Funda voor bedrijven

Uw bedrijfsruimte verhuren of verkopen op de manier die het beste bij u past.

Funda voor bedrijven is toegankelijk via de Online Bedrijfsmakelaar

Funda voor bedrijven is te vinden op een ander platform dan de “normale” Funda die onder de meeste Nederlanders bekend is. Bedrijven kunnen terecht op het Funda in Business platform. Dit platform is ontwikkeld voor de promotie van bedrijfspanden en tevens de plek waar andere bedrijven naar vastgoed zoeken. Om een bedrijfspand op Funda te plaatsen, schakelt u de hulp in van de Online Bedrijfsmakelaar. 

Om uw bedrijfspand op Funda te kunnen plaatsen, heeft u de hulp van een makelaar nodig. Zonder bedrijfsmakelaar of vastgoedadviseur is het namelijk niet mogelijk om een advertentie te publiceren. Geen zorgen, want met onze methode brengen wij uw bedrijfspand op een laagdrempelige manier aan de man bij een grote doelgroep. 

“De gedachte achter de Online Bedrijfsmakelaar? De traditionele bedrijfsmakelaardij transparanter en betaalbaarder maken. En dat is gelukt!”

Jochem Kwinten

Co – founder van de Online Bedrijfsmakelaar

Waarom de Online Bedrijfsmakelaar?

Professionele begeleiding

Onze NVM - Bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs staan altijd voor u klaar én zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld.

Maximale online vindbaarheid

Wij zorgen voor een publicatie op alle grote aanbodsites, incl. Funda in Business. Zo bereiken wij altijd uw volledige doelgroep.

Altijd een vast éénmalig tarief

Wij werken niet met torenhoge courtages, maar met vaste tarieven. Zo bespaart u al snel duizenden euro's aan makelaarscourtage.

Een groot bereik tegen een vaste, lage prijs

Met onze unieke methode die door jarenlange ervaring is ontwikkeld, is het mogelijk om uw bedrijfspand onder de aandacht van een grote doelgroep te brengen. Wij publiceren uw bedrijfspand namelijk niet alleen op Funda in Business. De advertentie wordt ook op andere websites gepubliceerd, waaronder bedrijfspand.com, iLocate en NVM business. Gezamenlijk trekken deze bedrijven meer dan een miljoen bezoekers per maand, waardoor het aantal reacties op een advertentie al snel oploopt. 

Over de kosten van onze diensten zijn wij transparant en duidelijk. Alhoewel het voor de meeste bedrijfsmakelaars gebruikelijk is om courtagekosten te berekenen, werken wij met vaste en duidelijke prijzen. Wij doen namelijk altijd ons best voor onze opdrachtgevers, en daar hebben wij geen extra financiële prikkel voor nodig. Hierdoor kunt u zich beter voorbereiden op de verwachte kosten, en loopt u niet tegen verrassingen aan.  

Waarom zelf de bezichtigingen?

5/5

Meer dan 3.000 vastgoedeigenaren gingen u al voor

De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Daarom laten wij ze graag aan het woord. Op Funda in Business beoordelen onze opdrachtgevers ons bedrijf en onze moderne aanpak gemiddeld met een 8,9 én onze prijs- kwaliteitverhouding zelfs met een 9,1.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. Ze komen langs om het pand te inspecteren en om alles te bespreken. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. 

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

Het contact met het kantoor verliep uitstekend. Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.

4.6/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

Nu voor de tweede keer mijn pand verhuurd via de Online Bedrijfsmakelaar. Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.

Maak kennis met ons team

Met een jong en gedreven team zetten wij ons dagelijks in voor onze opdrachtgevers. Samen ontwikkelen wij de beste strategie, garanderen wij de beste online vindbaarheid en zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Kantoorruimte verhuren zelf funda business

Als u de bezichtigingen doet, dan doen wij de rest

Omdat u uw bedrijfspand als geen ander kent, geloven wij dat u de aangewezen persoon bent om de bezichtigingen te begeleiden. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst krijgt u de mogelijkheid om de bezichtigingen zelf in te plannen, waardoor het ook goed mogelijk is om de bezichtigingen in de avond of in de weekenden te begeleiden. 

Het grootste voordeel aan het zelf begeleiden van de bezichtigingen is echter dat u de kans krijgt om potentiële kandidaten te ontmoeten voordat u een handtekening zet. Dit zorgt ervoor dat u gerust door het proces gaat en niet het gevoel heeft dat u aan de zijlijn staat te wachten. In plaats hiervan betrekken wij u actief bij het volledige proces, waardoor u de touwtjes volledig in handen houd. Wij zijn er enkel om sturing te geven op de momenten dat u dat nodig heeft. 

Bereik alle ondernemers in Nederland via Funda voor bedrijven

Bent u een doorgewinterde belegger en heeft u ervaring met de verkoop of verhuur van bedrijfspanden, dan is het ook mogelijk om alleen gebruik te maken van onze marketingdiensten. Met het Funda marketingpakket is het mogelijk om de marketing rondom de verkoop of verhuur van uw bedrijfpanden uit handen te geven. Wij zorgen voor de publicatie, zodat u zich kunt voorbereiden op de bezichtigingen en andere belangrijke zaken. 

Met onze marketingstrategie is het mogelijk om alle ondernemers in Nederland te bereiken op een laagdrempelige manier. Onze tactiek is bewezen succesvol en zorgt voor advertenties die veel aandacht trekken. Bent u benieuwd naar wat ons team voor u kan betekenen bij het verkopen of verhuren van bedrijfspanden via Funda in Business?

dfgdg dfgs dfgs d

Lorem ipsum dolor sit amet,

Lorem ipsum dolor sit amet,

Veelgestelde vragen

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw kantoorruimte.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw kantoorruimte en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een kantoorruimte. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het kantoorruimte wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw kantoorruimte wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw kantoorruimte. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.

Als vastgoedeigenaar kunt u niet zonder een bedrijfsmakelaar uw kantoorruimte verhuren op Funda in Business. Dit platform is namelijk van de NVM en daarom niet toegankelijk voor zelfstandige vastgoedeigenaren.

De Online Bedrijfsmakelaar biedt de oplossing. Met onze aanpak kunt u zelf uw kantoorruimte aanmelden op Funda in Business voor een éénmalig laag tarief. Aan u de keus om te bepalen of u ook nog extra begeleiding wilt van ons team op de aspecten waar u behoefte aan heeft.