Bedrijfsverzamelgebouw verhuren

Wij zijn een NVM – Bedrijfsmakelaar die het net even iets anders aanpakt. 

Actief betrokken als eigenaar

U doet zelf de bezichtigingen en kiest zo uw nieuwe huurder of koper. Wij begeleiden u op alle punten waar u behoefte aan heeft.

Persoonlijke begeleiding

Onze NVM-bedrijfsmakelaars en adviseurs staan dagelijks voor u klaar en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Maximale online vindbaarheid

Iedere zoektocht begint tegenwoordig online daarom plaatsen wij uw pand op alle grote aanbodsites zoals Funda in Business.

Eén vaste, eerlijke prijs

Hoe groot uw pand ook is en wat deze ook waard is: wij werken altijd met één vaste prijs. Zo staat u nooit voor verrassingen

Verzamelgebouw verhuren samen met de Online Bedrijfsmakelaar

Met onze aanpak kunt u uw bedrijfspand verhuren samen met een heel team van NVM – Bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs, maar houdt u wel zelf de regie in handen. U verzorgt zelf de rondleidingen met geïnteresseerde. Wij zorgen voor de rest.

Van een persoonlijke objectopname tot het verwerken de gemaakte afspraken in een huurovereenkomst. En van het maken van een professionele advertentie op alle grote aanbodsites, inclusief Funda in Business, tot aan het opleveringsrapport.

En dat allemaal voor een vast éénmalig tarief van € 1.050,- exclusief btw. Zo weet u vooraf altijd precies waar u aan toe bent én bespaart u al snel duizenden euro’s aan makelaarscourtage.

Alles om uw bedrijfsverzamelgebouw te verhuren

“Als Online Bedrijfsmakelaar zetten jullie mijn bedrijfspand toch alleen maar op het internet?” Dat is wat veel mensen over ons denken, maar niets is minder waar. Als één van de grootste NVM – Bedrijfsmakelaars van Nederland kunt u van ons de kwaliteit en begeleiding verwachten die u van een bedrijfsmakelaar mag verwachten. Het enige wat ons onderscheidt van andere bedrijfsmakelaars is de actieve rol van de vastgoedeigenaar en het transparante tarief.

Verzamelgebouw verhuren? Bereik alle ondernemers in uw regio en ver daarbuiten!

Wilde je vroeger je je verzamelgebouw verhuren of verkopen dan bracht je een bezoek aan de lokale bedrijfsmakelaar. De bedrijfsmakelaar heeft een waardevol lokaal netwerk en kan snel contact maken met verschillende bedrijfseigenaren. Tegenwoordig levert deze methode van bedrijfspand verhuren niet voldoende aandacht op, omdat bedrijven hun zoektocht naar vastgoed online starten. Daarom richten wij ons op een optimale online zichtbaarheid van uw verzamelgebouw. 

Met een uitgebreide advertentie en een unieke brochure op websites als Funda in Business, Bedrijfspand.com en iLocate te plaatsen, trekt u al snel veel potentiële kandidaten aan. Op basis van de resultaten plant u de bezichtigingen in, waarna wij aan de slag gaan met andere stappen in het verkoop- of verhuurproces. Zo blijft u niet aan de zijlijn wachten tot er ontwikkelingen zijn, maar blijft u actief betrokken bij het proces van uw verzamelgebouw verhuren. 

funda voor bedrijven

Bent u een ervaren belegger en doet u liever het overgrote gedeelte zelf?

Kies dan voor ons Online Marketingpakket. Hierbij zorgen wij voor een uitgebreide advertentie op alle grote aanbodsites én een koppeling in onze zoekersdatabase. 

Het overige werk doet u zelf. Uiteraard staat ons team dagelijks klaar om u te adviseren en te begeleiden mocht u daar behoefte aan hebben.

Al 3.500+ vastgoedeigenaren gingen u al voor!

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

“Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. “

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

“Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.”

4.6/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

“Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.”

Zelf de bezichtigingen verzorgen​

De voordelen van zelf de bezichtigingen doen zijn enorm. Allereerst bent u vaak zelf het meest enthousiast over uw verzamelgebouw. U weet ook het meest over het pand, de omgeving en faciliteiten. Dit zorgt ervoor dat u de potentiële huurder of koper van waardevol advies kunt voorzien. Hiernaast is het voor veel verkopers en verhuurders prettig om de potentiële kandidaat te ontmoeten voordat de handtekeningen worden gezet. Met onze unieke aanpak is dit mogelijk, zonder dat u het risico loopt dat er iets misgaat tijdens het verkoop- of verhuurproces. 

