Funda winkel

Winkelruimte verhuren of verkopen op de manier die het beste bij u past.
Actief betrokken als eigenaar

U doet zelf de bezichtigingen en kiest zo uw nieuwe huurder of koper. Wij begeleiden u op alle punten waar u behoefte aan heeft.

Persoonlijke begeleiding

Onze NVM-bedrijfsmakelaars en adviseurs staan dagelijks voor u klaar en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Maximale online vindbaarheid

Iedere zoektocht begint tegenwoordig online daarom plaatsen wij uw pand op alle grote aanbodsites zoals Funda in Business.

Eén vaste, eerlijke prijs

Hoe groot uw pand ook is en wat deze ook waard is: wij werken altijd met één vaste prijs. Zo staat u nooit voor verrassingen

Winkelruimte aanmelden op Funda in Business vanaf € 575,-

Om op Funda winkel ruimte te publiceren heeft u hulp van een bedrijfsmakelaar nodig. Het is namelijk niet zomaar mogelijk om een publicatie op Funda te plaatsen. Verkoopt of verhuurt u een winkelruimte, dan plaatsen wij uw pand op Funda in Business en andere promotie websites, waardoor u sneller een geschikte koper of huurder voor uw winkel kunt vinden. 

Met onze unieke strategie is het mogelijk om alle ondernemers in Nederland te bereiken. Op die manier trekt u al snel waardevolle kopers en huurders aan. Wij helpen u niet alleen met het plaatsen van de advertentie, maar bieden ook ondersteuning tijdens het verkoop- of verhuurtraject. 

Een Funda winkel publicatie zorgt voor optimale vindbaarheid

Funda is vooralsnog de grootste en meest populaire website voor de promotie van vastgoed. Zakelijke kopers en verkopers zijn voornamelijk actief op Funda in Business: een platform speciaal ingericht voor de promotie van zakelijk vastgoed. Werkt u samen met de Online Bedrijfsmakelaar, dan is een publicatie op deze platformen onderdeel van de strategie. Hiernaast zorgen wij voor een optimale online vindbaarheid met publicaties op andere populaire websites en maken wij een koppeling met onze zoekersdatabase, waarin meer dan 5000 mensen actief zijn. 

Kies voor de voordelen van een ervaren NVM makelaar terwijl u zelf de touwtjes in handen houd. Met deze unieke werkwijze zorgen wij er samen voor dat de publicatie op Funda en het zoeken naar potentiële kopers of huurders vlekkeloos verloopt. Bent u benieuwd hoe ons team u kan helpen met een unieke marketingstrategie, afgestemd op uw winkel pand?

funda voor bedrijven

MEER DAN 6.000 VASTGOEDEIGENAREN GINGEN U AL VOOR

Onze opdrachtgevers aan het woord

De Online Bedrijfsmakelaar scoort op Funda in Business gemiddeld een 9,0 én zelfs een 9,3 op prijs- kwaliteitverhouding.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

“Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. “

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

“Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.”

5/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

“Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.”

NVM kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij de Online Bedrijfsmakelaar bestaat het team uit verschillende NVM bedrijfsmakelaars met jarenlange ervaring in de vastgoedbranche. Uit ervaring weten wij dat de meeste ondernemers het prettig vinden om betrokken te zijn bij het traject. Hiernaast willen zij graag duidelijkheid over de kosten. Met het berekenen van een courtagebedrag is duidelijkheid vooraf vrij lastig, en daarom hebben wij ervoor gekozen om geen courtage in rekening te brengen. U betaalt bovendien geen opstartkosten bij de Online Bedrijfsmakelaar. 

In plaats hiervan werken wij met vaste prijzen per dienst. Hierdoor is het mogelijk om op een laagdrempelige manier gebruik te maken van onze marketing-, verhuur- en verkoop én ondersteunende diensten. Afhankelijk van uw behoeften scheppen wij vooraf duidelijkheid over de prijs, zodat u weet waar u aan toe bent en niet tegen verrassingen aanloopt. 

Wij laten de bezichtigingen in uw winkel graag aan u zelf over!

Niet alleen omdat u het meeste over uw winkelpand kunt vertellen, maar ook om u actief te betrekken bij het verkoop- of verhuurproces. Wij begrijpen het namelijk best dat u niet aan de zijlijn wilt wachten tot er nieuwe ontwikkelingen zijn in het verkoop- of verhuurproces. Door de bezichtigingen zelf te begeleiden, kunt u direct kennis maken met potentiële kopers of huurders. Dit zorgt ervoor dat u als verkoper een sterkere onderhandelingspositie heeft en zorgt er bovendien voor dat u de touwtjes altijd in eigen hand houdt. 

Bij het verkopen of verhuren van een winkelpand krijgt u te maken met specifieke wet- en regelgeving. Niet alleen op landelijk, maar ook op gemeentelijk niveau. Daarom doet u er goed aan om hulp in te schakelen van een ervaren NVM bedrijfsmakelaar. Zo weet u zeker dat het verhuren of verkopen van uw winkelpand op de juiste manier gebeurd, en loopt u achteraf niet tegen onverwachte kosten aan. 

Veelgestelde vragen over Funda winkelpanden

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw kantoorruimte.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw kantoorruimte en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een kantoorruimte. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het kantoorruimte wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw kantoorruimte wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw kantoorruimte. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.

Als vastgoedeigenaar kunt u niet zonder een bedrijfsmakelaar uw kantoorruimte verhuren op Funda in Business. Dit platform is namelijk van de NVM en daarom niet toegankelijk voor zelfstandige vastgoedeigenaren.

De Online Bedrijfsmakelaar biedt de oplossing. Met onze aanpak kunt u zelf uw kantoorruimte aanmelden op Funda in Business voor een éénmalig laag tarief. Aan u de keus om te bepalen of u ook nog extra begeleiding wilt van ons team op de aspecten waar u behoefte aan heeft.