Funda voor bedrijven

Zelf uw bedrijfspand verhuren of verkopen op Funda in Business en alle andere aanbodsites voor een vast éénmalig tarief van € 575,- excl. BTW. 
funda voor bedrijven

Plaats uw bedrijfspand op Funda in Business voor slechts € 575,-

U kent de zakelijke vastgoedmarkt op uw duimpje en wilt graag alles zelf doen. Doe dit dan ook. Wij zorgen ervoor dat uw pand op zowel Funda in Business als op alle andere grote aanbodsites geplaatst wordt, u doet de rest.

De kosten voor het online marketingpakket bedragen € 575,- excl. BTW. Door dit lage éénmalige tarief bespaart u duizenden euro’s aan makelaarscourtage.

Hoe werkt het zelf verhuren of verkopen op Funda Business?

Om het verhuur- of verkoopproces van uw pand zo snel mogelijk te laten verlopen hebben wij het traject in drie eenvoudige stappen opgedeeld. Wij zorgen ervoor dat uw pand binnen 2 dagen op Funda in Business en alle andere aanbodsites wordt aangemeld en houden u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Transparant, professioneel en voor het meest voordelige tarief van Nederland.

Stap 1 :
Aanleveren gegevens & concepten

U levert ons de foto’s en de tekst van uw pand aan en wij verwerken het in een mooie conceptbrochure. De brochure wordt vervolgens gekoppeld aan de advertentie om het aantal reacties te vergroten.

Stap 2:
Publicatie & koppeling database

Na een akkoord op de concept brochure publiceren wij het pand op alle grote aanbodsites inclusief Funda in Business. Ook plaatsen wij het pand in onze zoekersdatabase met meer dan 5.000 actieve zoekers.

Stap 3:
Bezichtiging & onderhandelingen

Reacties op uw pand ontvangt u direct in uw mailbox zodat u zelf de bezichtiging kunt inplannen. Als ervaren vastgoedprofessional kunt u de onderhandelingen en verdere afhandeling eenvoudig zelf afronden.

Al 3.500+ vastgoedeigenaren gingen u al voor!

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.8/5

Mevr. Kaya

Veenlustpassage 8, Veendam

“In korte tijd ons beleggingspand voor een mooi bedrag verkocht. Zeer nette mensen met verstand van zaken. Altijd telefonisch bereikbaar.”

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

“Het contact  verliep uitstekend. Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.”

4.8/5

Dhr. Flemming

Televisiestraat 286, Den Haag

“Het ging perfect, communicatie was veel beter dan bij een normale bedrijfsmakelaar. Hulp bij koopintentieverklaring, niets was teveel om vragen te beantwoorden. “

Veelgestelde vragen over Funda in Business

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw kantoorruimte.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw kantoorruimte en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

In onze dienstenpakketten zit een jaarplaatsing op alle verschillende aanbodsites. Uw pand staat dus 12 maanden online. Mocht uw pand na een jaar nog niet verhuurd of verkocht zijn en u wilt graag uw advertentie verlengen dan is dat uiteraard mogelijk. De verlengingskosten bedragen hiervoor € 240,- excl. BTW voor een verlenging van 12 maanden.

Op basis van de statistieken vanuit Funda Business kunnen wij de advertentie optimaliseren. Als wij bijvoorbeeld zien dat de advertentie veel gevonden wordt, maar weinig mensen klikken op de advertentie voor meer informatie dan weten wij dat er iets moet gebeuren. Misschien is de hoofdfoto niet goed of is de vraagprijs te hoog?

Dagelijks zijn onze vastgoedadviseurs en NVM bedrijfsmakelaars bezig met het optimaliseren van onze advertenties. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u gegarandeerd uw doelgroep bereikt en maximaal profiteert van het bereik van Funda in Business.

