Funda kantoorruimte

Kantoorruimte verhuren of verkopen op de manier die het beste bij u past.

Kantoorruimte aanmelden op Funda in Business vanaf € 575,-

Wilt u op Funda kantoorruimte publiceren, dan bent u hier aan het juiste adres. Met onze unieke marketingstrategie is het namelijk mogelijk om binnen korte tijd een zeer grote doelgroep te bereiken. Zo stromen de kandidaten binnen en kunt u snel beginnen met de bezichtigingen. Als u de bezichtigingen begeleid, dan doen wij de rest! 

Ons team heeft door jarenlange ervaring een slimme strategie ontwikkeld waarmee uw kantoorruimte goed zichtbaar is op Funda in Business. Wij ondersteunen u ook graag bij alle andere aspecten van het traject. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld is: van onderzoeken tot het papierwerk. 

Funda kantoorruimte publiceren voor maximaal bereik van uw doelgroep

Met een publicatie op Funda bereikt u niet alleen de mensen die rondom de kantoorruimte wonen. U bereikt landelijk alle ondernemers én particulieren die op zoek zijn naar een nieuwe kantoorruimte. Dit zorgt ervoor dat kandidaten zich sneller aanbieden, waardoor de verkoop of verhuur van uw kantoorruimte snel in gang gezet kan worden. 

De online vindbaarheid van uw kantoorruimte is belangrijk, omdat bedrijven hun zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte tegenwoordig online starten. Dit is namelijk een laagdrempelige manier om snel veel informatie in te winnen, en een uitgebreide publicatie helpt daarbij. U kunt er daarom voor kiezen om de tekst voor uw advertentie zelf aan te leveren, maar het is ook mogelijk om de advertentie door ons te laten schrijven. Zo zorgen wij samen voor een professionele advertentie waarmee geschikte huurders en kopers sneller worden aangetrokken. 

funda voor bedrijven
5/5

Meer dan 3.000 vastgoedeigenaren gingen u al voor

De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Daarom laten wij ze graag aan het woord. Op Funda in Business beoordelen onze opdrachtgevers ons bedrijf en onze moderne aanpak gemiddeld met een 8,9 én onze prijs- kwaliteitverhouding zelfs met een 9,1.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. Ze komen langs om het pand te inspecteren en om alles te bespreken. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. 

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

Het contact met het kantoor verliep uitstekend. Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.

4.6/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

Nu voor de tweede keer mijn pand verhuurd via de Online Bedrijfsmakelaar. Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.

Zelf de bezichtigingen plannen

Door de bezichtigingen zelf te plannen, krijgt u als vastgoedeigenaar alle kans om kennis te maken met potentiële kopers of huurders. Dit zorgt ervoor dat u een beter beeld heeft van welke koper of huurder uiteindelijk in uw pand beland. Zo heeft u de touwtjes in handen, maar sturen wij bij op de momenten dat u hulp nodig heeft. Wij geloven bovendien dat u de aangewezen persoon bent om uw kantoorruimte aan geïnteresseerden te introduceren, omdat u de meeste kennis heeft van het pand, de omgeving en specificaties. 

Over de kosten van onze diensten scheppen wij graag zo snel mogelijk duidelijkheid. Kiest u ervoor om alleen gebruik te maken van een plaatsing op Funda in Business via de Online Bedrijfsmakelaar? Dan betaalt u een vaste, lage prijs van € 575,- excl. btw.

Altijd een professioneel team aan uw zijde

Met een jong en gedreven team zetten wij ons dagelijks in voor onze opdrachtgevers. Samen ontwikkelen wij de beste strategie, garanderen wij de beste online vindbaarheid en zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt.

funda in business

Uw kantoorruimte op Funda plaatsen

Het plaatsen van uw kantoorruimte zorgt overduidelijk voor veel publiciteit, maar hierna begint het echte werk pas. Na de bezichtigingen doorloopt u, afhankelijk van uw doelen, specifieke stappen. Voor het verhuren van een kantoorruimte zijn er namelijk andere aandachtspunten dan voor de verkoop van een kantoorruimte. Geen zorgen, want als u geen ervaring heeft met het verkopen of verhuren van kantoorruimtes, dan staan onze experts graag tijdens het volledige traject voor u klaar. 

Gezamenlijk brengen onze vastgoedexperts jarenlange ervaring mee, waardoor zij u goed kunnen begeleiden tijdens elk verkoop- of verhuurtraject. Als u de bezichtigingen overneemt, dan doen wij de rest! Van het doen van relevante onderzoeken tot het in orde brengen van het papierwerk, waaronder het koopcontract of huurcontract. Bij de Online Bedrijfmakelaar staat u centraal en heeft u de touwtjes in handen. Wij zijn er enkel om sturing te geven op de momenten dat u dat nodig heeft. Bent u benieuwd naar hoe onze experts u kunnen helpen bij het verkopen of verhuren van uw kantoorruimte via Funda?

Veelgestelde vragen over Funda kantoorruimte

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw kantoorruimte.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw kantoorruimte en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een kantoorruimte. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het kantoorruimte wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw kantoorruimte wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw kantoorruimte. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.

Als vastgoedeigenaar kunt u niet zonder een bedrijfsmakelaar uw kantoorruimte verhuren op Funda in Business. Dit platform is namelijk van de NVM en daarom niet toegankelijk voor zelfstandige vastgoedeigenaren.

De Online Bedrijfsmakelaar biedt de oplossing. Met onze aanpak kunt u zelf uw kantoorruimte aanmelden op Funda in Business voor een éénmalig laag tarief. Aan u de keus om te bepalen of u ook nog extra begeleiding wilt van ons team op de aspecten waar u behoefte aan heeft.