Bedrijfsvastgoed verhuren

Met onze unieke werkwijze kan iedere vastgoedeigenaar succesvol zijn bedrijfsvastgoed verhuren op een transparante en voordelige manier.

U de bezichtiging, wij de rest

In onze ogen bent u zelf de aangewezen persoon om de rondleidingen in uw pand uit te voeren. U weet immers alle ins- en outs van het pand én maakt op deze manier als eerste kennis met potentiële huurders.

Wij zijn er om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld wordt. Van een objectopname en een plaatsing op alle grote zakelijke aanbodsites, inclusief Funda in Business, tot de huurovereenkomsten en opleveringsrapporten. Tijdens het hele verhuurtraject staat ons hele team dagelijks voor u klaar zodat u snel antwoord krijgt op al uw vragen.

En dat allemaal voor een vast transparant tarief. Wij vinden namelijk niet dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar bepaald zou moeten worden door de huurprijs van uw pand, maar door zijn toegevoegde waarde. Daarom werken wij altijd met het éénmalige tarief van € 1.050,- excl. BTW voor het uitgebreide verhuurpakket

Het uitgebreide verhuurpakket

Alleen behoefte aan Funda in Business en onze andere marketingactiviteiten?

Wilt u als ervaren vastgoedbelegger liever het overgrote gedeelte zelf doen? En alleen de publicatie op alle aanbodsites, inclusief Funda in Business, en de koppeling in onze zoekersdatabase aan ons overlaten?

Dan is ons online marketingpakket waarschijnlijk de beste oplossing voor u. Bij dit dienstenpakket doen wij de online marketing en regelt u zelf de rest.

Waarom kiezen voor de Online Bedrijfsmakelaar?

Persoonlijke begeleiding

Ons team bestaat uit ervaren bedrijfsmakelaars en adviseurs. Zij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Maximale online vindbaarheid

Iedere zoektocht begint tegenwoordig online, ook die naar een pand. Wij publiceren uw pand op alle grote aanbodsites, incl. Funda in Business.

Bespaar duizenden euro’s

Wij werken niet met torenhoge courtages, maar met vaste transparante tarieven. Zo bespaart u al snel duizenden euro's aan courtage.

funda voor bedrijven

Iedere zoektocht begint online, ook die naar een nieuw bedrijfspand.

Wij zorgen voor de beste online vindbaarheid van uw pand. Wij schrijven een goed vindbare aanbiedingstekst én plaatsen het pand op alle grote zakelijke aanbodsites. Uiteraard inclusief Funda in Business, waar wij inmiddels de grootste aanbieder op zijn en zodoende ook precies weten wat een advertentie nodig heeft om op te vallen.

Het resultaat is dat wij maandelijks honderden aanvragen ontvangen van ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe locatie voor hun bedrijf. Al deze zoekvragen verwerken wij in onze zoekersdatabase die dagelijks ondernemers koppelt aan panden uit onze portefeuille. Zo verhuren wij uw vastgoed op de snelst mogelijke manier.

5/5

Meer dan 3.000 vastgoedeigenaren gingen u al voor

De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Daarom laten wij ze graag aan het woord. Op Funda in Business beoordelen onze opdrachtgevers ons bedrijf en onze moderne aanpak gemiddeld met een 8,9 én onze prijs- kwaliteitverhouding zelfs met een 9,1.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. Ze komen langs om het pand te inspecteren en om alles te bespreken. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. 

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

Het contact met het kantoor verliep uitstekend. Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.

4.6/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

Nu voor de tweede keer mijn pand verhuurd via de Online Bedrijfsmakelaar. Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.

praktijkruimte verhuren zelf funda business

Omdat de eerste indruk telt

Een mooie presentatie zorgt voor een goede eerste indruk en schept duidelijkheid. Het toevoegen van Floorplanner plattegronden of een uitgebreide fotoreportage draagt bovendien bij aan een completere advertentie en een hogere relevatiescore op Funda in Business. Een win – win situatie.

De meest gekozen extra promotiemogelijkheden zijn:

Uiteraard zijn er nog een hele hoop andere promotiemogelijkheden. Denk daarbij aan een videotour of spandoeken. Hiervoor brengen wij graag een vrijblijvende offerte voor u uit. 

Altijd een professioneel team aan uw zijde

Met een jong en gedreven team zetten wij ons dagelijks in voor onze opdrachtgevers. Samen ontwikkelen wij de beste strategie, garanderen wij de beste online vindbaarheid en zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Veelgestelde vragen

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw pand.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw pand en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een pand. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het pand wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw pand wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw pand. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.

Als vastgoedeigenaar kunt u niet zonder een bedrijfsmakelaar uw pand verhuren op Funda in Business. Dit platform is namelijk van de NVM en daarom niet toegankelijk voor zelfstandige vastgoedeigenaren.

De Online Bedrijfsmakelaar biedt de oplossing. Met onze aanpak kunt u zelf uw pand aanmelden op Funda in Business voor een éénmalig laag tarief. Aan u de keus om te bepalen of u ook nog extra begeleiding wilt van ons team op de aspecten waar u behoefte aan heeft.