Bedrijfspand plaatsen op Funda voor bedrijven

Zelf uw bedrijfspand verhuren of verkopen op Funda voor bedrijven en alle andere aanbodsites voor een vast éénmalig tarief van € 575,- excl. BTW. 

4.8/5

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 op Funda in Business

Verzorg zelf de bezichtiging

Ongeacht welke aanpak u kiest, u verzorgt altijd zelf de bezichtigingen en maakt zo als eerste kennis met kandidaten.

Professionele begeleiding

Onze NVM-bedrijfsmakelaars en adviseurs staan dagelijks voor u klaar en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Altijd een vast laag tarief

Ongeacht de grootte of waarde van uw pand, werken wij altijd met vast laag tarief van € 575,- excl. BTW.

SNEL EN ZONDER GEDOE UW PAND OP FUNDA VOOR BEDRIJVEN

Zelf verhuren of verkopen op Funda voor bedrijven

Wij zorgen ervoor dat uw pand op zowel Funda voor bedrijven als op alle andere grote aanbodsites geplaatst wordt, u doet de rest. En dat altijd voor een vast bedrag € 575,- excl. BTW. Zo bespaart u al snel duizenden euro’s aan onnodige courtage.

Ondanks dat u heel veel zelf doet staat er nooit alleen voor. Onze NVM- Bedrijfsmakelaars en adviseurs staan namelijk dagelijks voor u klaar, zodat alles professioneel en soepel verloopt.

ZELF UW PAND VERHUREN OF VERKOPEN OP FUNDA VOOR BEDRIJVEN

Zoveel meer dan een goedkope internetmakelaar

Een beknopte advertentie op Funda in Business met enkel een korte tekst en wat foto’s is in de meeste gevallen niet voldoende om een nieuwe huurder of koper te vinden. Wij helpen u met het maken van een uitgebreide advertentie op alle grote aanbodsites van Nederland en geven u nog een hele hoop andere makelaarstools. Zo kunt u zelf professioneel uw pand verhuren of verkopen.

ZO WERKT HET

Binnen 2 dagen op Funda voor bedrijven?

Om het verhuur- of verkoopproces van uw pand zo snel mogelijk te laten verlopen hebben wij het traject in drie eenvoudige stappen opgedeeld. Wij zorgen ervoor dat uw pand binnen 2 dagen op Funda in Business en alle andere aanbodsites wordt aangemeld en houden u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Transparant, professioneel en voor het meest voordelige tarief van Nederland.

Stap 1 :
Aanleveren gegevens & concepten

U levert ons de foto’s en de tekst van uw pand aan en wij verwerken het in een mooie conceptbrochure. De brochure wordt vervolgens gekoppeld aan de advertentie om het aantal reacties te vergroten.

Stap 2:
Publicatie & koppeling database

Na uw akkoord publiceren wij het pand op alle grote aanbodsites inclusief Funda in Business. Ook plaatsen wij het pand in onze zoekersdatabase met meer dan 5.000 actieve zoekers.

Stap 3:
Bezichtiging & onderhandelingen

Reacties op uw pand ontvangt u direct in uw mailbox zodat u zelf de bezichtiging kunt inplannen. Tijdens de onderhandelingen zijn wij altijd bereikbaar om alles goed te laten verlopen.

MEER DAN 6.000 EIGENAREN GINGEN U AL VOOR

Onze klanten aan het woord

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.8/5

Mevr. Kaya

Veenlustpassage 8, Veendam

“In korte tijd ons beleggingspand voor een mooi bedrag verkocht. Zeer nette mensen met verstand van zaken. Altijd telefonisch bereikbaar.”

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

“Het contact verliep uitstekend. Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.”

4.8/5

Dhr. Flemming

Televisiestraat 286, Den Haag

“Het ging perfect, communicatie was veel beter dan bij een normale makelaar. Hulp bij afhandeling, niets was teveel om vragen te beantwoorden. “

Updates van Funda voor bedrijven ontvangt u direct in uw mailbox

Niet weten wat er speelt en lang wachten op antwoord is door onze aanpak verleden tijd. Wij vinden dat u als eigenaar het recht heeft om direct geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen. Het is immers uw pand.

