Hoe werkt het?

U verzorgt zelf de bezichtigingen in uw pand én maakt zo als eerste kennis met de kandidaten. Wij zijn er om u te ondersteunen op de punten waar u behoefte aan heeft. Van alleen de online marketing tot aan het volledig begeleiden. En dat altijd voor een vast laag éénmalig tarief.

Waarom vinden wij dat u zelf het beste de rondleidingen in uw pand kunt verzorgen?

U bent de expert

U kent uw pand, haar historie en de omgeving als geen ander. Tijdens de bezichtiging kunt u direct alle vragen beantwoorden van potentiële kandidaten.

U bepaalt met wie u zaken doet

Tijdens de bezichtigingen leert u als eerste potentiële kandidaten kennen. Zo krijgt u al vrij snel een goed beeld van wie u tegenover u heeft.

U bent flexibeler dan een makelaar

Veel bedrijfsmakelaars zijn gebonden aan kantoortijden, maar dat bent u als eigenaar minder. Dus als een kandidaat 's-avonds of in het weekend wil langskomen is dat mogelijk.

Onze unieke aanpak

U de bezichtiging, wij de rest

Met onze werkwijze houdt u zelf de regie over uw pand, maar maakt wel gebruik van een heel team van NVM – Bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs. U laat geïnteresseerde uw pand zien. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt én dat uw pand maximaal onder de aandacht wordt gebracht bij haar volledige doelgroep.

En dat allemaal voor een vast transparant tarief. Wij vinden namelijk dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar voor ieder pand hetzelfde hoort te zijn en niet gebaseerd moet worden op de waarde of grootte van het pand. Daarom werken wij met éénmalige tarieven van € 1.050,- excl. BTW voor het verhuurpakket en € 1.250,- excl. BTW voor het verkooppakket.

Wat kunt u allemaal van ons verwachten?

“Als Online Bedrijfsmakelaar zetten jullie mijn pand toch alleen maar op het internet?” Dat is wat veel mensen over ons denken, maar niets is minder waar. Als één van de grootste NVM – Bedrijfsmakelaars van Nederland kunt u van ons de kwaliteit en begeleiding verwachten die u van een bedrijfsmakelaar mag verwachten. Het enige wat ons onderscheidt van andere bedrijfsmakelaars is de actieve rol van de vastgoedeigenaar en het transparante tarief.

Bent u een ervaren belegger en doet u liever het overgrote gedeelte zelf?

Kies dan voor ons Online Marketingpakket. Hierbij zorgen wij voor een uitgebreide advertentie op alle grote aanbodsites én een koppeling in onze zoekersdatabase. 

Het overige werk doet u zelf. Uiteraard staat ons team dagelijks klaar om u te adviseren en te begeleiden mocht u daar behoefte aan hebben.

funda voor bedrijven
Al 3.500+ vastgoedeigenaren gingen u al voor!

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.8/5

Mevr. Kaya

Veenlustpassage 8, Veendam

“In korte tijd ons beleggingspand voor een mooi bedrag verkocht. Zeer nette mensen met verstand van zaken. Altijd telefonisch bereikbaar.”

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

“Het contact  verliep uitstekend. Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.”

4.8/5

Dhr. Flemming

Televisiestraat 286, Den Haag

“Het ging perfect, communicatie was veel beter dan bij een normale bedrijfsmakelaar. Hulp bij koopintentieverklaring, niets was teveel om vragen te beantwoorden. “

Wie is de Online Bedrijfsmakelaar?

De Online Bedrijfsmakelaar is in 2014 opgericht door twee ervaren NVM Bedrijfsmakelaars met een visie om de traditionele werkwijze te moderniseren. Denk daarbij aan meer transparantie, snelle communicatie, duidelijke tarieven en een actieve rol voor de verhuurder.

Dat bleek een schot in de roos te zijn. Inmiddels zijn wij namelijk uitgegroeid tot één van de grootste bedrijfsmakelaars van Nederland op Funda in Business.

Veelgestelde vragen

Jazeker kan dat. In dat geval beginnen wij met een verhuurpakket. Wordt het pand uiteindelijk verkocht, dan brengen wij een restantbedrag in rekening van € 200,- excl. BTW. Als u het pand verhuurd dan brengen wij uiteraard geen restantbetaling in rekening.

De kosten voor het verkooppakket bedragen € 1.250,- excl. BTW. Het verkooppakket is namelijk iets uitgebreider dan het verhuurpakket. De koopintentie verklaring wordt namelijk opmaat gemaakt en er is een extra uitgebreid kadastraal onderzoek nodig.

Dat is ook mogelijk. Speciaal voor ervaren vastgoed beleggers hebben wij een online basic pakket ontwikkeld. Meer informatie over dit pakket vindt u hier.

Bij een traditionele bedrijfsmakelaar betaalt u een courtagebedrag. Dat is een percentage van de uiteindelijke jaarhuur of verkoopprijs. Dit weet u pas achteraf. Bij ons betaalt u vooraf de kosten om op te starten zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Om uw pand te kunnen verhuren of verkopen, hebben wij een aantal gegevens nodig. Denk aan bijvoorbeeld plattegronden, eigendomsbewijzen, een kopie van je legitimatiebewijs, stukken van de VvE en eventuele vergunningen van de gemeente.

Meer informatie over de mogelijkheden?