Woning met bedrijfsruimte

Wij zijn een NVM – Bedrijfsmakelaar die het net even iets anders aanpakt. 

De moderne manier om woning met bedrijfsruimte te verkopen; altijd op de hoogte, korte lijntjes, snelle communicatie en heldere afspraken.

Actief betrokken als eigenaar

U doet zelf de bezichtigingen en kiest zo uw nieuwe huurder of koper. Wij begeleiden u op alle punten waar u behoefte aan heeft.

Persoonlijke begeleiding

Onze NVM-bedrijfsmakelaars en adviseurs staan dagelijks voor u klaar en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Maximale online vindbaarheid

Iedere zoektocht begint tegenwoordig online daarom plaatsen wij uw pand op alle grote aanbodsites zoals Funda in Business.

Eén vaste, eerlijke prijs

Hoe groot uw pand ook is en wat deze ook waard is: wij werken altijd met één vaste prijs. Zo staat u nooit voor verrassingen

Woning met bedrijfsruimte verkopen

Wilt u een woning met bedrijfsruimte verkopen of verhuren, dan bent u op zoek naar een specifieke doelgroep. Door gericht te zoeken naar mensen die op zoek zijn naar een woning met bedrijfsruimte, is het eenvoudiger om geschikte kandidaten aan te trekken. Met hulp van de Online Bedrijfsmakelaar is het mogelijk om een grote doelgroep te bereiken met een professionele advertentie op onder andere Funda in Business en NVM Business. 

Uw woning met bedrijfsruimte verkopen of verhuren begint bij de zoektocht naar de beste kandidaat. Werkt u samen met de Online Bedrijfsmakelaar, dan helpen wij u niet alleen met het vinden van een huurder. Wij ondersteunen u van A tot Z tijdens het verhuurproces, zodat er niets mis kan gaan. Zo gaat u gerust aan de slag met het verhuren of verkopen van uw woning met bedrijfsruimte. 

Zelf de rondleiding organiseren

Het zelf organiseren van de rondleidingen door uw woning met bedrijfsruimte biedt veel voordelen voor u als vastgoedeigenaar. U krijgt de kans om de rondleidingen in uw eigen tijd te plannen en bent bijvoorbeeld niet gebonden aan de werktijden van de makelaar. Het zorgt er ook voor dat u zelf de kans krijgt om uw woning aan potentiële kandidaten te verkopen. U kunt het meeste vertellen over de woning, de faciliteiten, de bedrijfsruimte én de omgeving. 

Door de rondleiding zelf te organiseren blijft u ook actief betrokken bij het verhuur- of verkoopproces. In plaats van te wachten op informatie over de huurders, krijgt u de kans om potentiële huurders zelf te ontmoeten. Door ons concept houdt u de touwtjes zelf in handen én krijgt u een goed beeld van potentiële kandidaten voordat u de handtekening voor verhuur of verkoop zet. 

funda voor bedrijven

Bent u een ervaren belegger en doet u liever het overgrote gedeelte zelf?

Kies dan voor ons Online Marketingpakket. Hierbij zorgen wij voor een uitgebreide advertentie op alle grote aanbodsites én een koppeling in onze zoekersdatabase. 

Het overige werk doet u zelf. Uiteraard staat ons team dagelijks klaar om u te adviseren en te begeleiden mocht u daar behoefte aan hebben.

MEER DAN 6.000 EIGENAREN GINGEN U AL VOOR

Onze klanten aan het woord

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.8/5

Mevr. Kaya

Veenlustpassage 8, Veendam

“In korte tijd ons beleggingspand voor een mooi bedrag verkocht. Zeer nette mensen met verstand van zaken. Altijd telefonisch bereikbaar.”

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

“Het contact verliep uitstekend. Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.”

4.8/5

Dhr. Flemming

Televisiestraat 286, Den Haag

“Het ging perfect, communicatie was veel beter dan bij een normale makelaar. Hulp bij afhandeling, niets was teveel om vragen te beantwoorden. “

NVM kwaliteit voor een scherpe en duidelijke prijs

Ons team bestaat uit meerdere NVM bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs. Samen brengen onze teamleden jarenlange ervaring met zich mee, waar u als verkoper of verhuurder van kunt profiteren. Door deze ervaring, kennis en kunde weet u zeker dat alles goed verloopt: van het bestemmingsplan onderzoek tot en met het in orde maken van het papierwerk. Het maakt hierbij niet uit of uw woning op een A1-locatie staat of niet: onze adviseurs doen altijd hun uiterste best. Daar hebben wij geen extra financiële prikkel voor nodig. 

Dit is ook de reden dat wij niet met courtages werken. In plaats hiervan maken wij, op basis van uw behoeften en verwachtingen, een vaste, duidelijke en bovenal scherpe pakketprijs. Dit zorgt ervoor dat u goed voorbereid aan de slag gaat met het verkopen of verhuren van uw woning met bedrijfsruimte. Zo kunt u gerust beginnen zonder zorgen over onverwachte kosten op een later moment. 

Veelgestelde vragen

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw kantoorruimte.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw kantoorruimte en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een kantoorruimte. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het kantoorruimte wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw kantoorruimte wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw kantoorruimte. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.

Als vastgoedeigenaar kunt u niet zonder een bedrijfsmakelaar uw kantoorruimte verhuren op Funda in Business. Dit platform is namelijk van de NVM en daarom niet toegankelijk voor zelfstandige vastgoedeigenaren.

De Online Bedrijfsmakelaar biedt de oplossing. Met onze aanpak kunt u zelf uw kantoorruimte aanmelden op Funda in Business voor een éénmalig laag tarief. Aan u de keus om te bepalen of u ook nog extra begeleiding wilt van ons team op de aspecten waar u behoefte aan heeft.