Investeren in garageboxen

Wij zijn een NVM – Bedrijfsmakelaar die het net even iets anders aanpakt. 

Actief betrokken als eigenaar

U doet zelf de bezichtigingen en kiest zo uw nieuwe huurder of koper. Wij begeleiden u op alle punten waar u behoefte aan heeft.

Persoonlijke begeleiding

Onze NVM-bedrijfsmakelaars en adviseurs staan dagelijks voor u klaar en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Maximale online vindbaarheid

Iedere zoektocht begint tegenwoordig online daarom plaatsen wij uw pand op alle grote aanbodsites zoals Funda in Business.

Eén vaste, eerlijke prijs

Hoe groot uw pand ook is en wat deze ook waard is: wij werken altijd met één vaste prijs. Zo staat u nooit voor verrassingen

Bespaar kosten tijdens het zoeken naar betrouwbare investeerders

Het investeren in garageboxen is voor veel ondernemers en particulieren interessant. Het is bovendien een goede investering, omdat de vraag naar parkeer- of opslagruimte steeds groter wordt in Nederland. Bent u in bezit van een garagebox en bent u van plan om de garagebox te verkopen? Dan staat het team van de Online Bedrijfsmakelaar graag voor u klaar. Samen zoeken wij naar de juiste investeerder voor uw garagebox. 

Het is gebruikelijk om courtagekosten te betalen aan de bedrijfsmakelaar, maar deze kosten kunnen hoog oplopen. Verkopers willen deze kosten graag zo laag mogelijk houden, en dat is waar de Online Bedrijfsmakelaar om de hoek komt kijken. Wij bieden een vaste lage prijs voor onze dienstverlening, zodat u met een duidelijke prijsopgave aan de slag gaat met het verkopen van uw garagebox. 

Investeren in garageboxen: investeerders aantrekken

Om investeerders voor uw garagebox aan te trekken maken wij gebruik van een uniek ontworpen marketingstrategie. De ruggengraat van de marketingstrategie is een uitgebreide advertentie waarmee uw garagebox op de beste manier naar voren wordt gebracht. Deze advertentie plaatsen wij op alle belangrijke promotie sites, waaronder Funda in Business. Door uw garagebox op deze platformen te publiceren, trekt u de aandacht van investeerders in heel Nederland. Om de advertentie een extra boost te geven maken wij hiernaast een koppeling met onze zoekersdatabase. 

Gezamenlijk trekken deze platformen per maand gemiddeld meer dan een miljoen bezoekers aan. De kans op een snel verloop van het verkoop- of verhuurtraject is daarom erg waarschijnlijk. Het grote voordeel aan samenwerken met de Online Bedrijfsmakelaar, is dat u de touwtjes altijd in eigen hand houd. Voor het vinden van betrouwbare kopers en huurders zetten wij ons graag in, maar u bepaalt wanneer u onze hulp nodig heeft. Zo zorgen wij samen voor een vlekkeloos verloop van het verhuur- of verkooptraject. 

MEER DAN 6.000 VASTGOEDEIGENAREN GINGEN U AL VOOR

Onze opdrachtgevers aan het woord

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

“Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. “

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

“Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.”

5/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

“Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.”

Bezichtigingen met potentiële investeerders

Met de voorbereiding op de bezichtigingen met potentiële investeerders helpen wij u graag. Wij denken alleen wel dat u de aangewezen persoon bent om de bezichtigingen te plannen. U weet namelijk het meeste over uw pand en kunt de potentiële kandidaat alles vertellen over de omgeving en specificaties. Hiernaast krijgt u tijdens de bezichtigingen de kans om potentiële kandidaten te ontmoeten. Dit zorgt ervoor dat u niet het gevoel heeft dat u aan de zijlijn staat te wachten op een update. In plaats daarvan betrekken wij u graag in het volledige proces. 

Omdat investeerders hun zoektocht naar garageboxen tegenwoordig online beginnen, ligt de focus ook op het versterken van de online zichtbaarheid van uw advertentie. Op die manier zorgen wij ervoor dat potentiële kandidaten uit het hele land worden aangetrokken. Heeft u een potentiële investeerder gevonden? Dan helpt ons team u graag met de vervolgstappen in het verkoop- of verhuurtraject. 

Schakel de Online Bedrijfsmakelaar in

Het team van de Online Bedrijfsmakelaar bestaat uit ervaren vastgoedadviseurs en NVM bedrijfsmakelaren. Zij brengen jarenlange ervaring met zich mee, waardoor het verkoop- of verhuurtraject van uw garagebox vlekkeloos verloopt. Wij helpen u niet alleen met het vinden naar een investeerder, maar staan vanaf de eerste tot de laatste stap aan uw zijde. Meld u zich aan bij de Online Bedrijfsmakelaar, dan maakt u als eerste kennis met potentiële huurders en kopers. 

U mag bovendien rekenen op het volledige team van de Online Bedrijfsmakelaar. Dat betekent dat u meerdere experts kunt inzetten voor verschillende doeleinden. Wij houden u van elke stap op de hoogte. Zo weet u op elk moment in het traject waar u aan toe bent. Bent u benieuwd wat ons team voor u kan betekenen?

Veelgestelde vragen

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw kantoorruimte.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw kantoorruimte en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een kantoorruimte. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het kantoorruimte wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw kantoorruimte wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw kantoorruimte. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.

Als vastgoedeigenaar kunt u niet zonder een bedrijfsmakelaar uw kantoorruimte verhuren op Funda in Business. Dit platform is namelijk van de NVM en daarom niet toegankelijk voor zelfstandige vastgoedeigenaren.

De Online Bedrijfsmakelaar biedt de oplossing. Met onze aanpak kunt u zelf uw kantoorruimte aanmelden op Funda in Business voor een éénmalig laag tarief. Aan u de keus om te bepalen of u ook nog extra begeleiding wilt van ons team op de aspecten waar u behoefte aan heeft.