Ons concept laat het toe om de touwtjes volledig in handen te nemen. Hiernaast krijgt u een goed beeld van potentiële kandidaten, waardoor u goed voorbereid aan de slag gaat met het kiezen van de beste kandidaat. Het begint allemaal met het aantrekken van potentiële kandidaten. Met onze unieke marketingstrategie zorgen wij ervoor dat uw verzamelgebouw op de beste manier mogelijk wordt gepresenteerd aan een zeer grote doelgroep. 

Veelgestelde vragen over het verhuren van een verzamelgebouw

Als u een kantoor wilt verhuren in een groot verzamelgebouw met meerdere huurders is het belangrijk dat u goede afspraken maakt over de algemene ruimtes en de servicekosten. Als u namelijk met meerdere huurders gebruikt maakt van een verzamelgebouw zult u ook veel dingen samen met elkaar delen. Denk aan bijvoorbeeld de keuken, de lift en het parkeerterrein.

Om een hoop discussies te voorkomen is het verstandig om een huishoudelijk reglement op te stellen waar alle huurders in het verzamelgebouw zich aan moeten houden. Hierin staat bijvoorbeeld omschreven hoe er omgegaan moet worden met het afval, wat de openingstijden zijn en hoe de alarminstallatie werkt.

Absoluut. Als grootste NVM – Bedrijfsmakelaar op Funda in Business werken wij door heel Nederland. Zodoende hebben wij gegarandeerd ook bij u in de regio vastgoed verhuurd of verkocht. Het is echter niet zo dat wij dagelijks bij u in de regio te vinden zijn. Daarom gebruiken wij altijd de NVM database om onze waarde berekeningen en marktinformatie zo actueel mogelijk te houden. In de NVM database verwerken namelijk alle bedrijfsmakelaars van Nederland hun transacties. Zodoende hebben wij altijd de meest actuele marktinformatie beschikbaar om een goed advies te geven.

In Nederland zijn er een aantal goede websites voor het verhuren van kantoorruimte. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Bedrijfspand.com, iLocate, Ventu en Bedrijfsvastgoed.nl. Dit zijn wat kleinere websites in tegenstelling tot de grootste aanbodsite van Nederland; Funda in Business.

Funda in Business is de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste aanbodsite van Nederland met meer dan 1,2 miljoen maandelijkse bezoekers. Op Funda Business worden door vrijwel alle bedrijfsmakelaars van Nederland de door hun aangeboden kantoorruimtes geadverteerd. Zodoende heeft Funda Business het grootste en actueelste aanbod van kantoorpanden in Nederland.

Om uw kantoorpand aan te melden op Funda in Business heeft u echter een bedrijfsmakelaar nodig. De website is namelijk afgeschermd voor particulieren. Met onze aanpak kunt u echter wel eenvoudig zelf uw kantoorpand aanmelden op Funda Business.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier hoe het werkt

Als vastgoedeigenaar kunt u niet zonder een bedrijfsmakelaar uw verzamelgebouw verhuren op Funda in Business. Dit platform is namelijk van de NVM en daarom niet toegankelijk voor zelfstandige vastgoedeigenaren.

De Online Bedrijfsmakelaar biedt de oplossing. Met onze aanpak kunt u zelf uw verzamelgebouw aanmelden op Funda in Business voor een éénmalig laag tarief. Aan u de keus om te bepalen of u ook nog extra begeleiding wilt van ons team op de aspecten waar u behoefte aan heeft. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier hoe het werkt

Jazeker kan dat. In dat geval beginnen wij met een verhuurpakket. Wordt het pand uiteindelijk verkocht, dan brengen wij een restantbedrag in rekening van € 200,- excl. BTW. Als u het pand verhuurd dan brengen wij uiteraard geen restantbetaling in rekening.

Op basis van de statistieken vanuit Funda Business kunnen wij de advertentie optimaliseren. Als wij bijvoorbeeld zien dat de advertentie veel gevonden wordt, maar weinig mensen klikken op de advertentie voor meer informatie dan weten wij dat er iets moet gebeuren. Misschien is de hoofdfoto niet goed of is de vraagprijs te hoog?

Dagelijks zijn onze vastgoedadviseurs en NVM bedrijfsmakelaars bezig met het optimaliseren van onze advertenties. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u gegarandeerd uw doelgroep bereikt en maximaal profiteert van het bereik van Funda in Business.

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw bedrijfspand.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw bedrijfspand en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

Meer informatie over de mogelijkheden?