Woning met bedrijfsruimte

Uw woning met bedrijfsruimte verkopen of verhuren

Wilt u een woning met bedrijfsruimte verkopen of verhuren, dan bent u op zoek naar een specifieke doelgroep. Door gericht te zoeken naar mensen die op zoek zijn naar een woning met bedrijfsruimte, is het eenvoudiger om geschikte kandidaten aan te trekken. Met hulp van de Online Bedrijfsmakelaar is het mogelijk om een grote doelgroep te bereiken met een professionele advertentie op onder andere Funda in Business en NVM Business. 

Uw woning met bedrijfsruimte verkopen of verhuren begint bij de zoektocht naar de beste kandidaat. Werkt u samen met de Online Bedrijfsmakelaar, dan helpen wij u niet alleen met het vinden van een huurder. Wij ondersteunen u van A tot Z tijdens het verhuurproces, zodat er niets mis kan gaan. Zo gaat u gerust aan de slag met het verhuren of verkopen van uw woning met bedrijfsruimte. 

“De gedachte achter de Online Bedrijfsmakelaar? De traditionele bedrijfsmakelaardij transparanter en betaalbaarder maken. En dat is gelukt!”

Jochem Kwinten

Co – founder van de Online Bedrijfsmakelaar

Waarom kiezen voor de Online Bedrijfsmakelaar?

Persoonlijke begeleiding

Ons team bestaat uit ervaren bedrijfsmakelaars en adviseurs. Zij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Maximale online vindbaarheid

Iedere zoektocht begint tegenwoordig online, ook die naar een pand. Wij publiceren uw pand op alle grote aanbodsites, incl. Funda in Business.

Bespaar duizenden euro’s

Wij werken niet met torenhoge courtages, maar met vaste transparante tarieven. Zo bespaart u al snel duizenden euro's aan courtage.

Zelf de rondleiding organiseren

Het zelf organiseren van de rondleidingen door uw woning met bedrijfsruimte biedt veel voordelen voor u als vastgoedeigenaar. U krijgt de kans om de rondleidingen in uw eigen tijd te plannen en bent bijvoorbeeld niet gebonden aan de werktijden van de makelaar. Het zorgt er ook voor dat u zelf de kans krijgt om uw woning aan potentiële kandidaten te verkopen. U kunt het meeste vertellen over de woning, de faciliteiten, de bedrijfsruimte én de omgeving. 

Door de rondleiding zelf te organiseren blijft u ook actief betrokken bij het verhuur- of verkoopproces. In plaats van te wachten op informatie over de huurders, krijgt u de kans om potentiële huurders zelf te ontmoeten. Door ons concept houdt u de touwtjes zelf in handen én krijgt u een goed beeld van potentiële kandidaten voordat u de handtekening voor verhuur of verkoop zet. 

Waarom zelf de bezichtigingen?

5/5

Meer dan 3.000 vastgoedeigenaren gingen u al voor

De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Daarom laten wij ze graag aan het woord. Op Funda in Business beoordelen onze opdrachtgevers ons bedrijf en onze moderne aanpak gemiddeld met een 8,9 én onze prijs- kwaliteitverhouding zelfs met een 9,1.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. Ze komen langs om het pand te inspecteren en om alles te bespreken. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. 

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

Het contact met het kantoor verliep uitstekend. Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.

4.6/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

Nu voor de tweede keer mijn pand verhuurd via de Online Bedrijfsmakelaar. Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.

Altijd een professioneel team aan uw zijde

Met een jong en gedreven team zetten wij ons dagelijks in voor onze opdrachtgevers. Samen ontwikkelen wij de beste strategie, garanderen wij de beste online vindbaarheid en zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Kantoorruimte verhuren zelf funda business

NVM kwaliteit voor een scherpe en duidelijke prijs

Ons team bestaat uit meerdere NVM bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs. Samen brengen onze teamleden jarenlange ervaring met zich mee, waar u als verkoper of verhuurder van kunt profiteren. Door deze ervaring, kennis en kunde weet u zeker dat alles goed verloopt: van het bestemmingsplan onderzoek tot en met het in orde maken van het papierwerk. Het maakt hierbij niet uit of uw woning op een A1-locatie staat of niet: onze adviseurs doen altijd hun uiterste best. Daar hebben wij geen extra financiële prikkel voor nodig. 

Dit is ook de reden dat wij niet met courtages werken. In plaats hiervan maken wij, op basis van uw behoeften en verwachtingen, een vaste, duidelijke en bovenal scherpe pakketprijs. Dit zorgt ervoor dat u goed voorbereid aan de slag gaat met het verkopen of verhuren van uw woning met bedrijfsruimte. Zo kunt u gerust beginnen zonder zorgen over onverwachte kosten op een later moment. 

Bereik alle ondernemers in uw omgeving en daarbuiten

Ons team aan NVM bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs hebben ruime ervaring met het begeleiden van vastgoedeigenaren. Of u er nu voor kiest om uw woning met bedrijfsruimte te verhuren of te verkopen, ons team staat dagelijks voor u klaar. U houdt de touwtjes in handen terwijl ervoor zorgen dat alle werkzaamheden tijdens het verkoop- of verhuurtraject goed uitgevoerd worden. 

Vroeger koos u voor een bedrijfsmakelaar vanwege het lokale netwerk. Hier vloeiden voorheen voldoende biedingen uit. Tegenwoordig starten huurders en kopers hun zoektocht echter online, en daar spelen wij op in. Met een uitgebreide advertentie en een unieke brochure zorgen wij voor een sterke eerste indruk van uw woning met bedrijfsruimte. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen tijdens het verhuren of verkopen van uw woning met bedrijfsruimte? Neem nu contact met ons op voor meer informatie. 

dfgdg dfgs dfgs d

Lorem ipsum dolor sit amet,

Lorem ipsum dolor sit amet,

Veelgestelde vragen

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw kantoorruimte.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw kantoorruimte en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een kantoorruimte. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het kantoorruimte wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw kantoorruimte wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw kantoorruimte. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.

Als vastgoedeigenaar kunt u niet zonder een bedrijfsmakelaar uw kantoorruimte verhuren op Funda in Business. Dit platform is namelijk van de NVM en daarom niet toegankelijk voor zelfstandige vastgoedeigenaren.

De Online Bedrijfsmakelaar biedt de oplossing. Met onze aanpak kunt u zelf uw kantoorruimte aanmelden op Funda in Business voor een éénmalig laag tarief. Aan u de keus om te bepalen of u ook nog extra begeleiding wilt van ons team op de aspecten waar u behoefte aan heeft.