Verhuren of verkopen op Funda in Business

Plaats uw pand snel en voor een scherpe prijs op Funda in Business en alle andere grote aanbodsites. Alle reactie en bezichtigingsaanvragen ontvangt u direct in uw mailbox zodat u snel kunt reageren.

4.8/5

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 op Funda in Business

Maximale vindbaarheid

Wij plaatsen uw pand op alle grote aanbodsites, inclusief Funda in Business. Zo bereikt u gegarandeerd alle ondernemers.

Zoekersdatabase

Nadat wij uw pand in onze zoekersdatabase hebben aangemeld, wordt deze automatisch gekoppeld aan zo'n 5.000 actieve zoekers.

Onderhandelingsbegeleiding

Heeft u vragen tijdens het traject? Geen probleem, wij staan elke werkdag voor u klaar via telefoon, mail, Whatsapp of chat!

GEMAKKELIJK EN SNEL UW PAND OP FUNDA IN BUSINESS

Het pakket voor de belegger met jarenlange ervaring in het vastgoed

Heeft u zelf veel ervaring op de vastgoedmarkt en wilt het liefste zelf uw pand verhuren of verkopen? Dan is ons online marketingpakket precies wat u zoekt. Wij zorgen voor alle benodigde makelaarstools en brengen uw pand onder de aandacht bij alle ondernemers.

Ondanks dat u zelf de regie in handen houdt staat er nooit alleen voor. Onze NVM- bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs staan namelijk dagelijks voor u klaar, zodat alles professioneel en soepel verloopt.

ALLES OM UW PAND ZELF TE VERHUREN OF TE VERKOPEN

Zoveel meer dan een goedkope internetmakelaar

Een beknopte advertentie op Funda in Business met enkel een korte tekst en wat foto’s is in de meeste gevallen niet voldoende om een nieuwe huurder of koper te vinden. Wij helpen u met het maken van een uitgebreide advertentie op alle grote aanbodsites van Nederland en geven u nog een hele hoop andere makelaarstools. Zo kunt u zelf professioneel uw pand verhuren of verkopen.

ZO WERKT HET

Binnen 2 dagen uw pand op Funda Business

Stap 1 : Aanleveren gegevens & concepten

U levert ons de foto’s en de tekst van uw pand aan en wij verwerken het in een mooie conceptbrochure. De brochure wordt vervolgens gekoppeld aan de advertentie om het aantal reacties te vergroten.

Stap 2: Publicatie & koppeling database

Na uw akkoord publiceren wij het pand op alle grote aanbodsites inclusief Funda in Business. Ook plaatsen wij het pand in onze zoekersdatabase met meer dan 5.000 actieve zoekers.

Stap 3: Bezichtiging & onderhandelingen

Reacties op uw pand ontvangt u direct in uw mailbox zodat u zelf de bezichtiging kunt inplannen. Tijdens de onderhandelingen zijn wij altijd bereikbaar om alles goed te laten verlopen.

OVER ONS

"Wij geven de eigenaar de vrijheid om zelf te ondernemen, maar met professionele hulp als dat nodig is"

Jochem Kwinten

Oprichter & NVM- Bedrijfsmakelaar

Als NVM-bedrijfsmakelaar begrijpen wij onze rol. Die rol is niet boven u, maar naast u. Want waarom zouden wij geheimzinnig doen en u nergens bij betrekken als u juist veel ervaring heeft in de vastgoedsector. Daarom geven wij u de vrijheid om veel zelf te doen, wij zijn er om u te ondersteunen op de punten waar u behoefte aan heeft.

MEER DAN 6.000 VASTGOEDEIGENAREN GINGEN U AL VOOR

Onze opdrachtgevers aan het woord

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

“Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. “

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

“Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.”

5/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

“Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.”

EEN BEWEZEN CONCEPT DOOR HEEL NEDERLAND

Het grootste aanbod van Nederland

Sinds onze oprichting in 2014 zijn we uitgegroeid tot de bedrijfsmakelaar met het grootste aanbod op Funda in Business. En dan niet alleen in een bepaalde regio, maar door heel Nederland. Het ultieme bewijs dat onze aanpak werkt door het hele land.