Woning met bedrijfsruimte Funda

Uw woning met bedrijfsruimte op Funda

Om uw woning met bedrijfsruimte op Funda te plaatsen, heeft u de hulp van een NVM bedrijfsmakelaar nodig. Zonder hulp van een makelaar is het namelijk niet mogelijk om een advertentie op dit platform te plaatsen. Gelukkig staan de vastgoedadviseurs en NVM bedrijfsmakelaars graag voor u klaar met een oplossing: een op maat gemaakt online Funda dienstenpakket. Zo houdt u de kosten laag, maar profiteert u wel van het enorme bereik van Funda en Funda in Business.  

Funda en Funda in Business zijn de meest populaire websites waar mensen in Nederland naar vastgoed zoeken. Door een uitgebreide advertentie van uw woning met bedrijfsruimte op deze platformen te publiceren, vindt u sneller een geschikte kandidaat. 

“De gedachte achter de Online Bedrijfsmakelaar? De traditionele bedrijfsmakelaardij transparanter en betaalbaarder maken. En dat is gelukt!”

Jochem Kwinten

Co – founder van de Online Bedrijfsmakelaar

Waarom kiezen voor de Online Bedrijfsmakelaar?

Persoonlijke begeleiding

Ons team bestaat uit ervaren bedrijfsmakelaars en adviseurs. Zij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Maximale online vindbaarheid

Iedere zoektocht begint tegenwoordig online, ook die naar een pand. Wij publiceren uw pand op alle grote aanbodsites, incl. Funda in Business.

Bespaar duizenden euro’s

Wij werken niet met torenhoge courtages, maar met vaste transparante tarieven. Zo bespaart u al snel duizenden euro's aan courtage.

Zelf uw woning met bedrijfsruimte verkopen

In Nederland is het goed mogelijk om uw woning met bedrijfsruimte zelf te verkopen of te verhuren, maar het plaatsen van een advertentie op Funda is niet voor iedereen mogelijk. De Funda websites zijn namelijk aangesloten bij de NVM en daardoor alleen toegankelijk voor NVM makelaars en vastgoedadviseurs. Gaat u aan de slag met uw zoektocht naar huurders of kopers, dan is een publicatie op deze platformen erg waardevol. 

De kosten van onze marketingdiensten zijn afhankelijk van uw wensen en verwachtingen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om alleen gebruik te maken van de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om de volledige advertentie professioneel te laten opstellen door ons team. In dit geval worden er professionele foto’s en een sterke omschrijving geschreven en wordt de advertentie aangevuld met een 2D en 3D plattegrond. Met een kwalitatieve advertentie vergroot u de kans dat waardevolle kandidaten zich sneller aanbieden. 

Waarom zelf de bezichtigingen?

5/5

Meer dan 3.000 vastgoedeigenaren gingen u al voor

De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Daarom laten wij ze graag aan het woord. Op Funda in Business beoordelen onze opdrachtgevers ons bedrijf en onze moderne aanpak gemiddeld met een 8,9 én onze prijs- kwaliteitverhouding zelfs met een 9,1.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. Ze komen langs om het pand te inspecteren en om alles te bespreken. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. 

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

Het contact met het kantoor verliep uitstekend. Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.

4.6/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

Nu voor de tweede keer mijn pand verhuurd via de Online Bedrijfsmakelaar. Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.

Altijd een professioneel team aan uw zijde

Met een jong en gedreven team zetten wij ons dagelijks in voor onze opdrachtgevers. Samen ontwikkelen wij de beste strategie, garanderen wij de beste online vindbaarheid en zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Kantoorruimte verhuren zelf funda business

Woning met bedrijfsruimte Funda - dat trekt kandidaten aan

Met een advertentie op Funda en Funda in Business is het wachten tot potentiële kandidaten zich aanbieden. Omdat bedrijven en particuliere kopers hun zoektocht op deze platformen starten, is de kans groot dat u al snel kunt beginnen met het plannen van de bezichtigingen. Door de bezichtigingen zelf uit te voeren krijgt u de unieke kans om uw woning met bedrijfsruimte zelf te verkopen aan potentiële kandidaten. 

Heeft u vervolgens hulp nodig bij de onderhandelingen over de prijs of het opstellen van het huur- of koopcontract? Dan staat ons team opnieuw voor u klaar. U houdt de touwtjes in handen, maar ons team zorgt ervoor dat alle fases in het verkoop- of verhuurtraject soepel verlopen. Zo weet u zeker dat er niets mis gaat en komt u achteraf niet voor onverwachte problemen of kosten te staan. 

Zet uw woning met bedrijfsruimte op Funda

Werkt u samen met de Online Bedrijfsmakelaar, dan mag u rekenen op de expertise en jarenlange ervaring van een team aan NVM bedrijfsmakelaren en vastgoedadviseurs. Gezamenlijk brengen zij voldoende kennis en kunde met zich mee om al uw vragen op een effectieve manier te beantwoorden. Het is bij de Online Bedrijfsmakelaar niet alleen mogelijk om gebruik te maken van onze unieke marketingstrategie. Wij staan ook graag van A tot Z voor u klaar tijdens het verkopen of verhuren van uw woning met bedrijfsruimte. 

Omdat de verkoop of verhuur van een woning met bedrijfsruimte om specifieke kennis vraagt, kiezen de meeste vastgoedeigenaren ervoor om een expert in te schakelen. Door samen te werken met een vastgoedadviseur tijdens dit traject, weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. Bent u benieuwd naar wat ons team aan NVM makelaars en vastgoedadviseurs voor u kunnen betekenen? Of bent u benieuwd naar de verwachte kosten in uw situatie? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. 

dfgdg dfgs dfgs d

Lorem ipsum dolor sit amet,

Lorem ipsum dolor sit amet,

Veelgestelde vragen

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw kantoorruimte.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw kantoorruimte en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een kantoorruimte. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het kantoorruimte wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw kantoorruimte wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw kantoorruimte. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.

Als vastgoedeigenaar kunt u niet zonder een bedrijfsmakelaar uw kantoorruimte verhuren op Funda in Business. Dit platform is namelijk van de NVM en daarom niet toegankelijk voor zelfstandige vastgoedeigenaren.

De Online Bedrijfsmakelaar biedt de oplossing. Met onze aanpak kunt u zelf uw kantoorruimte aanmelden op Funda in Business voor een éénmalig laag tarief. Aan u de keus om te bepalen of u ook nog extra begeleiding wilt van ons team op de aspecten waar u behoefte aan heeft.