Even voorstellen: Roy Daris | OBM.nl

Even voorstellen: Roy Daris

Ik ben Roy Daris en sinds kort ben ik gestart als Sales- en accountmanager bij De Online Bedrijfsmakelaar. Ik ben 22 jaar en geboren en getogen in Bergeijk. In mijn vrije tijd sport ik graag bij de lokale voetbalclub , waar ik ook een team vol jonge talenten coach.

Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven aan de opleiding Commerciële economie. Tijdens mijn studie heb ik me gespecialiseerd in sales en accountmanagement. Mijn passie ligt dan ook bij het helpen en tevreden houden van relaties en nieuwe klanten.

Na mijn studie ben ik direct aan de slag gegaan bij de Online Bedrijfsmakelaar. In mijn functie zal ik zorgen voor nieuwe sales zodat ons aanbod in de komende jaren kan blijven groeien. Hierin ben ik dan ook eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Ik denk graag mee op welke unieke wijze we uw pand in de markt kunnen zetten om zo veel mogelijk leads te genereren.

Daarbij behoudt ik nauw contact met vaste relaties in de rol van accountmanager. Mocht u met vraagstukken zitten los ik dit graag persoonlijk op.

Mocht u meer over mij willen weten of bent u benieuwd wat de Online Bedrijfsmakelaar doet? Ik kom graag met u in contact om het toe te lichten. U kunt mij bereiken via Roy@onlinebedrijfsmakelaar.nl of 085-0201028.

[ut_button color=”blue” target=”_self” link=”https://www.onlinebedrijfsmakelaar.nl/over-ons/” size=”medium” shape=”round” title=”Het team van de Online Bedrijfsmakelaar” ]Het team van de Online Bedrijfsmakelaar[/ut_button]

[ut_spacer margin_bottom=”25px”]

[thrive_leads id=’20011′]

[ut_spacer margin_bottom=”25px”]

Voorkom fouten: Download hier ons gratis handboek over de huurovereenkomst

Onze NVM Bedrijfsmakelaars hebben alle artikelen in begrijpelijke taal samengevat in dit gratis handboek. Zo voorkomt u vervelende verrassingen en ondertekent u de huurovereenkomst met vertrouwen.

Waar mogen wij het handboek naar toe mailen?

download handboek 7:230a BW