U de bezichtiging, wij de rest

Als u kiest voor ons uitgebreide pakket dan zorgt ons team van NVM – Bedrijfsmakelaars ervoor dat alles goed wordt onderzocht en vastgelegd. Van een vraagprijsadvies tot aan het opleveringsrapport. Het enige wat u zelf nog maar hoeft te doen; de rondleidingen.

Verhuren of verkopen met de Online Bedrijfsmakelaar

U verzorgt zelf de rondleidingen in uw eigen pand, wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt. Om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden komen wij persoonlijk bij u langs. Zo leren wij u en uw pand goed kennen en kunnen u altijd goed te woord staan.

Wij doen alles wat u van een NVM - Bedrijfsmakelaar mag verwachten:

U betaalt bij ons altijd een vaste, eerlijke prijs van € 1.050,- excl. BTW voor het verhuurpakket en € 1.250,- excl. BTW voor het verkooppakket. Transparant en begrijpelijk.

Wat kunt u allemaal van ons verwachten?

“Als Online Bedrijfsmakelaar zetten jullie mijn pand toch alleen maar op het internet?” Dat is wat veel mensen over ons denken, maar niets is minder waar. Als één van de grootste NVM – Bedrijfsmakelaars van Nederland kunt u van ons de kwaliteit en begeleiding verwachten die u van een bedrijfsmakelaar mag verwachten. Het enige wat ons onderscheidt van andere bedrijfsmakelaars is de actieve rol van de vastgoedeigenaar en het transparante tarief.

Maak een vliegende start

Het is belangrijk dat de publicatie uitnodigend, actueel en correct is. Een complete advertentie krijgt namelijk een betere ranking op Funda in Business en zorgt voor geen discussies over de oppervlaktes. 

Als u kiest voor ons startpakket dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt. Het startpakket bestaat uit:

Wij hebben met onze mediapartners scherpe tarieven kunnen afspreken waardoor wij dit startpakket al kunnen aanbieden vanaf € 325,- excl. BTW. Meer informatie vindt u in ons informatiepakket.

winkelpand verkopen Kantoorruimte verhuren funda business zonder courtage

Geen courtages, maar een vast éénmalig tarief

Traditionele bedrijfsmakelaars in Nederland werken al jaren met courtages. Dit zijn percentages van de huur- of koopprijs. Gemiddeld liggen deze rond de 16% van de jaarhuur en 1,75% van de verkoopprijs. Om nog maar te zwijgen over de – vaak honderden euro’s aan – opstartkosten.

Daar doen wij niet aan. Wij vinden namelijk niet dat de vergoeding van de bedrijfsmakelaar bepaald zou moeten worden door de waarde van uw pand, maar door zijn toegevoegde waarde. Of uw pand nu op een A1-locatie staat, of ergens achterwege. 

Altijd een professioneel team aan uw zijde

Met een jong en gedreven team zetten wij ons dagelijks in voor onze opdrachtgevers. Samen ontwikkelen wij de beste strategie, garanderen wij de beste online vindbaarheid en zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt.

5/5

Meer dan 3.000 vastgoedeigenaren gingen u al voor

De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Daarom laten wij ze graag aan het woord. Op Funda in Business beoordelen onze opdrachtgevers ons bedrijf en onze moderne aanpak gemiddeld met een 8,9 én onze prijs- kwaliteitverhouding zelfs met een 9,1.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. Ze komen langs om het pand te inspecteren en om alles te bespreken. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. 

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

Het contact met het kantoor verliep uitstekend. Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.

4.6/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

Nu voor de tweede keer mijn pand verhuurd via de Online Bedrijfsmakelaar. Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.

Veelgestelde vragen

Jazeker kan dat. In dat geval beginnen wij met een verhuurpakket. Wordt het pand uiteindelijk verkocht, dan brengen wij een restantbedrag in rekening van € 200,- excl. BTW. Als u het pand verhuurd dan brengen wij uiteraard geen restantbetaling in rekening.

De kosten voor het verkooppakket bedragen € 1.250,- excl. BTW. Het verkooppakket is namelijk iets uitgebreider dan het verhuurpakket. De koopintentie verklaring wordt namelijk opmaat gemaakt en er is een extra uitgebreid kadastraal onderzoek nodig.

Dat is ook mogelijk. Speciaal voor ervaren vastgoed beleggers hebben wij een online basic pakket ontwikkeld. Meer informatie over dit pakket vindt u hier.

Bij een traditionele bedrijfsmakelaar betaalt u een courtagebedrag. Dat is een percentage van de uiteindelijke jaarhuur of verkoopprijs. Dit weet u pas achteraf. Bij ons betaalt u vooraf de kosten om op te starten zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Om uw pand te kunnen verhuren of verkopen, hebben wij een aantal gegevens nodig. Denk aan bijvoorbeeld plattegronden, eigendomsbewijzen, een kopie van je legitimatiebewijs, stukken van de VvE en eventuele vergunningen van de gemeente.