Hoe werkt het?

U laat geïnteresseerde zelf uw eigen pand zien én maakt zo als eerste kennis met de kandidaten. Wij zijn er om u te ondersteunen op alle andere punten. Van een bestemmingsplan onderzoek tot aan het opleveringsrapport. En dat altijd voor een vast laag éénmalig tarief.

Onze werkwijze in het kort

Met onze werkwijze houdt u zelf de regie over uw pand, maar maakt wel gebruik van een heel team van NVM – Bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs. U laat geïnteresseerde uw pand zien. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt én dat uw pand maximaal onder de aandacht wordt gebracht bij haar volledige doelgroep.

En dat allemaal voor een vast transparant tarief. Wij vinden namelijk dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar voor ieder pand hetzelfde hoort te zijn en niet gebaseerd moet worden op de waarde of grootte van het pand. Daarom werken wij met éénmalige tarieven van € 1.050,- excl. BTW voor het verhuurpakket en € 1.250,- excl. BTW voor het verkooppakket.

“Doordat je zelf de kandidaten het pand laat zien krijg je direct een goed beeld van het bedrijf en de mensen erachter. Dat vind ik een groot voordeel en de kosten zijn een stuk lager.”

Gerard van der Hof

Verhuurder van de Konijnenberg 153

Alleen behoefte aan Funda in Business en onze andere marketingactiviteiten?

Wilt u als ervaren vastgoedbelegger liever het overgrote gedeelte zelf doen? En alleen de publicatie op alle aanbodsites, inclusief Funda in Business, en de koppeling in onze zoekersdatabase aan ons overlaten?

Dan is ons online marketingpakket waarschijnlijk de beste oplossing voor u. Bij dit dienstenpakket doen wij de online marketing en regelt u zelf de rest.

Wat maakt onze aanpak zo uniek?

U houdt zelf de regie

Door zelf de bezichtigingen uit te voeren maakt u direct kennis met kandidaten en niet pas tijdens het zetten van de handtekeningen.

Bereik uw volledige doelgroep

Wij bereiken gegarandeerd uw volledige doelgroep met een advertentie op alle grote aanbodsites, een koppeling in onze database en social media content.

Géén makelaarscourtage

In tegenstelling tot traditionele bedrijfsmakelaars hanteren wij geen hoge courtagebedragen, maar vaste transparanten tarieven.

5/5

Meer dan 3.000 vastgoedeigenaren gingen u al voor

De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Daarom laten wij ze graag aan het woord. Op Funda in Business beoordelen onze opdrachtgevers ons bedrijf en onze moderne aanpak gemiddeld met een 8,9 én onze prijs- kwaliteitverhouding zelfs met een 9,1.

5/5

Mevr. Kaya

Veenlustpassage 8, Veendam

We zijn dik tevreden! In korte tijd ons beleggingspand voor een mooi bedrag verkocht. Zeer nette mensen met verstand van zaken. Altijd telefonisch bereikbaar. Zeker een aanrader.

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

Het contact met het kantoor verliep uitstekend. Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.

4.8/5

Dhr. Flemming

Televisiestraat 286, Den Haag

Het ging perfect, communicatie was veel beter dan bij een normale bedrijfsmakelaar. Altijd vriendelijk en altijd terugbellen. Hulp bij koopintentieverklaring, niets was teveel om vragen van onze kant te beantwoorden. 

Maak kennis met ons team

Met een jong en gedreven team zetten wij ons dagelijks in voor onze opdrachtgevers. Samen ontwikkelen wij de beste strategie, garanderen wij de beste online vindbaarheid en zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Veelgestelde vragen

Jazeker kan dat. In dat geval beginnen wij met een verhuurpakket. Wordt het pand uiteindelijk verkocht, dan brengen wij een restantbedrag in rekening van € 200,- excl. BTW. Als u het pand verhuurd dan brengen wij uiteraard geen restantbetaling in rekening.

De kosten voor het verkooppakket bedragen € 1.250,- excl. BTW. Het verkooppakket is namelijk iets uitgebreider dan het verhuurpakket. De koopintentie verklaring wordt namelijk opmaat gemaakt en er is een extra uitgebreid kadastraal onderzoek nodig.

Dat is ook mogelijk. Speciaal voor ervaren vastgoed beleggers hebben wij een online basic pakket ontwikkeld. Meer informatie over dit pakket vindt u hier.

Bij een traditionele bedrijfsmakelaar betaalt u een courtagebedrag. Dat is een percentage van de uiteindelijke jaarhuur of verkoopprijs. Dit weet u pas achteraf. Bij ons betaalt u vooraf de kosten om op te starten zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Om uw pand te kunnen verhuren of verkopen, hebben wij een aantal gegevens nodig. Denk aan bijvoorbeeld plattegronden, eigendomsbewijzen, een kopie van je legitimatiebewijs, stukken van de VvE en eventuele vergunningen van de gemeente.