De Online Bedrijfsmakelaar breekt de zakelijke vastgoedmarkt open.

De Online Bedrijfsmakelaar ® gaat het verhuren en verkopen van
bedrijfsmatig onroerend goed een ander gezicht geven. De Online Bedrijfsmakelaar ® is een nieuw label van Qualitas Bedrijfsmakelaars. Het is een baanbrekend concept in het zakelijke vastgoed, dat de opdrachtgever meer regie geeft.

Waar een zakelijke opdrachtgever vroeger het gehele verhuur- of verkoopproces uit handen gaf aan een bedrijfsmakelaar, is de afgelopen jaren een tegengestelde trend zichtbaar op de bedrijfshuisvestingsmarkt. De eigenaar wenst een alsmaar grotere rol te spelen tijdens het verhuur- of verkoopproces van zijn of haar bedrijfsobject.De Online Bedrijfsmakelaar ® speelt hierop in.

Actieve betrokkenheid leidt tot kostenbesparing

De kracht van de Online Bedrijfsmakelaar ® is dat de opdrachtgever zelf actief betrokken is bij het verhuur- of verkoopproces en hierdoor aanzienlijk bespaart op de makelaarskosten. Het standaard pakket is te koop voor € 995,- exclusief btw en inclusief standaard online en offline makelaarstools en vermelding op Funda In Business. De opdrachtgever kan het pakket uitbreiden met aanvullende makelaarstools zoals plattegronden en een videopresentatie.

Diensten vullen elkaar aan

Volgens initiatiefnemer en NVM-bedrijfsmakelaar Rob Lommers is er in de zakelijke vastgoedmarkt zowel een rol weggelegd voor de diensten van een traditionele fullservice makelaar als de dienst van de Online Bedrijfsmakelaar ®: “De diensten vullen elkaar aan. De klant beslist. In de meeste gevallen is de zakelijke opdrachtgever zelf ondernemer. De één heeft behoefte om actief betrokken te zijn en de ander laat het volledig over aan de bedrijfsmakelaar.” De Online Bedrijfsmakelaar ® staat open voor aanmelding van vakkundige makelaars, die de dienstverlening naast hun huidige traditionele dienstverlening willen aanbieden. De website van de Online Bedrijfsmakelaar ® beschikt over een webshop waarin de opdrachtgevers het online dienstenpakket en de aanvullende makelaarstools kunnen kopen.

Einde persbericht

[ut_spacer margin_bottom=”25px”]

Over de Online Bedrijfsmakelaar

Op zoek naar een NVM-Bedrijfsmakelaar die het net even anders doet? Mooi. Zoek dan niet verder. Wij zijn er voor jou.

Kies je voor de Online Bedrijfsmakelaar, dan kies je voor vlotte jongens met verstand van zaken. Wij zetten de traditionele bedrijfsmakelaardij op zijn kop. Een bedrijfspand verhuren of verkopen hoeft jou namelijk geen kopzorgen te bezorgen of duizenden euro’s te kosten. Wij werken met eerlijke tarieven, communiceren snel en duidelijk, en jij staat in contact met een vast team. Transparant, ervaren en professioneel. Maar dan wel met beide benen op de grond.

In het kort:

Jij verzorgt de bezichtigingen en kiest jouw huurder of koper. Wij regelen de rest.
Persoonlijke begeleiding door een ervaren NVM-bedrijfsmakelaar.
Plaatsing op alle grote aanbodsites, waaronder Funda in Business.
Jouw pand onder de aandacht van jouw volledige doelgroep.
Alles tot in de punten verzorgd: van overeenkomst tot afhandeling.
Inmiddels al duizenden ondernemers geholpen bij de verhuur en verkoop.
En dat allemaal tegen een vast, eerlijk tarief.

> Ontdek hier onze unieke werkwijze

Voorkom fouten: Download hier ons gratis handboek over de huurovereenkomst

Onze NVM Bedrijfsmakelaars hebben alle artikelen in begrijpelijke taal samengevat in dit gratis handboek. Zo voorkomt u vervelende verrassingen en ondertekent u de huurovereenkomst met vertrouwen.

Waar mogen wij het handboek naar toe mailen?

download handboek 7:230a BW