Vastgoedjournaal.nl : Online Bedrijfsmakelaar

Als vastgoedeigenaar zelf een bedrijfspand verhuren of verkopen, waarom niet? Wie heeft er immers de meeste kennis van het bedrijfspand en is er het meest gebaat bij het vinden van een geschikte huurder of koper? De vastgoedeigenaar zelf natuurlijk!

Veel vastgoedeigenaren onderschatten echter de toegevoegde waarde van een professionele bedrijfsmakelaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een goede vraagprijsbepaling, juridische afhandeling en uiteraard bereikt u via gratis aanbodsites niet de volledige doelgroep.

De Online Bedrijfsmakelaar is een nieuw concept op de zakelijke vastgoedmarkt waarbij de vastgoedeigenaar in staat is om zelf zijn bedrijfspand te verhuren of te verkopen met professionele begeleiding van een NVM- Bedrijfsmakelaar op de aspecten waar hij echt behoefte aan heeft. Bij de Online Bedrijfsmakelaar doet dus iedereen waar hij goed in is; De vastgoedeigenaar zelf de bezichtiging, Wij de rest!

Daarnaast garanderen wij dat het proces aanzienlijk versnelt zal worden vanwege een prominente plaatsing op 14 van de grootste aanbodsites van Nederland waaronder Funda in Business, Bedrijfspand.com, iLocate en Ventu.

Door de actieve rol van de vastgoedeigenaar hanteren wij géén makelaarscourtage, maar een all in tarief vanaf slechts € 995,- excl. BTW.

Meer weten?

Neemt u dan eens een kijkje op onze website of neem direct contact op met onze bedrijfsmakelaars via ons telefoonummer.

Bron: Vastgoedjournaal.nl

Voorkom fouten: Download hier ons gratis handboek over de huurovereenkomst

Onze NVM Bedrijfsmakelaars hebben alle artikelen in begrijpelijke taal samengevat in dit gratis handboek. Zo voorkomt u vervelende verrassingen en ondertekent u de huurovereenkomst met vertrouwen.

Waar mogen wij het handboek naar toe mailen?

download handboek 7:230a BW