Beleggingspand verhuren

Wij zijn een NVM – Bedrijfsmakelaar die het net even iets anders aanpakt. 

De moderne manier om uw beleggingspand te verhuren; altijd op de hoogte, korte lijntjes, snelle communicatie en heldere afspraken.

Actief betrokken als eigenaar

U doet zelf de bezichtigingen en kiest zo uw nieuwe huurder of koper. Wij begeleiden u op alle punten waar u behoefte aan heeft.

Persoonlijke begeleiding

Onze NVM-bedrijfsmakelaars en adviseurs staan dagelijks voor u klaar en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Maximale online vindbaarheid

Iedere zoektocht begint tegenwoordig online daarom plaatsen wij uw pand op alle grote aanbodsites zoals Funda in Business.

Eén vaste, eerlijke prijs

Hoe groot uw pand ook is en wat deze ook waard is: wij werken altijd met één vaste prijs. Zo staat u nooit voor verrassingen

Beleggingspand verhuren samen met de Online Bedrijfsmakelaar

Onze NVM – bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs staan tijdens het volledige proces van uw beleggingspand verhuren voor u klaar, maar wij vinden wel dat u de beste persoon bent om de bezichtigingen te begeleiden. U kunt de potentiële huurder namelijk het meeste vertellen over de omgeving, de staat van het beleggingspand, aanwezige faciliteiten en aandachtspunten. 

Het grootste voordeel aan het zelf begeleiden van de bezichtigingen, is dat u de kans krijgt om de potentiële huurder te ontmoeten voordat de papieren worden ondertekend. Over de prijs van onze diensten zijn wij transparant. Wij werken zonder makelaarscourtage maar met een vast tarief van € 1.050,- excl. BTW. 

Zo weet u altijd waar u aan toe bent en krijgt u de kans om het rendement op uw beleggingspand zo hoog mogelijk te houden. Uw beleggingspand verhuren wij dus graag samen met u.

Alles om uw beleggingspand professioneel te verhuren

“Als Online Bedrijfsmakelaar zetten jullie mijn beleggingspand toch alleen maar op het internet?” Dat is wat veel mensen over ons denken, maar niets is minder waar. Als één van de grootste NVM – Bedrijfsmakelaars van Nederland kunt u van ons de kwaliteit en begeleiding verwachten die u van een bedrijfsmakelaar mag verwachten. Het enige wat ons onderscheidt van andere bedrijfsmakelaars is de actieve rol van de vastgoedeigenaar en het transparante tarief.

Zelf de bezichtigingen begeleiden

Een beleggingspand verhuren is een lastig traject. Afhankelijk van het soort vastgoed gaat u namelijk gericht op zoek naar potentiële huurders. Om de mensen aan te trekken die actief zoeken naar beleggingspanden, heeft ons team een unieke marketingstrategie ontwikkeld. Een strategie waarmee u op een laagdrempelige manier een zeer grote, landelijke doelgroep kunt bereiken.

Uw beleggingspand verhuren is een belangrijke taak. Daarom staan de experts van de Online Bedrijfsmakelaar vanaf het eerste kennismakingsgesprek voor u klaar. Op die manier weet u zeker dat alles goed geregeld wordt: van het opvragen van het bestemmingsplan tot het ondertekenen van het huurcontract.

funda voor bedrijven

Bent u een ervaren belegger en doet u liever het overgrote gedeelte zelf?

Kies dan voor ons Online Marketingpakket. Hierbij zorgen wij voor een uitgebreide advertentie op alle grote aanbodsites én een koppeling in onze zoekersdatabase. 

Het overige werk doet u zelf. Uiteraard staat ons team dagelijks klaar om u te adviseren en te begeleiden mocht u daar behoefte aan hebben.

Iedere zoektocht begint tegenwoordig online

Onze marketingstrategie is ontworpen om een groot bereik te garanderen. Omdat huurders hun zoektocht naar een nieuw pand online starten, is een goede online zichtbaarheid erg belangrijk. Werkt u samen met de Online Bedrijfsmakelaar, dan wordt uw beleggingspand voor de verhuur aangeboden op populaire websites, waaronder Funda in Business en Bedrijfspand.com.

U staat bij de Online Bedrijfsmakelaar niet aan de zijlijn. Wij betrekken onze klanten graag bij het verhuurproces waardoor u met een gerust hart aan de slag gaat met uw beleggingspand verhuren. Bent u een doorgewinterde belegger? Dan begrijpen wij dat u het verhuurproces voor een groot deel zelf kunt regelen. Voor het plaatsen van een advertentie op Funda in Business, heeft u echter hulp nodig van een NVM makelaar. 

