Verhuren of verkopen zonder gedoe

Voor iedere vastgoedeigenaar hebben wij een passende aanpak. Of u nu volledig ontzorgt wilt worden of enkel behoefte heeft aan goede marketing.

4.8/5

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 op Funda in Business

Altijd op de hoogte

Bezichtigingsaanvragen, reacties of brochure downloads ontvangt u direct. Zo weet u altijd wat er speelt.

Bereik alle zoekers online

Wij weten als geen ander wat uw pand nodig heeft om op te vallen op Funda in Business en de andere aanbodsites.

U staat er nooit alleen voor

Wij helpen u tijdens het hele traject en staan elke werkdag voor u klaar via telefoon, mail, Whatsapp, sms en chat!

ONZE PAKKETTEN

Bepaal zelf wat het beste bij u past

Uitgebreide dienstenpakket

Onze NVM- Bedrijfsmakelaars zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt. Van het bestemmingsplan tot aan de screening van kandidaten. Het enige dat u zelf doet zijn de bezichtiging in uw pand.

>  Meer over het uitgebreide dienstenpakket

Online marketingpakket

U heeft veel ervaring in het vastgoed en heeft enkel behoefte aan een advertentie op de aanbodsites en een koppeling in onze zoekersdatabase.

>  Meer over het online marketingpakket

24/7 OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN

"Wij laten de eigenaar niet langer aan de zijlijn wachten"

Rob Lommers

Oprichter & NVM- Bedrijfsmakelaar

Wij vinden het belangrijk dat u als vastgoedeigenaar op de hoogte bent van wat er speelt. Daarom zijn onze systemen zo ontworpen dat u direct een bericht ontvangt bij elke nieuwe reactie, het downloaden van een brochure, of een bezichtigingsaanvraag.  Zo staat u nooit meer aan de zijlijn te wachten.

Funda voor bedrijven pand aanmelden online

MAXIMALE ONLINE VINDBAARHEID

Bereik alle ondernemers in de buurt én ver daarbuiten

Vroeger waren een advertentie in de lokale krant en een bord in de tuin genoeg. Vandaag de dag begint iedere zoektocht online, ook die naar een nieuw pand.

Wij zorgen voor een uitgebreide advertentie op alle grote aanbodsites, inclusief Funda in Business, en koppeling in onze zoekersdatabase met meer dan 5.000 zoekers. Zo bereiken wij gegarandeerd uw volledige doelgroep.

MEER DAN 6.000 EIGENAREN GINGEN U AL VOOR

Onze klanten aan het woord

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.8/5

Mevr. Kaya

Veenlustpassage 8, Veendam

“In korte tijd ons beleggingspand voor een mooi bedrag verkocht. Zeer nette mensen met verstand van zaken. Altijd telefonisch bereikbaar.”

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

“Het contact verliep uitstekend. Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.”

4.8/5

Dhr. Flemming

Televisiestraat 286, Den Haag

“Het ging perfect, communicatie was veel beter dan bij een normale makelaar. Hulp bij afhandeling, niets was teveel om vragen te beantwoorden. “

STAAT UW VRAAG ER NIET TUSSEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Veelgestelde vragen

Ja, wij werken door het hele land. Door onze aansluiting bij de NVM hebben wij toegang tot de grote NVM-database. Hierin verwerken alle bedrijfsmakelaars hun transacties, dus ook die in uw regio. Zo kunnen wij landelijk werken en overal regionaal advies geven.

Absoluut. Als grootste NVM – Bedrijfsmakelaar op Funda in Business werken wij door heel Nederland. Zodoende hebben wij gegarandeerd ook bij u in de regio vastgoed verhuurd of verkocht.

Het is echter niet zo dat wij dagelijks bij u in de regio te vinden zijn. Daarom gebruiken wij altijd de NVM database om onze waarde berekeningen en marktinformatie zo actueel mogelijk te houden.

In de NVM database verwerken namelijk alle bedrijfsmakelaars van Nederland hun transacties. Zodoende hebben wij altijd de meest actuele marktinformatie beschikbaar om een goed advies te geven.

