Online Marketingpakket

Wij maken een uitgebreide advertentie op alle grote aanbodsites inclusief Funda in Business, en koppelen deze in onze zoekersdatabase. Altijd voor een laag tarief van € 575,- excl. BTW.

funda voor bedrijven

Zelf verhuren of verkopen op Funda in Business en andere aanbodsites

U kent de zakelijke vastgoedmarkt op uw duimpje en wilt graag alles zelf doen. Doe dit dan ook. Wij zorgen ervoor dat uw pand op zowel Funda in Business als op alle andere grote aanbodsites geplaatst wordt, u doet de rest.

De kosten voor het online marketingpakket bedragen € 575,- excl. BTW. Door dit lage éénmalige tarief bespaart u duizenden euro’s aan makelaarscourtage.

Hoe werkt het zelf verhuren of verkopen op Funda Business?

Om het verhuur- of verkoopproces van uw pand zo snel mogelijk te laten verlopen hebben wij het traject in drie eenvoudige stappen opgedeeld. Wij zorgen ervoor dat uw pand binnen 2 dagen op Funda in Business en alle andere aanbodsites wordt aangemeld en houden u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Transparant, professioneel en voor het meest voordelige tarief van Nederland.

Stap 1 :
Aanleveren gegevens & concepten

U levert ons de foto’s en de tekst van uw pand aan en wij verwerken het in een mooie conceptbrochure. De brochure wordt vervolgens gekoppeld aan de advertentie om het aantal reacties te vergroten.

Stap 2:
Publicatie & koppeling database

Na uw akkoord publiceren wij het pand op alle grote aanbodsites inclusief Funda in Business. Ook plaatsen wij het pand in onze zoekersdatabase met meer dan 5.000 actieve zoekers.

Stap 3:
Bezichtiging & onderhandelingen

Reacties op uw pand ontvangt u direct in uw mailbox zodat u zelf de bezichtiging kunt inplannen. Tijdens de onderhandelingen zijn wij altijd bereikbaar om alles goed te laten verlopen.

Al 3.500+ vastgoedeigenaren gingen u al voor!

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

“Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. “

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

“Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.”

4.6/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

“Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.”

Maak een vliegende start

Het is belangrijk dat de publicatie uitnodigend, actueel en correct is. Een complete advertentie krijgt namelijk een betere ranking op Funda in Business en zorgt voor geen discussies over de oppervlaktes. 

Als u kiest voor ons startpakket dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt. Het startpakket bestaat uit:

Wij hebben met onze mediapartners scherpe tarieven kunnen afspreken waardoor wij dit startpakket al kunnen aanbieden vanaf € 325,- excl. BTW. Meer informatie vindt u in ons informatiepakket.

Iedereen zoekt tegenwoordig online, ook naar een nieuw pand

Vroeger was een bord in de tuin en een advertentie in de krant al voldoende om een geschikte partij te vinden. Tegenwoordig is dat een stuk lastiger geworden. Een goede online vindbaarheid is essentieel om op te vallen. Want dat is immers waar iedere zoektocht begint: online.

We maken een perfecte presentatie met een goed vindbare aanbiedingstekst én plaatsen uw pand op alle grote aanbodsites van Nederland. Uiteraard inclusief Funda in Business, waar wij door onze unieke werkwijze inmiddels de grootste bedrijfsmakelaar zijn.

En dat niet alleen. Wij hebben namelijk ook een eigen zoekersdatabase ontwikkeld die inmiddels al zo’n 5.000 zoekenden telt. Zij worden dagelijks gekoppeld aan beschikbare panden uit onze portefeuille. Zo bereiken wij gegarandeerd uw volledige doelgroep.

De grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business

We hebben een groot aanbod koop- en huurpanden in heel Nederland, dus ook in uw regio. Staat uw droompand er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We luisteren naar uw wensen en verwerken uw zoekvraag direct in onze zoekersdatabase. Zo krijgt u automatisch een mailtje als wij een nieuwe aanmeldingen hebben dat voldoet aan uw wensen.

Nieuwe Erven 41
5384 TA Heesch
Vorige
Volgende

Meer informatie over de mogelijkheden?