Vastgoed verhuren op de moderne manier

Sta niet langer aan de zijlijn te wachten, maar neem zelf de regie in handen. Onze NVM- Bedrijfsmakelaars zijn er om u te ondersteunen en begeleiden op de punten waar u behoefte aan heeft.

4.8/5

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 op Funda in Business

Maximale vindbaarheid

Wij plaatsen uw pand op alle grote aanbodsites, inclusief Funda in Business. Zo bereikt u gegarandeerd alle ondernemers.

Weet altijd wat er speelt

Zodra er nieuws is ontvangt u dat direct. Zo weet u altijd wat er speelt en kunt u snel actie ondernemen.

Geen torenhoge courtages

Hoe groot uw pand ook is en wat deze ook waard is; wij werken altijd met één vaste prijs. Zo bespaart u snel duizenden euro's.

ONZE PAKKETTEN

Vastgoed verhuren op de manier die het beste bij u past

Uitgebreide dienstenpakket

Onze NVM- Bedrijfsmakelaars zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt. Van het bestemmingsplan tot aan de screening van kandidaten. Het enige dat u zelf doet zijn de bezichtigingen in uw pand.

>  Meer over het uitgebreide dienstenpakket

Online marketingpakket

U heeft zelf veel ervaring in het vastgoed en heeft enkel behoefte aan een advertentie op de aanbodsites en een koppeling in onze zoekersdatabase.

>  Meer over het online marketingpakket

DE ZEKERHEID VAN EEN NVM- BEDRIJFSMAKELAAR

Alles om uw pand zorgeloos te verhuren

“Als Online Bedrijfsmakelaar zetten jullie mijn pand toch alleen maar op het internet?” Dat is wat veel mensen over ons denken, maar niets is minder waar. Als één van de grootste NVM – Bedrijfsmakelaars van Nederland kunt u van ons de kwaliteit en begeleiding verwachten die u van een bedrijfsmakelaar mag verwachten. 

OVER ONS

"Wij zijn actief door heel Nederland, maar hebben overal kennis van de lokale markt"

Jochem Kwinten

Oprichter & NVM- Bedrijfsmakelaar

Dankzij de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, hebben we inmiddels het grootste aanbod van bedrijfsvastgoed in Nederland.

Naast onze eigen deals hebben we toegang tot de uitgebreide NVM-database die wordt gevuld door bedrijfsmakelaars in heel Nederland. Met behulp van deze database kunnen we nauwkeurige berekeningen maken in het hele land, ook in uw regio.

ZO WERKT HET

Een goede deal begint met de juiste strategie

Berekening van een goede vraagprijs

Taxeren blijft mensenwerk. Daarom komen wij graag persoonlijk langs om uw pand te bekijken, alvorens wij het taxeren met behulp van de NVM-database.

De perfect presentatie

Als de grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business weten wij als geen ander wat er nodig is om goed op te vallen tussen uw concurrenten.

Online publicatie

Iedere zoektocht begint tegenwoordig online, ook die naar een pand. Met onze unieke marketing strategie bereikt u gegarandeerd uw doelgroep.

Juridische afhandeling

Voorkom problemen en leg alle gemaakte afspraken juridisch goed vast. Hulp nodig? Onze NVM- Bedrijfsmakelaars helpen u tijdens het hele traject.

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Meer dan 6.000 eigenaren gingen u voor

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

5/5

Mevr. Breur

Koperslagersweg 14 C, Den Helder

“Super geholpen door de Online Bedrijfsmakelaar. Vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel. Zitten daar niet alleen om geld te verdienen, maar ook om hun klanten zo goed mogelijk te helpen.”

5/5

Dhr. Spijkerman

Hogestraat 13, Dinxperlo
“Het is altijd prettig samenwerken met het team van Online Bedrijfsmakelaar. Snelle en deskundige ondersteuning bij het online zetten van vastgoed. Een echte aanrader die een pand wil verhuren of verkopen”
 
5/5

Dhr. van Poppel

Hintham 117, Rosmalen

“Snelle en goede afspraken, alles prima nagekomen. Goed bereikbaar en altijd deskundig advies. Door zelf de rondleiding te verzorgen, heb je direct ook meer inzicht in de potentiële huurders.”

STAAT UW VRAAG ER NIET TUSSEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Veelgestelde vragen over het verhuren

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw pand.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw pand en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een pand. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het pand wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw pand wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw pand. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.

Als vastgoedeigenaar kunt u niet zonder een bedrijfsmakelaar uw pand verhuren op Funda in Business. Dit platform is namelijk van de NVM en daarom niet toegankelijk voor zelfstandige vastgoedeigenaren.

De Online Bedrijfsmakelaar biedt de oplossing. Met onze aanpak kunt u zelf uw pand aanmelden op Funda in Business voor een éénmalig laag tarief. Aan u de keus om te bepalen of u ook nog extra begeleiding wilt van ons team op de aspecten waar u behoefte aan heeft. 

Absoluut. Als grootste NVM – Bedrijfsmakelaar op Funda in Business werken wij door heel Nederland. Zodoende hebben wij gegarandeerd ook bij u in de regio vastgoed verhuurd of verkocht. Het is echter niet zo dat wij dagelijks bij u in de regio te vinden zijn. Daarom gebruiken wij altijd de NVM database om onze waarde berekeningen en marktinformatie zo actueel mogelijk te houden. In de NVM database verwerken namelijk alle bedrijfsmakelaars van Nederland hun transacties. Zodoende hebben wij altijd de meest actuele marktinformatie beschikbaar om een goed advies te geven.

In onze dienstenpakketten zit een jaarplaatsing op alle verschillende aanbodsites. Uw pand staat dus 12 maanden online. Mocht uw pand na een jaar nog niet verhuurd of verkocht zijn en u wilt graag uw advertentie verlengen dan is dat uiteraard mogelijk. De verlengingskosten bedragen hiervoor € 275,- excl. BTW voor een verlenging van 12 maanden.