Zes redenen om voor een NVM Bedrijfsmakelaar te kiezen

De Online Bedrijfsmakelaar is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM), vakgroep Business. De NVM bestaat sinds 1898 en is met ruim 4000 leden de grootste Nederlandse vereniging binnen de vastgoedbranche. De NVM is thuis in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek.

Kwaliteitslabel: De vakgroep NVM Business is gespecialiseerd in commercieel vastgoed (kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca) en bestaat uit 700 makelaars. Elke NVM bedrijfsmakelaar moet aan strenge eisen voldoen en houdt zich aan de NVM erecode. Het werk van een bedrijfsmakelaar vraagt om samenwerking: met opdrachtgevers en met specialisten. Het landelijke netwerk van NVM bedrijfsmakelaars draagt een belangrijk steentje bij aan deze samenwerking.

Zes redenen om met een NVM Bedrijfsmakelaar te praten

  1. Beperking van de risico’s in de veranderende markt: Met de deskundigheid van een NVM Bedrijfsmakelaar krijgt u professioneel advies op gebied van commercieel onroerend goed, financiën en omgevingsplannen. Aan de hand van dit inzicht kent u uw risico’s en ziet u hoe u deze kunt beperken.
  2. Realistische vastgoedprijzen
De zakelijke vastgoedmarkt was jarenlang overspannen. De vraagprijzen waren soms inderdaad erg hoog. Thans zijn de prijzen gestabiliseerd en heeft u meer zekerheid dat de prijs die u betaalt, realistischer is.
  3. Betere onderhandelingspositie bij koop of huur
: Omdat er meer panden te koop en te huur staan, staat u sterker bij onderhandelingen. Uw NVM Bedrijfsmakelaar weet als geen ander wat een realistisch bod is, maar ook hoe u over de condities kunt onderhandelen. Zo weet u zeker dat u een nieuw pand koopt of huurt voor de juiste prijs en onder de gunstigste voorwaarden.
  4. Professionele taxaties op basis van de marktkennis
: De NVM Bedrijfsmakelaar weet de waarde van een bedrijfspand professioneel in te schatten. Door middel van het volgen van opleidingen zorgt de NVM BOG ervoor dat hij op de hoogte is en blijft van de laatste ontwikkelingen en modellen op dit gebied. Daardoor bent u gegarandeerd van een juiste waarde en voorkomt u onnodige hoge kosten.
  5. NVM Bedrijfsmakelaar weet precies wat er in de markt speelt
: Lokale marktkennis is onmisbaar bij de aankoop van een nieuw bedrijfspand. Is de ligging gunstig, wat zijn de plannen van de gemeente, hoe is de infrastructuur geregeld of gelden er misschien binnenkort parkeertarieven voor uw klanten. Vragen waar uw lokale NVM Bedrijfsmakelaar antwoord op heeft en u verrassingen voorkomt.
  6. Funda in Business: Door de aansluiting van de Online Bedrijfsmakelaar bij de NVM Business zijn wij instaat om uw commercieel vastgoed (kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca) op Funda in Business te plaatsen. Funda in Business is namelijk een initiatief vanuit de NVM en zodoende enkel toegankelijk voor NVM Business leden. De afgelopen jaren is Funda in Business uitgegroeid tot de grootste aanbiedingssite van zakelijk vastgoed in Nederland, met maandelijks zo’n 450.000 bezoekers. In dit artikel “Waarom zou u adverteren op Funda in Business?” ontdekt u de kracht van Funda in Business.

Meer weten? Wilt u meer weten over de NVM, Funda in Business of over de Online Bedrijfsmakelaar dan kunt u altijd contact opnemen met onze bedrijfsmakelaars of u kunt hier onze gratis informatiebrochure downloaden.

Voorkom fouten: Download hier ons gratis handboek over de huurovereenkomst

Onze NVM Bedrijfsmakelaars hebben alle artikelen in begrijpelijke taal samengevat in dit gratis handboek. Zo voorkomt u vervelende verrassingen en ondertekent u de huurovereenkomst met vertrouwen.

Waar mogen wij het handboek naar toe mailen?

download handboek 7:230a BW