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw bedrijfspand.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw pand en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen. 
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

Om uw pand te kunnen verhuren of verkopen, hebben wij een aantal gegevens nodig. Denk bijvoorbeeld aan plattegronden, eigendomsbewijzen, een kopie van uw legitimatiebewijs, stukken van de VvE en eventuele vergunningen van de gemeente.

Dat is afhankelijk van het dienstenpakket dat u kiest. Als u gebruik maakt van ons uitgebreide dienstenpakket streven wij ernaar om alles binnen 2 weken na de objectopname online te publiceren. Deze termijn is echter afhankelijk van het aanleveren van de foto’s. Als u namelijk besluit om zelf de foto’s te maken en deze op een later tijdstip aanlevert is het niet mogelijk om binnen 2 weken de advertentie online te hebben staan.

Als u kiest voor ons online marketingpakket streven wij ernaar om binnen 2 werkdagen, na ontvangst van alle benodigde stukken en foto’s, de advertentie online te hebben staan.

Op basis van de statistieken vanuit Funda Business kunnen wij de advertentie optimaliseren. Als wij bijvoorbeeld zien dat de advertentie veel gevonden wordt, maar weinig mensen klikken op de advertentie voor meer informatie dan weten wij dat er iets moet gebeuren. Misschien is de hoofdfoto niet goed of is de vraagprijs te hoog?

Dagelijks zijn onze vastgoedadviseurs en NVM bedrijfsmakelaars bezig met het optimaliseren van onze advertenties. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u gegarandeerd uw doelgroep bereikt en maximaal profiteert van het bereik van Funda in Business.

U kunt helaas niet zelf wijzigingen doorvoeren, dit laten onze invoersystemen niet toe. Echter helpen wij u graag. Als u uw wijzigingen naar info@onlinebedrijfsmakelaar.nl mailt dan zorgen wij ervoor dat alles zo snel mogelijk wordt doorgevoerd.

Per jaar kunt u 4x gratis wijzigingen laten doorvoeren. Mocht u onverhoopt vaker wijzigingen willen doorvoeren dan is dat mogelijk tegen een meerprijs van € 35,- excl. btw per wijzigingsronde.

Wanneer u voor ons extra promotiepakket kiest, regelen wij een professionele fotograaf. Als u al mooie foto’s van uw pand heeft dan kunnen wij die ook gebruiken voor de advertentie. De keuze is aan u.

Door onze samenwerking met enkele mediapartners is het inderdaad mogelijk om een plattegrond te laten maken of digitaliseren naar Floorplanner plattegronden. Deze plattegronden kunnen wij vervolgens verwerken in de brochure en op Funda in Business plaatsen waardoor geïnteresseerden een goed beeld krijgen van het pand.

Ons team van NVM – bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs zit klaar om uw vragen te beantwoorden. We kunnen u helpen met onderhandelingen over de prijs of bij specifieke constructies. Wij zijn aangesloten bij de NVM, kwaliteit gegarandeerd.

In onze dienstenpakketten zit een jaarplaatsing op alle verschillende aanbodsites. Uw pand staat dus 12 maanden online. Mocht uw pand na een jaar nog niet verhuurd of verkocht zijn en u wilt graag uw advertentie verlengen dan is dat uiteraard mogelijk. De verlengingskosten bedragen hiervoor € 275,- excl. BTW voor een verlenging van 12 maanden.

Sinds onze oprichting in 2014 zijn wij vrij snel uitgegroeid tot de grootste bedrijfsmakelaar van Nederland. Hierdoor krijgen wij dagelijks honderden reacties op ons actuele aanbod. Deze zoekvragen van huurders, kopers en vastgoedbeleggers verwerken wij in onze zoekersdatabase.

Deze zoekersdatabase koppelt dagelijks zoekvragen aan panden uit onze portefeuille. Inmiddels zitten er meer dan 6.000 actuele zoekers in het bestand, waarvan een groot deel bestaat uit vastgoedbeleggers. Zij worden graag zo snel mogelijk op de hoogte gebracht als wij nieuwe objecten in ons aanbod krijgen die voldoen aan hun wensen.