Onze systemen zorgen ervoor dat u direct een melding ontvangt van Funda voor Bedrijven of de andere sites bij iedere nieuwe ontwikkeling. Zo staat u nooit meer aan de zijlijn te wachten, maar bent u altijd als eerste op de hoogte.

Funda voor bedrijven pand aanmelden online

Wat is Funda voor bedrijven?

Funda voor bedrijven is te vinden op een ander platform dan de “normale” Funda die onder de meeste Nederlanders bekend is. Bedrijven kunnen terecht op het Funda in Business platform. Dit platform is ontwikkeld voor de promotie van bedrijfspanden en tevens de plek waar andere bedrijven naar vastgoed zoeken. Om een bedrijfspand op Funda voor bedrijven te plaatsen, schakelt u de hulp in van de Online Bedrijfsmakelaar. 

Om uw bedrijfspand op Funda voor bedrijven te kunnen plaatsen, heeft u de hulp van een makelaar nodig. Zonder bedrijfsmakelaar of vastgoedadviseur is het namelijk niet mogelijk om een advertentie te publiceren. Geen zorgen, want met onze methode brengen wij uw bedrijfspand op een laagdrempelige manier aan de man bij een grote doelgroep. 

STAAT UW VRAAG ER NIET TUSSEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Veelgestelde vragen over Funda voor bedrijven

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw kantoorruimte.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw kantoorruimte en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

In onze dienstenpakketten zit een jaarplaatsing op alle verschillende aanbodsites. Uw pand staat dus 12 maanden online. Mocht uw pand na een jaar nog niet verhuurd of verkocht zijn en u wilt graag uw advertentie verlengen dan is dat uiteraard mogelijk. De verlengingskosten bedragen hiervoor € 240,- excl. BTW voor een verlenging van 12 maanden.

Op basis van de statistieken vanuit Funda Business kunnen wij de advertentie optimaliseren. Als wij bijvoorbeeld zien dat de advertentie veel gevonden wordt, maar weinig mensen klikken op de advertentie voor meer informatie dan weten wij dat er iets moet gebeuren. Misschien is de hoofdfoto niet goed of is de vraagprijs te hoog?

Dagelijks zijn onze vastgoedadviseurs en NVM bedrijfsmakelaars bezig met het optimaliseren van onze advertenties. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u gegarandeerd uw doelgroep bereikt en maximaal profiteert van het bereik van Funda in Business.

Absoluut. Als grootste NVM – Bedrijfsmakelaar op Funda in Business werken wij door heel Nederland. Zodoende hebben wij gegarandeerd ook bij u in de regio vastgoed verhuurd of verkocht. Het is echter niet zo dat wij dagelijks bij u in de regio te vinden zijn. Daarom gebruiken wij altijd de NVM database om onze waarde berekeningen en marktinformatie zo actueel mogelijk te houden. In de NVM database verwerken namelijk alle bedrijfsmakelaars van Nederland hun transacties. Zodoende hebben wij altijd de meest actuele marktinformatie beschikbaar om een goed advies te geven.

De gemeente legt in het bestemmingsplan vast wat voor type bedrijven uw bedrijfspand mogen gebruiken. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende bestemmingen mogelijk zoals “bedrijven”, “kantoren”, “winkels” en “statische opslag”. Binnen deze verschillende categorieën kunnen de gemeentes in Nederland ook weer onderscheid maken aan de hand van milieucategorieën.

Voordat wij uw bedrijfspand op de markt brengen doen wij uitgebreid onderzoek naar het bestemmingsplan. Zo voorkomt u problemen met de gemeente achteraf.

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een bedrijfspand. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het bedrijfspand wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw bedrijfspand wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw bedrijfspand. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.