Over ons

Wij zijn de Online Bedrijfsmakelaar. Een NVM - Bedrijfsmakelaar, maar misschien nét even iets anders dan dat u gewend bent.
Wij maken het verhuren en verkopen van bedrijfsvastgoed overzichtelijker, moderner en betaalbaarder.

Van een stageopdracht tot de grootste op Funda in Business

Toen Jochem Kwinten in 2014 voor het eerst kennismaakte met de bedrijfsmakelaardij, vielen hem een aantal dingen op. Zo had een traditionele bedrijfsmakelaar vaak moeite met specifieke vragen over de geschiedenis en de bouwaard van een pand. Logisch, want het was tenslotte zijn pand niet. Om antwoord te kunnen geven, was er altijd contact met de eigenaar nodig.

Daarnaast vond Jochem het gek, dat een eigenaar zijn of haar potentiële huurders of kopers pas leerde kennen op het moment van tekenen. En dat terwijl er – met name bij verhuur – een langdurige overeenkomst wordt aangegaan. Dan is het toch prettiger om zelf eerst eens kennis te maken, voordat de handtekeningen worden gezet?

Als laatste zat Jochem ook met de courtages, die in de traditionele bedrijfsmakelaardij bestaan uit een percentage van de verkoop- of verhuurprijs. Want waarom zou je op een A1 locatie zoveel meer moeten betalen, alleen omdat het pand meer waard is? De oplossing voor al deze punten? De eigenaar actief betrekken bij het verhuur- of verkoopproces. Een uniek concept in de markt.

Dit concept werd eerst neergelegd bij Rob Lommers, Jochem’s stagebegeleider op dat moment. En die was razend enthousiast. Rob had – mede dankzij zijn jarenlange ervaring als NVM-bedrijfsmakelaar – meteen door dat deze nieuwe aanpak zou kunnen werken. Het vertrouwen was er. De toekomst rooskleurig. En dat bleek! De Online Bedrijfsmakelaar heeft inmiddels al duizenden ondernemers geholpen met het vinden van een nieuwe huurder of koper.

“De gedachte achter de Online Bedrijfsmakelaar? De traditionele bedrijfsmakelaardij transparanter en betaalbaarder maken. En dat is gelukt!”

Jochem Kwinten

Co – founder van de Online Bedrijfsmakelaar

De voordelen van onze moderne aanpak

Wij hebben het specialisme

Ons team van NVM – Bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs staat dagelijks voor u klaar en begeleidt u tijdens het hele traject.

Het grootste online bereik

Wij maken voor u een opvallende advertentie op alle grote aanbodsites, incl. Funda in Business, en maken een koppeling in onze database.

Bespaar duizenden euro’s

Hoe groot uw pand ook is en waar deze ook staat; wij werken niet met torenhoge courtages, maar altijd met vaste, lage tarieven.

4.85/5

Meer dan 3.000 vastgoedeigenaren gingen u al voor

De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Daarom laten wij ze graag aan het woord. Op Funda in Business beoordelen onze opdrachtgevers ons bedrijf en onze moderne aanpak gemiddeld met een 8,9 én onze prijs- kwaliteitverhouding zelfs met een 9,1.

4.6/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

Nu voor de tweede keer mijn pand verhuurd via de Online Bedrijfsmakelaar. Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

Het contact met het kantoor verliep uitstekend. Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.

4.8/5

Dhr. Flemming

Televisiestraat 286, Den Haag

Het ging perfect, communicatie was veel beter dan bij een normale bedrijfsmakelaar. Altijd vriendelijk en altijd terugbellen. Hulp bij koopintentieverklaring, niets was teveel om vragen van onze kant te beantwoorden. 

De mensen achter de Online Bedrijfsmakelaar

Jochem Kwinten
NVM- Bedrijfsmakelaar
Rob Lommers
NVM- Bedrijfsmakelaar
Roy Daris
Account Manager
Niels Hesselberth
NVM- Bedrijfsmakelaar

Onze Contactgegevens

Online Bedrijfsmakelaar
Lange Voren 16 c
5521 DD Eersel

NVM: 14315
KVK: 63.543.494
BTW: 8552.83.427.B.01

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00. Uiteraard is het altijd mogelijk om buiten kantooruren een mail te sturen naar info@onlinebedrijfsmakelaar.nl

Kantoor Online Bedrijfsmakelaar