Absoluut. Als grootste NVM – Bedrijfsmakelaar op Funda in Business werken wij door heel Nederland. Zodoende hebben wij gegarandeerd ook bij u in de regio vastgoed verhuurd of verkocht. Het is echter niet zo dat wij dagelijks bij u in de regio te vinden zijn. Daarom gebruiken wij altijd de NVM database om onze waarde berekeningen en marktinformatie zo actueel mogelijk te houden. In de NVM database verwerken namelijk alle bedrijfsmakelaars van Nederland hun transacties. Zodoende hebben wij altijd de meest actuele marktinformatie beschikbaar om een goed advies te geven.

De gemeente legt in het bestemmingsplan vast wat voor type bedrijven uw bedrijfspand mogen gebruiken. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende bestemmingen mogelijk zoals “bedrijven”, “kantoren”, “winkels” en “statische opslag”. Binnen deze verschillende categorieën kunnen de gemeentes in Nederland ook weer onderscheid maken aan de hand van milieucategorieën.

Voordat wij uw bedrijfspand op de markt brengen doen wij uitgebreid onderzoek naar het bestemmingsplan. Zo voorkomt u problemen met de gemeente achteraf.

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een bedrijfspand. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het bedrijfspand wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw bedrijfspand wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw bedrijfspand. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.

Wat is Funda voor bedrijven?

Funda voor bedrijven is te vinden op een ander platform dan de “normale” Funda die onder de meeste Nederlanders bekend is. Bedrijven kunnen terecht op het Funda in Business platform. Dit platform is ontwikkeld voor de promotie van bedrijfspanden en tevens de plek waar andere bedrijven naar vastgoed zoeken. Om een bedrijfspand op Funda voor bedrijven te plaatsen, schakelt u de hulp in van de Online Bedrijfsmakelaar. 

Om uw bedrijfspand op Funda voor bedrijven te kunnen plaatsen, heeft u de hulp van een makelaar nodig. Zonder bedrijfsmakelaar of vastgoedadviseur is het namelijk niet mogelijk om een advertentie te publiceren. Geen zorgen, want met onze methode brengen wij uw bedrijfspand op een laagdrempelige manier aan de man bij een grote doelgroep. 

Sta niet langer aan de zijlijn te wachten op nieuws van uw makelaar

Wij hebben met onze mediapartners scherpe tarieven kunnen afspreken waardoor wij dit startpakket al kunnen aanbieden vanaf € 325,- excl. BTW. Meer informatie vindt u in ons informatiepakket.

Omdat u uw bedrijfspand als geen ander kent, geloven wij dat u de aangewezen persoon bent om de bezichtigingen te begeleiden. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst krijgt u de mogelijkheid om de bezichtigingen zelf in te plannen, waardoor het ook goed mogelijk is om de bezichtigingen in de avond of in de weekenden te begeleiden. 

Het grootste voordeel aan het zelf begeleiden van de bezichtigingen is echter dat u de kans krijgt om potentiële kandidaten te ontmoeten voordat u een handtekening zet. Dit zorgt ervoor dat u gerust door het proces gaat en niet het gevoel heeft dat u aan de zijlijn staat te wachten. In plaats hiervan betrekken wij u actief bij het volledige proces, waardoor u de touwtjes volledig in handen houd. 

Maximaal online bereik altijd voor een vaste, lage prijs

Met onze unieke methode die door jarenlange ervaring is ontwikkeld, is het mogelijk om uw bedrijfspand onder de aandacht van een grote doelgroep te brengen. Wij publiceren uw bedrijfspand namelijk niet alleen op Funda in Business. De advertentie wordt ook op andere websites gepubliceerd, waaronder bedrijfspand.com, iLocate en NVM business. Gezamenlijk trekken deze bedrijven meer dan een miljoen bezoekers per maand, waardoor het aantal reacties op een advertentie al snel oploopt. 

Over de kosten van onze diensten zijn wij transparant en duidelijk. Alhoewel het voor de meeste bedrijfsmakelaars gebruikelijk is om courtagekosten te berekenen, werken wij met vaste en duidelijke prijzen. Wij doen namelijk altijd ons best voor onze opdrachtgevers, en daar hebben wij geen extra financiële prikkel voor nodig. Hierdoor kunt u zich beter voorbereiden op de verwachte kosten, en loopt u niet tegen verrassingen aan.  

Meer informatie over de mogelijkheden?