U de bezichtiging, wij doen de rest!

Ons uitgebreide pakket is de beste keuze voor wie zorgeloos wil verhuren of verkopen. U leidt de kandidaten zelf rond, terwijl wij zorgen voor alle andere zaken.

Objectopname en strategie gesprek bij u op locatie

Om een goed beeld te krijgen van uw pand en uw situatie komen wij persoonlijk bij u langs voor een objectopname en strategiegesprek.

Alles goed onderzocht én vastgelegd

Als NVM-Bedrijfsmakelaar kennen wij alle regelgeving waaraan u moet voldoen en zorgen wij ervoor dat gemaakte afspraken goed worden vastgelegd.

Bespaar duizenden euro's aan makelaarscourtage

Geen torenhoge courtages, maar vaste eerlijke tarieven van € 1.050,- excl. BTW voor het verhuurpakket en € 1.250,- excl. BTW voor het verkooppakket.

Verhuur of verkoop uw pand met onze unieke, moderne aanpak

U de bezichtiging, wij de rest.” Kan het echt zo eenvoudig zijn? Jazeker, zo werkt het! U verzorgt zelf de rondleidingen in uw pand en laat de rest aan ons over. Ons team zorgt ervoor dat alles goed geregeld wordt, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Start direct met de verhuur of verkoop van uw pand samen met de Online Bedrijfsmakelaar. Wilt u alles nog eens rustig nalezen? Download dan nu ons gratis informatiepakket.

Geen hoge courtages, maar altijd een vast eerlijk tarief

De meeste bedrijfsmakelaars werken met een courtage model. Gemiddeld liggen deze percentages rond de 16% van de jaarhuur of 1,5% van de verkoopprijs. In onze ogen is dat nogal vreemd. Want waarom zou u meer moeten betalen als uw pand toevallig meer waard is? Het werk blijft immers gelijk, en in sommige gevallen zelfs eenvoudiger.

Een pand op een A1 locatie wordt over het algemeen sneller verhuurd dan één op een C-locatie. Daarom doen wij het anders. Eerlijker en transparanter. Wij werken altijd met een helder tarief van € 1.050,- excl. BTW voor het verhuurpakket en € 1.250,- excl. BTW voor het verkooppakket. Ongeacht de waarde, grootte of ligging van uw pand.

Onze opdrachtgevers aan het woord

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

“Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. “

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

“Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.”

5/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

“Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.”

Laat uw pand extra opvallen

Een perfecte advertentie is uitnodigend, actueel, correct, aansprekend en compleet. Met een perfecte advertentie scoort u beter op Funda in Business en voorkomt u onnodige discussies over de ruimte.

Voor het ontwikkelen van de perfecte advertentie kunt u gebruikmaken van ons startpakket. Dit bestaat uit:

Wij kunnen het startpakket aanbieden vanaf € 325,- excl. btw. Meer informatie vindt u in ons informatiepakket.

STAAT UW VRAAG ER NIET TUSSEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Veelgestelde vragen

Jazeker kan dat. In dat geval beginnen wij met een verhuurpakket. Wordt het pand uiteindelijk verkocht, dan brengen wij een restantbedrag in rekening van € 200,- excl. BTW. Als u het pand verhuurd dan brengen wij uiteraard geen restantbetaling in rekening.

De kosten voor het verkooppakket bedragen € 1.250,- excl. BTW. Het verkooppakket is namelijk iets uitgebreider dan het verhuurpakket. De koopintentie verklaring wordt namelijk opmaat gemaakt en er is een extra uitgebreid kadastraal onderzoek nodig.

Dat is ook mogelijk. Speciaal voor ervaren vastgoed beleggers hebben wij een online basic pakket ontwikkeld. Meer informatie over dit pakket vindt u hier.

Bij een traditionele bedrijfsmakelaar betaalt u een courtagebedrag. Dat is een percentage van de uiteindelijke jaarhuur of verkoopprijs. Dit weet u pas achteraf. Bij ons betaalt u vooraf de kosten om op te starten zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Om uw pand te kunnen verhuren of verkopen, hebben wij een aantal gegevens nodig. Denk aan bijvoorbeeld plattegronden, eigendomsbewijzen, een kopie van je legitimatiebewijs, stukken van de VvE en eventuele vergunningen van de gemeente.