Efficiënt en zonder gedoe verhuren op Funda in Business, met NVM kwaliteit.

Als ondernemer wilt u zelf de controle houden, dat begrijpen we. Daarom geven wij u de vrijheid om zelf de bezichtigingen in uw pand te verzorgen en zelf te bepalen met wie u zakendoet. Ons team staat op de achtergrond klaar: we houden u op de hoogte, begeleiden u en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

Onze NVM-bedrijfsmakelaars en adviseurs staan voor u klaar en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Zodra er nieuws is ontvangt u dat direct. Zo weet u altijd wat er speelt en kunt u snel actie ondernemen.

Geen courtages, maar scherpe vaste tarieven

Hoe groot uw pand ook is en wat deze ook waard is; wij werken altijd met één vaste prijs. Zo bespaart u snel duizenden euro's.

De moderne en betaalbare manier om uw vastgoed te verhuren

Niet weten wat er speelt, vertrouwen op een klein lokaal netwerk en torenhoge courtages behoren allemaal tot het verleden. Uw enthousiasme als vastgoedeigenaar, gecombineerd met de expertise van onze NVM-Bedrijfsmakelaars en moderne technologieën, zorgt ervoor dat uw pand snel en zonder gedoe verhuurd kan worden.

Door zelf de bezichtigingen te verzorgen, neemt u ons veel werkzaamheden uit handen, waardoor ons werk voor ieder pand vrijwel hetzelfde blijft. Hierdoor kunnen wij werken met scherpe, vaste tarieven. Zo bespaart u al snel duizenden euro’s aan courtage.

Alles om uw pand zorgeloos te verhuren

“Als Online Bedrijfsmakelaar zetten jullie mijn pand toch alleen maar op het internet?” Dat is wat veel mensen over ons denken, maar niets is minder waar. Als één van de grootste NVM – Bedrijfsmakelaars van Nederland kunt u van ons de kwaliteit en begeleiding verwachten die u van een bedrijfsmakelaar mag verwachten. Het enige wat ons onderscheidt van andere bedrijfsmakelaars is de actieve rol van de vastgoedeigenaar en het transparante tarief.

Alleen behoefte aan Funda in Business en de andere sites?

Ons marketingpakket is speciaal ontwikkeld voor ervaren vastgoedbeleggers die de meeste taken het liefst zelf uitvoeren. Wij publiceren uw pand op alle aanbodsites, inclusief Funda in Business, en zorgen voor een koppeling in onze zoekersdatabase. U doet zelf de rest.

Funda voor bedrijven pand aanmelden online
Meer dan 6.000 eigenaren gingen u voor

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

5/5

Mevr. Breur

Koperslagersweg 14 C, Den Helder

“Super geholpen door de Online Bedrijfsmakelaar. Vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel. Zitten daar niet alleen om geld te verdienen, maar ook om hun klanten zo goed mogelijk te helpen.”

5/5

Dhr. Spijkerman

Hogestraat 13, Dinxperlo
“Het is altijd prettig samenwerken met het team van Online Bedrijfsmakelaar. Snelle en deskundige ondersteuning bij het online zetten van vastgoed. Een echte aanrader die een pand wil verhuren of verkopen”
 
5/5

Dhr. van Poppel

Hintham 117, Rosmalen

“Snelle en goede afspraken, alles prima nagekomen. Goed bereikbaar en altijd deskundig advies. Door zelf de rondleiding te verzorgen, heb je direct ook meer inzicht in de potentiële huurders.”

Actief door heel Nederland, met kennis van de lokale markt

Wij zijn actief door heel Nederland. Hoe dat kan? De groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt zorgt ervoor dat wij inmiddels beschikken over het grootste aanbod bedrijfsvastgoed van Nederland.

Naast onze eigen deals hebben wij toegang tot de uitgebreide NVM-database die gevuld wordt door bedrijfsmakelaars in heel Nederland. Daarmee kunnen wij vanuit ons hoofdkantoor nauwkeurige berekeningen maken door het hele land, ook in uw regio.

Direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wij vinden dat u als eigenaar het recht heeft om direct geïnformeerd te worden bij ontwikkelingen rondom de verhuur van uw pand. Daarom hebben wij onze systemen zo ontwikkeld dat u onmiddellijk een melding ontvangt bij een nieuwe reactie.

Zo staat u nooit meer aan de zijlijn te wachten, maar bent u altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

STAAT UW VRAAG ER NIET TUSSEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Veelgestelde vragen over het verhuren

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw pand.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw pand en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een pand. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het pand wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw pand wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw pand. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.

Als vastgoedeigenaar kunt u niet zonder een bedrijfsmakelaar uw pand verhuren op Funda in Business. Dit platform is namelijk van de NVM en daarom niet toegankelijk voor zelfstandige vastgoedeigenaren.

De Online Bedrijfsmakelaar biedt de oplossing. Met onze aanpak kunt u zelf uw pand aanmelden op Funda in Business voor een éénmalig laag tarief. Aan u de keus om te bepalen of u ook nog extra begeleiding wilt van ons team op de aspecten waar u behoefte aan heeft. 

Absoluut. Als grootste NVM – Bedrijfsmakelaar op Funda in Business werken wij door heel Nederland. Zodoende hebben wij gegarandeerd ook bij u in de regio vastgoed verhuurd of verkocht. Het is echter niet zo dat wij dagelijks bij u in de regio te vinden zijn. Daarom gebruiken wij altijd de NVM database om onze waarde berekeningen en marktinformatie zo actueel mogelijk te houden. In de NVM database verwerken namelijk alle bedrijfsmakelaars van Nederland hun transacties. Zodoende hebben wij altijd de meest actuele marktinformatie beschikbaar om een goed advies te geven.

In onze dienstenpakketten zit een jaarplaatsing op alle verschillende aanbodsites. Uw pand staat dus 12 maanden online. Mocht uw pand na een jaar nog niet verhuurd of verkocht zijn en u wilt graag uw advertentie verlengen dan is dat uiteraard mogelijk. De verlengingskosten bedragen hiervoor € 275,- excl. BTW voor een verlenging van 12 maanden.