koppelt dagelijks zoekvragen aan panden uit onze portefeuille. Inmiddels zitten er meer dan 6.000 actuele zoekers in het bestand, waarvan een groot deel bestaat uit vastgoedbeleggers. Zij worden graag zo snel mogelijk op de hoogte gebracht als wij nieuwe objecten in ons aanbod krijgen die voldoen aan hun wensen.

De overdrachtsbelasting voor het verkopen van een pand bedraagt momenteel 10,4%. De hoogte van het bedrag dat u moet betalen aan overdrachtsbelasting wordt berekend over de koopsom van het registergoed. Als u dus bijvoorbeeld ook nog roerende zaken of goodwill overneemt dan bent u hierover in de regel geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Het is echter wel belangrijk om dit eerst te laten beoordelen door een fiscalist of accountant om achteraf problemen te voorkomen met de Belastingdienst.