Maak gebruik van ons online Funda in Business dienstenpakket, en plaats uw beleggingspand voor een scherpe, vaste prijs op Funda in Business en andere websites. Zo zorgen wij samen voor een groot bereik voor snelle resultaten. Uw beleggingspand verhuren was nog nooit zo interessant.

Al 3.500+ vastgoedeigenaren gingen u al voor!

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

“Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. “

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

“Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.”

4.6/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

“Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.”

Veelgestelde vragen over het verhuren van een beleggingspand

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een beleggingspand. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het beleggingspand wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw beleggingspand wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw beleggingspand. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.

Absoluut. Als grootste NVM – Bedrijfsmakelaar op Funda in Business werken wij door heel Nederland. Zodoende hebben wij gegarandeerd ook bij u in de regio vastgoed verhuurd of verkocht. Het is echter niet zo dat wij dagelijks bij u in de regio te vinden zijn. Daarom gebruiken wij altijd de NVM database om onze waarde berekeningen en marktinformatie zo actueel mogelijk te houden. In de NVM database verwerken namelijk alle bedrijfsmakelaars van Nederland hun transacties. Zodoende hebben wij altijd de meest actuele marktinformatie beschikbaar om een goed advies te geven.

Als vastgoedeigenaar kunt u niet zonder een bedrijfsmakelaar uw beleggingspand verhuren op Funda in Business. Dit platform is namelijk van de NVM en daarom niet toegankelijk voor zelfstandige vastgoedeigenaren.

De Online Bedrijfsmakelaar biedt de oplossing. Met onze aanpak kunt u zelf uw beleggingspand aanmelden op Funda in Business voor een éénmalig laag tarief. Aan u de keus om te bepalen of u ook nog extra begeleiding wilt van ons team op de aspecten waar u behoefte aan heeft. 

Als u een nieuwe huurder heeft gevonden voor uw bedrijfspand is het belangrijk dat u een goed huurcontract opstelt. Voor het verhuren van een bedrijfspand moet u de huurovereenkomst voor overige bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW gebruiken.

Dit komt door het feit dat in de Nederlandse Wetgeving een bedrijfspand niet wordt aangemerkt als een publiek toegankelijke bedrijfsruimte. Met andere woorden er worden geen spullen verkocht aan particulieren die zonder afspraak langs kunnen komen zoals bij bijvoorbeeld een winkel wel het geval is.

Als u besluit om uw bedrijfspand te verhuren samen met de Online Bedrijfsmakelaar zorgen wij ervoor dat alle gemaakte afspraken met uw huurder goed worden verwerkt in een huurovereenkomst voor overige bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW. Mocht u echter zelf een huurder hebben gevonden en zelf een huurcontract willen opstellen dan kunt u online eenvoudig een blanco contract downloaden. Om het invullen wat makkelijker te maken hebben wij een gratis handboek geschreven waarin wij alle artikelen hebben uitgelegd. Deze is gratis te downloaden via deze pagina.

Jazeker kan dat. In dat geval beginnen wij met een verhuurpakket. Wordt het pand uiteindelijk verkocht, dan brengen wij een restantbedrag in rekening van € 200,- excl. BTW. Als u het pand verhuurd dan brengen wij uiteraard geen restantbetaling in rekening.

In onze dienstenpakketten zit een jaarplaatsing op alle verschillende aanbodsites. Uw pand staat dus 12 maanden online. Mocht uw pand na een jaar nog niet verhuurd of verkocht zijn en u wilt graag uw advertentie verlengen dan is dat uiteraard mogelijk. De verlengingskosten bedragen hiervoor € 240,- excl. BTW voor een verlenging van 12 maanden.

Op basis van de statistieken vanuit Funda Business kunnen wij de advertentie optimaliseren. Als wij bijvoorbeeld zien dat de advertentie veel gevonden wordt, maar weinig mensen klikken op de advertentie voor meer informatie dan weten wij dat er iets moet gebeuren. Misschien is de hoofdfoto niet goed of is de vraagprijs te hoog?

Dagelijks zijn onze vastgoedadviseurs en NVM bedrijfsmakelaars bezig met het optimaliseren van onze advertenties. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u gegarandeerd uw doelgroep bereikt en maximaal profiteert van het bereik van Funda in Business.

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw bedrijfspand.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw bedrijfspand en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

Meer informatie over de mogelijkheden?