Garagebox verhuren?

Uw garagebox verhuren op de manier die het beste bij u past.

Een garagebox verhuren via de Online Bedrijfsmakelaar

Een garagebox verhuren is een slim idee, omdat steeds meer mensen op zoek zijn naar parkeerruimte. Garageboxen zijn relatief goedkoop om te kopen en kunnen doorgaans makkelijk verhuurd worden, zeker een garagebox verhuren in een drukke stad is relatief eenvoudig. Met hulp van de Online Bedrijfsmakelaar zoekt u naar potentiële huurders in een groot zoekgebied, zonder hier veel tijd aan kwijt te zijn.

Een garagebox verhuren is via de Online Bedrijfsmakelaar eenvoudiger. Met een unieke marketingstrategie zorgen wij voor een goede online vindbaarheid van de advertentie. Dit maakt het mogelijk om zowel huurders in uw omgeving als daarbuiten te bereiken.

U de bezichtiging, wij de rest

Alleen behoefte aan Funda in Business en onze andere marketingactiviteiten?

Wilt u als ervaren vastgoedbelegger liever het overgrote gedeelte zelf doen? En alleen de publicatie op alle aanbodsites, inclusief Funda in Business, en de koppeling in onze zoekersdatabase aan ons overlaten?

Dan is ons online marketingpakket waarschijnlijk de beste oplossing voor u. Bij dit dienstenpakket doen wij de online marketing en regelt u zelf de rest.

Waarom kiezen voor de Online Bedrijfsmakelaar?

Persoonlijke begeleiding

Ons team bestaat uit ervaren bedrijfsmakelaars en adviseurs. Zij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Maximale online vindbaarheid

Iedere zoektocht begint tegenwoordig online, ook die naar een pand. Wij publiceren uw pand op alle grote aanbodsites, incl. Funda in Business.

Bespaar duizenden euro’s

Wij werken niet met torenhoge courtages, maar met vaste transparante tarieven. Zo bespaart u al snel duizenden euro's aan courtage.

Bereik huurders in uw omgeving en daarbuiten

Kopers starten hun zoektocht tegenwoordig online. Niet alleen omdat dit een laagdrempelige manier is, maar ook omdat het online mogelijk is om in één oogopslag te zien wat er landelijk verhuurd wordt. Daarom zorgen wij bij de Online Bedrijfsmakelaar voor een optimale online vindbaarheid met hulp van een unieke marketingstrategie.

Bij uw garagebox verhuren publiceren wij uw garagebox op websites als Funda in Business, iLocate en Bedrijfspand.com. Dit zorgt ervoor dat uw pand maandelijks door meer dan 2 miljoen mensen bekeken kan worden. Zo zorgen wij voor het aantrekken van potentiële huurders uit het hele land. Om de reacties op de advertentie te vergroten, maken wij een brochure waarin wij meer informatie over de garagebox kwijt kunnen.

Biedt een huurder zich aan, dan begrijpen wij dat u graag wilt weten met wie u zaken doet. Daarom laten wij u niet wachten tijdens de zoektocht naar huurders, maar betrekken wij u actief bij het verhuurproces. Dit doen wij door de rondleidingen door u te laten organiseren. Zo houdt u de touwtjes in handen én krijgt u de kans om potentiële huurders te ontmoeten voordat het huurcontract getekend wordt.

Waarom zelf de bezichtigingen?
5/5

Meer dan 3.000 vastgoedeigenaren gingen u al voor

De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Daarom laten wij ze graag aan het woord. Op Funda in Business beoordelen onze opdrachtgevers ons bedrijf en onze moderne aanpak gemiddeld met een 8,9 én onze prijs- kwaliteitverhouding zelfs met een 9,1.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. Ze komen langs om het pand te inspecteren en om alles te bespreken. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. 

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

Het contact met het kantoor verliep uitstekend. Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.

4.6/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

Nu voor de tweede keer mijn pand verhuurd via de Online Bedrijfsmakelaar. Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.

