Bedrijfsvastgoed verhuren

Met onze unieke werkwijze kan iedere vastgoedeigenaar succesvol zijn bedrijfsvastgoed verhuren op een transparante en voordelige manier.

Waarom vinden wij dat u zelf het beste de rondleidingen in uw pand kunt verzorgen?

U bent de expert

U kent uw pand, haar historie en de omgeving als geen ander. Tijdens de bezichtiging kunt u direct alle vragen beantwoorden van potentiële kandidaten.

U bepaalt met wie u zaken doet

Tijdens de bezichtigingen leert u als eerste potentiële kandidaten kennen. Zo krijgt u al vrij snel een goed beeld van wie u tegenover u heeft.

U bent flexibeler dan een makelaar

Veel bedrijfsmakelaars zijn gebonden aan kantoortijden, maar dat bent u als eigenaar minder. Dus als een kandidaat 's-avonds of in het weekend wil langskomen is dat mogelijk.

U de bezichtiging, wij de rest

In onze ogen bent u zelf de aangewezen persoon om de rondleidingen in uw pand uit te voeren. U weet immers alle ins- en outs van het pand én maakt op deze manier als eerste kennis met potentiële huurders.

Wij zijn er om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld wordt. Van een objectopname en een plaatsing op alle grote zakelijke aanbodsites, inclusief Funda in Business, tot de huurovereenkomsten en opleveringsrapporten. Tijdens het hele verhuurtraject staat ons hele team dagelijks voor u klaar zodat u snel antwoord krijgt op al uw vragen.

En dat allemaal voor een vast transparant tarief. Wij vinden namelijk niet dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar bepaald zou moeten worden door de huurprijs van uw pand, maar door zijn toegevoegde waarde. Daarom werken wij altijd met het éénmalige tarief van € 1.050,- excl. BTW voor het uitgebreide verhuurpakket

Wat kunt u allemaal van ons verwachten?

“Als Online Bedrijfsmakelaar zetten jullie mijn pand toch alleen maar op het internet?” Dat is wat veel mensen over ons denken, maar niets is minder waar. Als één van de grootste NVM – Bedrijfsmakelaars van Nederland kunt u van ons de kwaliteit en begeleiding verwachten die u van een bedrijfsmakelaar mag verwachten. Het enige wat ons onderscheidt van andere bedrijfsmakelaars is de actieve rol van de vastgoedeigenaar en het transparante tarief.

Bent u een ervaren belegger en doet u liever het overgrote gedeelte zelf?

Kies dan voor ons Online Marketingpakket. Hierbij zorgen wij voor een uitgebreide advertentie op alle grote aanbodsites én een koppeling in onze zoekersdatabase. 

Het overige werk doet u zelf. Uiteraard staat ons team dagelijks klaar om u te adviseren en te begeleiden mocht u daar behoefte aan hebben.

funda voor bedrijven
Al 3.500+ vastgoedeigenaren gingen u al voor!

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

“Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. “

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

“Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.”

4.6/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

“Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.”

Maak een vliegende start

Het is belangrijk dat de publicatie uitnodigend, actueel en correct is. Een complete advertentie krijgt namelijk een betere ranking op Funda in Business en zorgt voor geen discussies over de oppervlaktes. 

Als u kiest voor ons startpakket dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt. Het startpakket bestaat uit:

Wij hebben met onze mediapartners scherpe tarieven kunnen afspreken waardoor wij dit startpakket al kunnen aanbieden vanaf € 325,- excl. BTW. Meer informatie vindt u in ons informatiepakket.

Veelgestelde vragen over het verhuren

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw pand.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw pand en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een pand. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het pand wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw pand wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw pand. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.

Als vastgoedeigenaar kunt u niet zonder een bedrijfsmakelaar uw pand verhuren op Funda in Business. Dit platform is namelijk van de NVM en daarom niet toegankelijk voor zelfstandige vastgoedeigenaren.

De Online Bedrijfsmakelaar biedt de oplossing. Met onze aanpak kunt u zelf uw pand aanmelden op Funda in Business voor een éénmalig laag tarief. Aan u de keus om te bepalen of u ook nog extra begeleiding wilt van ons team op de aspecten waar u behoefte aan heeft. 

Meer informatie over de mogelijkheden?