Online Marketingpakket

Wij plaatsen uw pand binnen 2 dagen op alle grote aanbodsites, inclusief Funda in Business, en koppelen deze in onze zoekersdatabase. U doet zelf de rest. Makkelijk, transparant en altijd voor een laag tarief van € 575,- excl. BTW.

Hét dienstenpakket voor de ervaren vastgoedbelegger

U kent de zakelijke vastgoedmarkt op uw duimpje en wilt graag alles zelf doen. Doe dit dan ook. Wij zorgen ervoor dat uw pand op zowel Funda in Business als op alle andere grote aanbodsites geplaatst wordt, u doet de rest.

Het online marketingpakket bestaat standaard uit:

De kosten voor het online marketingpakket bedragen € 575,- excl. BTW. Door dit lage éénmalige tarief bespaart u duizenden euro’s aan makelaarscourtage.

“Wat een verademing om op deze manier je pand te verhuren. Waar je elders een torenhoog bedrag moet neerleggen en geen enkele controle over het proces hebt loopt dat hier veel moderner en beter.”

Toine van Dooremalen

Verhuurder van Jaap Buijzerweg 24

Iedereen zoekt tegenwoordig online, ook naar een nieuw bedrijfspand

Vroeger waren een bord in de tuin en een advertentie in de plaatselijke krant al voldoende om een geschikte partij te vinden. Tegenwoordig is dat een stuk lastiger geworden. Een goede online vindbaarheid is essentieel om op te vallen tussen al die panden. Want dat is immers waar iedere zoektocht begint: online.

Wij zorgen voor de beste online vindbaarheid van uw pand. We maken een perfecte presentatie met een goed vindbare aanbiedingstekst én plaatsen uw pand op alle grote aanbodsites van Nederland. Uiteraard inclusief Funda in Business, waar wij inmiddels de grootste aanbieder op zijn.

En dat niet alleen. Wij hebben namelijk ook een eigen zoekersdatabase ontwikkeld die inmiddels al zo’n 5.000 zoekenden telt. Zij worden dagelijks gekoppeld aan beschikbare panden uit onze portefeuille. Zo bereiken wij gegarandeerd uw volledige doelgroep.

Online bedrijfsmakelaar online vindbaarheid

Hoe werkt het zelf verhuren of verkopen op Funda Business?

Om het verhuur- of verkoopproces van uw pand zo snel mogelijk te laten verlopen hebben wij het traject in drie eenvoudige stappen opgedeeld. Wij zorgen ervoor dat uw pand binnen 2 dagen op Funda in Business en alle andere aanbodsites wordt aangemeld en houden u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Transparant, professioneel en voor het meest voordelige tarief van Nederland.

Stap 1 :
Aanleveren gegevens & concepten

U levert ons de foto’s en de tekst van uw pand aan en wij verwerken het in een mooie conceptbrochure. De brochure wordt vervolgens gekoppeld aan de advertentie om het aantal reacties te vergroten.

Stap 2:
Publicatie & koppeling database

Na een akkoord op de concept brochure publiceren wij het pand op alle grote aanbodsites inclusief Funda in Business. Ook plaatsen wij het pand in onze zoekersdatabase met meer dan 5.000 actieve zoekers.

Stap 3:
Bezichtiging & onderhandelingen

Reacties op uw pand ontvangt u direct in uw mailbox zodat u zelf de bezichtiging kunt inplannen. Als ervaren vastgoedprofessional kunt u de onderhandelingen en verdere afhandeling eenvoudig zelf afronden.

5/5

Meer dan 3.000 vastgoedeigenaren gingen u al voor

De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Daarom laten wij ze graag aan het woord. Op Funda in Business beoordelen onze opdrachtgevers ons bedrijf en onze moderne aanpak gemiddeld met een 8,9 én onze prijs- kwaliteitverhouding zelfs met een 9,1.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. Ze komen langs om het pand te inspecteren en om alles te bespreken. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. 

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

Het contact met het kantoor verliep uitstekend. Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.

4.6/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

Nu voor de tweede keer mijn pand verhuurd via de Online Bedrijfsmakelaar. Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.

winkelpand verkopen Kantoorruimte verhuren funda business zonder courtage

Omdat de eerste indruk telt

Een mooie presentatie zorgt voor een goede eerste indruk en schept duidelijkheid. Het toevoegen van Floorplanner plattegronden of een uitgebreide fotoreportage draagt bovendien bij aan een completere advertentie en een hogere relevantiescore op Funda in Business. Een win – win situatie.

De meest gekozen extra promotiemogelijkheden zijn:

Uiteraard zijn er nog een hele hoop andere mogelijkheden. Denk daarbij aan een videotour of spandoeken. Hiervoor brengen wij graag een vrijblijvende offerte voor u uit.