Woning met bedrijfsruimte op funda adverteren

Wij zijn een NVM – Bedrijfsmakelaar die het net even iets anders aanpakt. 

De moderne manier om woning met bedrijfsruimte te verkopen; altijd op de hoogte, korte lijntjes, snelle communicatie en heldere afspraken.

Actief betrokken als eigenaar

U doet zelf de bezichtigingen en kiest zo uw nieuwe huurder of koper. Wij begeleiden u op alle punten waar u behoefte aan heeft.

Persoonlijke begeleiding

Onze NVM-bedrijfsmakelaars en adviseurs staan dagelijks voor u klaar en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Maximale online vindbaarheid

Iedere zoektocht begint tegenwoordig online daarom plaatsen wij uw pand op alle grote aanbodsites zoals Funda in Business.

Eén vaste, eerlijke prijs

Hoe groot uw pand ook is en wat deze ook waard is: wij werken altijd met één vaste prijs. Zo staat u nooit voor verrassingen

Uw woning met bedrijfsruimte op Funda

Om uw woning met bedrijfsruimte op Funda te plaatsen, heeft u de hulp van een NVM bedrijfsmakelaar nodig. Zonder hulp van een makelaar is het namelijk niet mogelijk om een advertentie op dit platform te plaatsen. Gelukkig staan de vastgoedadviseurs en NVM bedrijfsmakelaars graag voor u klaar met een oplossing: een op maat gemaakt online Funda dienstenpakket. Zo houdt u de kosten laag, maar profiteert u wel van het enorme bereik van Funda en Funda in Business.  

Funda en Funda in Business zijn de meest populaire websites waar mensen in Nederland naar vastgoed zoeken. Door een uitgebreide advertentie van uw woning met bedrijfsruimte op deze platformen te publiceren, vindt u sneller een geschikte kandidaat. 

Zelf uw woning met bedrijfsruimte verkopen

In Nederland is het goed mogelijk om uw woning met bedrijfsruimte zelf te verkopen of te verhuren, maar het plaatsen van een advertentie op Funda is niet voor iedereen mogelijk. De Funda websites zijn namelijk aangesloten bij de NVM en daardoor alleen toegankelijk voor NVM makelaars en vastgoedadviseurs. Gaat u aan de slag met uw zoektocht naar huurders of kopers, dan is een publicatie op deze platformen erg waardevol. 

De kosten van onze marketingdiensten zijn afhankelijk van uw wensen en verwachtingen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om alleen gebruik te maken van de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om de volledige advertentie professioneel te laten opstellen door ons team. In dit geval worden er professionele foto’s en een sterke omschrijving geschreven en wordt de advertentie aangevuld met een 2D en 3D plattegrond. Met een kwalitatieve advertentie vergroot u de kans dat waardevolle kandidaten zich sneller aanbieden. 

funda voor bedrijven

Bent u een ervaren belegger en doet u liever het overgrote gedeelte zelf?

Kies dan voor ons Online Marketingpakket. Hierbij zorgen wij voor een uitgebreide advertentie op alle grote aanbodsites én een koppeling in onze zoekersdatabase. 

Het overige werk doet u zelf. Uiteraard staat ons team dagelijks klaar om u te adviseren en te begeleiden mocht u daar behoefte aan hebben.

MEER DAN 6.000 EIGENAREN GINGEN U AL VOOR

Onze klanten aan het woord

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.6/5

Dhr. Feyen

Data 7, Coevorden

“Het prettige contact in combinatie met de gesprekken door ons met kopers heeft voor een mooi resultaat gezorgd. De geadviseerde verkoopprijs bleek de juiste. Absoluut een aanrader.”

5/5

Mevr. Kaya

Veenlustpassage 8, Veendam

“We zijn zeer tevreden over de Online Bedrijfsmakelaar! In korte tijd ons beleggingspand voor een mooi bedrag verkocht. Zeer nette mensen met verstand van zaken. Altijd telefonisch bereikbaar.”

4.8/5

Dhr. Flemming

Televisiestraat 286, Den Haag

“Het ging perfect, communicatie was veel beter dan bij een normale bedrijfsmakelaar. Altijd terugbellen. Hulp bij koopintentieverklaring, niets was teveel om vragen te beantwoorden. “

Woning met bedrijfsruimte Funda - dat trekt kandidaten aan

Met een advertentie op Funda en Funda in Business is het wachten tot potentiële kandidaten zich aanbieden. Omdat bedrijven en particuliere kopers hun zoektocht op deze platformen starten, is de kans groot dat u al snel kunt beginnen met het plannen van de bezichtigingen. Door de bezichtigingen zelf uit te voeren krijgt u de unieke kans om uw woning met bedrijfsruimte zelf te verkopen aan potentiële kandidaten. 

Heeft u vervolgens hulp nodig bij de onderhandelingen over de prijs of het opstellen van het huur- of koopcontract? Dan staat ons team opnieuw voor u klaar. U houdt de touwtjes in handen, maar ons team zorgt ervoor dat alle fases in het verkoop- of verhuurtraject soepel verlopen. Zo weet u zeker dat er niets mis gaat en komt u achteraf niet voor onverwachte problemen of kosten te staan. 

Zet uw woning met bedrijfsruimte op Funda

Werkt u samen met de Online Bedrijfsmakelaar, dan mag u rekenen op de expertise en jarenlange ervaring van een team aan NVM bedrijfsmakelaren en vastgoedadviseurs. Gezamenlijk brengen zij voldoende kennis en kunde met zich mee om al uw vragen op een effectieve manier te beantwoorden. Het is bij de Online Bedrijfsmakelaar niet alleen mogelijk om gebruik te maken van onze unieke marketingstrategie. Wij staan ook graag van A tot Z voor u klaar tijdens het verkopen of verhuren van uw woning met bedrijfsruimte. 

Omdat de verkoop of verhuur van een woning met bedrijfsruimte om specifieke kennis vraagt, kiezen de meeste vastgoedeigenaren ervoor om een expert in te schakelen. Door samen te werken met een vastgoedadviseur tijdens dit traject, weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. Bent u benieuwd naar wat ons team aan NVM makelaars en vastgoedadviseurs voor u kunnen betekenen? Of bent u benieuwd naar de verwachte kosten in uw situatie? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. 

Veelgestelde vragen

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw kantoorruimte.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw kantoorruimte en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een kantoorruimte. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het kantoorruimte wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw kantoorruimte wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw kantoorruimte. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.

Als vastgoedeigenaar kunt u niet zonder een bedrijfsmakelaar uw kantoorruimte verhuren op Funda in Business. Dit platform is namelijk van de NVM en daarom niet toegankelijk voor zelfstandige vastgoedeigenaren.

De Online Bedrijfsmakelaar biedt de oplossing. Met onze aanpak kunt u zelf uw kantoorruimte aanmelden op Funda in Business voor een éénmalig laag tarief. Aan u de keus om te bepalen of u ook nog extra begeleiding wilt van ons team op de aspecten waar u behoefte aan heeft.