De moderne NVM- Bedrijfsmakelaar

De zoektocht naar het perfecte bedrijfspand of een nieuwe huurder of koper kan complex en tijdrovend zijn. Maar waarom eigenlijk? Bij de Online Bedrijfsmakelaar weten we dat het gelukkig ook anders kan. Sinds 2014 brengen wij vastgoedeigenaren en kandidaten met elkaar in contact op onze eigen, unieke manier. Met korte lijntjes, snelle communicatie en heldere afspraken.

Hoe het begon?

Het begint allemaal als Jochem Kwinten in 2014 via een stageopdracht terechtkomt bij het bedrijf van Rob Lommers en voor het eerst kennismaakt met de bedrijfsmakelaardij. Het valt hem op dat de traditionele bedrijfsmakelaar maar weinig weet over de geschiedenis en de bouwaard van een pand. Ook vindt Jochem het vreemd dat de eigenaar zijn geïnteresseerde huurder of koper pas leert kennen op het moment van tekenen.

Jochem bedenkt een simpele, maar unieke oplossing: de eigenaar actief betrekken bij het verhuur- of verkoopproces. Rob is direct enthousiast en heeft dankzij zijn jarenlange ervaring als NVM-bedrijfsmakelaar direct door dat deze nieuwe aanpak zou kunnen werken.

Met veel vertrouwen richten beide heren de Online Bedrijfsmakelaar op, met groot succes! Al duizenden ondernemers vonden via de Online Bedrijfsmakelaar een nieuwe huurder of koper voor hun bedrijfspand.

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Meer dan 6.000 eigenaren gingen u voor

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

5/5

Mevr. Breur

Koperslagersweg 14 C, Den Helder

“Super geholpen door de Online Bedrijfsmakelaar. Vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel. Zitten daar niet alleen om geld te verdienen, maar ook om hun klanten zo goed mogelijk te helpen.”

5/5

Dhr. Spijkerman

Hogestraat 13, Dinxperlo
“Het is altijd prettig samenwerken met het team van Online Bedrijfsmakelaar. Snelle en deskundige ondersteuning bij het online zetten van vastgoed. Een echte aanrader die een pand wil verhuren of verkopen”
 
5/5

Dhr. van Poppel

Hintham 117, Rosmalen

“Snelle en goede afspraken, alles prima nagekomen. Goed bereikbaar en altijd deskundig advies. Door zelf de rondleiding te verzorgen, heb je direct ook meer inzicht in de potentiële huurders.”

Het team van de Online Bedrijfsmakelaar

Jochem Kwinten
NVM- Bedrijfsmakelaar
Roy Daris
Account Manager
Gust Lommers
Vastgoedadviseur
Rob Lommers
NVM- Bedrijfsmakelaar
Niels Hesselberth
NVM- Bedrijfsmakelaar

Onze contactgegevens

Online Bedrijfsmakelaar
Lange Voren 16 c
5521 DD Eersel

NVM:     14315
KVK:       63.543.494
BTW:      8552.83.427.B.01

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00. Uiteraard is het altijd mogelijk om buiten kantooruren een mail te sturen naar info@onlinebedrijfsmakelaar.nl