Zelf uw pand plaatsen op Funda in Business

Ontdek het marketing pakket voor de ervaren belegger

U kent de zakelijke vastgoedmarkt op uw duimpje en wilt graag alles zelf doen. Doe dit dan ook. Wij zorgen ervoor dat uw pand op zowel Funda in Business als op alle andere grote aanbodsites geplaatst wordt, u doet de rest.

funda voor bedrijven

Zelf uw pand verhuren of verkopen op Funda in Business

De kosten voor het marketingpakket bedragen € 575,- excl. BTW. Door dit lage éénmalige tarief bespaart u duizenden euro’s aan makelaarscourtage.

Start vandaag nog met de verhuur of verkoop van uw pand samen met de Online Bedrijfsmakelaar. Wilt u alles nog eens rustig nalezen? Download dan nu ons gratis informatiepakket.

Hoe werkt het verhuren of verkopen op Funda Business?

Om het verhuur- of verkoopproces van uw pand zo snel mogelijk te laten verlopen hebben wij het traject in drie eenvoudige stappen opgedeeld. Wij zorgen ervoor dat uw pand binnen 2 dagen op Funda in Business en alle andere aanbodsites wordt aangemeld en houden u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Transparant, professioneel en voor het meest voordelige tarief van Nederland.

Stap 1 :
Aanleveren gegevens & concepten

U levert ons de foto’s en de tekst van uw pand aan en wij verwerken het in een mooie conceptbrochure. De brochure wordt vervolgens gekoppeld aan de advertentie om het aantal reacties te vergroten.

Stap 2:
Publicatie & koppeling database

Na uw akkoord publiceren wij het pand op alle grote aanbodsites inclusief Funda in Business. Ook plaatsen wij het pand in onze zoekersdatabase met meer dan 5.000 actieve zoekers.

Stap 3:
Bezichtiging & onderhandelingen

Reacties op uw pand ontvangt u direct in uw mailbox zodat u zelf de bezichtiging kunt inplannen. Tijdens de onderhandelingen zijn wij altijd bereikbaar om alles goed te laten verlopen.

MEER DAN 6.000 EIGENAREN GINGEN U AL VOOR

Onze klanten aan het woord

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

“Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. “

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

“Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.”

4.6/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

“Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.”

Iedereen zoekt tegenwoordig online, ook naar een nieuw pand

Vroeger was een bord in de tuin en een advertentie in de krant al voldoende om een geschikte partij te vinden. Tegenwoordig is dat een stuk lastiger geworden. Een goede online vindbaarheid is essentieel om op te vallen. Want dat is immers waar iedere zoektocht begint: online.

We maken een perfecte presentatie met een goed vindbare aanbiedingstekst én plaatsen uw pand op alle grote aanbodsites van Nederland. Uiteraard inclusief Funda in Business, waar wij door onze unieke werkwijze inmiddels de grootste bedrijfsmakelaar zijn.

ACTUEEL AANBOD

Het grootste aanbod van Nederland

Door onze sterke groei van de laatste jaren hebben wij op Funda in Business het grootste aanbod van Nederland, dus ook bij u in de regio. Ziet u uw ideale pand er niet tussen staan? Geen zorgen! Laat ons dan weten wat u zoekt en wij maken een gratis zoekvraag aan in onze database.