Samenwerking met Vastgoed Beheer Plan.

De Online Bedrijfsmakelaar en Vastgoed Beheer Plan zijn onlangs een samenwerking aangegaan. Deze samenwerking stelt de Online Bedrijfsmakelaar in staat om haar opdrachtgevers nog verder te ontzorgen, zonder dat zij de regie uit handen geven.

Jochem Kwinten van de Online Bedrijfsmakelaar: “Een aantal jaren geleden zijn wij ons bedrijf gestart met als missie de regie over het verhuur- en verkoopproces terug te geven aan de vastgoedeigenaren, zonder in te leveren op de begeleiding van een professional. In onze ogen heeft de eigenaar namelijk de meeste kennis van het pand én is het meest gebaat bij het vinden van een geschikte partij. Daarom voert bij ons concept de eigenaar zelf de bezichtigingen in zijn pand uit terwijl hij door ons team wordt ondersteund en begeleid op alle andere aspecten. Dit concept bleek een goed idee want binnen no-time zijn wij uitgegroeid tot de grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business.”

“Vanuit onze opdrachtgevers krijgen wij steeds vaker de vraag of wij ook niet iets soortgelijks zouden kunnen ontwikkelen voor het beheren van vastgoed. Omdat onze opdrachtgevers gewend zijn om zelf actief betrokken te zijn geven zij liever niet het gehele beheer uit handen. Maar door de angst om belast te worden in Box 1, vanwege de meer dan normaal vermogensbeheer regeling, hebben ze soms geen andere keus.” aldus Jochem.

Rob Lommers van de Online Bedrijfsmakelaar vervolgt “Het vastgoedbeheer is echter een hele andere discipline dan het verhuren of verkopen van vastgoed. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een goede betrouwbare partner die onze opdrachtgevers goed kan ondersteunen. Deze partij hebben wij gevonden met Vastgoed Beheer Plan.”

Vastgoed Beheer Plan

Vastgoed Beheer Plan is de specialist in het beheer van zakelijk vastgoed. Alles is volledig geautomatiseerd waardoor u real time inzicht heeft in de actuele stand van zaken. Dit levert tevreden gebruikers op en een maximale cashflow. Vastgoed Beheer Plan kan u zowel het gehele beheer als enkele aspecten uit handen nemen. Zo houdt u altijd zelf de regie in handen. Net zoals tijdens het verhuren of verkopen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Benieuwd naar wat Vasgoed Beheer Plan voor u kan betekenen? Reageer dan direct op deze mail of neem telefonisch contact op met ons kantoor via het nummer 085-0201028. Wij helpen u graag.

 

 

Voorkom fouten: Download hier ons gratis handboek over de huurovereenkomst

Onze NVM Bedrijfsmakelaars hebben alle artikelen in begrijpelijke taal samengevat in dit gratis handboek. Zo voorkomt u vervelende verrassingen en ondertekent u de huurovereenkomst met vertrouwen.

Waar mogen wij het handboek naar toe mailen?

download handboek 7:230a BW