Garagebox verhuren of garagebox verkopen?

Houdt de makelaarskosten laag

Makelaars werken al jaren met courtages. Voor het verhuren van een garagebox betaalt u de verhuurmakelaar gemiddeld 16% van de jaarhuur. Hiernaast worden er vaak opstartkosten in rekening gebracht, waardoor de makelaarskosten al snel oplopen. Bij de Online Bedrijfsmakelaar doen wij het anders.

Wij hanteren vaste prijzen voor onze diensten, ongeacht de grootte van de box of de plaats waar de garage staat. Zo houdt u de makelaarskosten laag, maar profiteert u wel van NVM kwaliteit tijdens het verhuurproces. Om uw garagebox op een effectieve manier te verhuren is het belangrijk om de potentiële huurder te screenen.

Met een goede screening kunt u vooraf inschatten wat de potentiële risico’s zijn, waardoor u zich beter kunt voorbereiden op de toekomst. Het screenen van de huurders nemen wij graag uit handen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een betrouwbare huurder die afspraken nakomt, want daar hebben wij al voor gezorgd!

Altijd een professioneel team aan uw zijde

Met een jong en gedreven team zetten wij ons dagelijks in voor onze opdrachtgevers. Samen ontwikkelen wij de beste strategie, garanderen wij de beste online vindbaarheid en zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Veelgestelde vragen over het verhuren van een garagebox

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een garagebox. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het garagebox wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw garagebox wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw garagebox. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.

Absoluut. Als grootste NVM – Bedrijfsmakelaar op Funda in Business werken wij door heel Nederland. Zodoende hebben wij gegarandeerd ook bij u in de regio vastgoed verhuurd of verkocht. Het is echter niet zo dat wij dagelijks bij u in de regio te vinden zijn. Daarom gebruiken wij altijd de NVM database om onze waarde berekeningen en marktinformatie zo actueel mogelijk te houden. In de NVM database verwerken namelijk alle bedrijfsmakelaars van Nederland hun transacties. Zodoende hebben wij altijd de meest actuele marktinformatie beschikbaar om een goed advies te geven.

Als vastgoedeigenaar kunt u niet zonder een bedrijfsmakelaar uw garagebox verhuren op Funda in Business. Dit platform is namelijk van de NVM en daarom niet toegankelijk voor zelfstandige vastgoedeigenaren.

De Online Bedrijfsmakelaar biedt de oplossing. Met onze aanpak kunt u zelf uw garagebox aanmelden op Funda in Business voor een éénmalig laag tarief. Aan u de keus om te bepalen of u ook nog extra begeleiding wilt van ons team op de aspecten waar u behoefte aan heeft. 

Jazeker kan dat. In dat geval beginnen wij met een verhuurpakket. Wordt het pand uiteindelijk verkocht, dan brengen wij een restantbedrag in rekening van € 200,- excl. BTW. Als u het pand verhuurd dan brengen wij uiteraard geen restantbetaling in rekening.

In onze dienstenpakketten zit een jaarplaatsing op alle verschillende aanbodsites. Uw pand staat dus 12 maanden online. Mocht uw pand na een jaar nog niet verhuurd of verkocht zijn en u wilt graag uw advertentie verlengen dan is dat uiteraard mogelijk. De verlengingskosten bedragen hiervoor € 240,- excl. BTW voor een verlenging van 12 maanden.

Op basis van de statistieken vanuit Funda Business kunnen wij de advertentie optimaliseren. Als wij bijvoorbeeld zien dat de advertentie veel gevonden wordt, maar weinig mensen klikken op de advertentie voor meer informatie dan weten wij dat er iets moet gebeuren. Misschien is de hoofdfoto niet goed of is de vraagprijs te hoog?

Dagelijks zijn onze vastgoedadviseurs en NVM bedrijfsmakelaars bezig met het optimaliseren van onze advertenties. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u gegarandeerd uw doelgroep bereikt en maximaal profiteert van het bereik van Funda in Business.

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw garagebox.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw garagebox en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt