Funda beleggingspanden

Uw bedrijfsruimte verhuren of verkopen op de manier die het beste bij u past.

Funda beleggingspanden publiceren via de Online Bedrijfsmakelaar

Wilt u op Funda beleggingspanden publiceren? Dan heeft u hulp nodig van een NVM bedrijfsmakelaar. De bedrijfsmakelaar kan ervoor zorgen dat er een professionele advertentie wordt geplaatst op Funda in Business en andere populaire vastgoedwebsites. Zo bereikt u binnen een korte periode een grote doelgroep op een zeer laagdrempelige manier. 

Heeft u de foto’s en de beschrijving al klaar liggen, dan is het mogelijk om tegen een scherp tarief publicaties te plaatsen op Funda in Business, NVM Business en andere vastgoed sites. Uw panden staan binnen 2 dagen online voor een vaste prijs van € 575,- excl. btw. Heeft u liever wij u alles uit handen nemen en u zich enkel hoeft te concentreren op de bezichtigingen? Kies dan voor ons uitgebreide dienstenpakket vanaf € 1.050,- excl. btw.

“De gedachte achter de Online Bedrijfsmakelaar? De traditionele bedrijfsmakelaardij transparanter en betaalbaarder maken. En dat is gelukt!”

Jochem Kwinten

Co – founder van de Online Bedrijfsmakelaar

Waarom kiezen voor de Online Bedrijfsmakelaar?

Persoonlijke begeleiding

Ons team bestaat uit ervaren bedrijfsmakelaars en adviseurs. Zij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Maximale online vindbaarheid

Iedere zoektocht begint tegenwoordig online, ook die naar een pand. Wij publiceren uw pand op alle grote aanbodsites, incl. Funda in Business.

Bespaar duizenden euro’s

Wij werken niet met torenhoge courtages, maar met vaste transparante tarieven. Zo bespaart u al snel duizenden euro's aan courtage.

Zelf de bezichtigingen plannen

Als ervaren belegger kunt u het overgrote deel van het verkoop- of verhuurtraject zelf aan. Toch is het fijn als er iemand is waar u op kunt terugvallen op de momenten dat u hulp nodig heeft. Daarom staan onze makelaars altijd voor u klaar. Na het publiceren van de beleggingspanden op Funda, bieden potentiële kopers en huurders zichzelf vaak snel aan. U ontvangt de reacties op de publicatie rechtstreeks in uw mailbox, zodat u snel contact kunt maken met potentiële kandidaten. 

Het zelf plannen van de bezichtigingen heeft verschillende voordelen. Allereerst is het prettig dat u zelf bepaalt wanneer de bezichtigingen gepland worden. Ten tweede krijgt u tijdens de bezichtigingen de kans om met potentiële kandidaten te praten. In ons concept neemt u actief de touwtjes in handen en krijgt u een goed beeld van de potentiële koper of huurder voordat u de deal sluit en een handtekening zet. Verhuurt u uw pand, dan zorgen onze experts indien gewenst ook voor een uitgebreide screening van de huurder. 

Waarom zelf de bezichtigingen?

5/5

Meer dan 3.000 vastgoedeigenaren gingen u al voor

De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Daarom laten wij ze graag aan het woord. Op Funda in Business beoordelen onze opdrachtgevers ons bedrijf en onze moderne aanpak gemiddeld met een 8,9 én onze prijs- kwaliteitverhouding zelfs met een 9,1.

4.8/5

Dhr. Bogers

Bosweg 16, Putte

Een uitstekende oplossing om een pand te verhuren. Ze komen langs om het pand te inspecteren en om alles te bespreken. De volgende keer komen we zeker weer terug bij de Online Bedrijfsmakelaar. 

5/5

Dhr. van den Broek

Crommelinbaan 61 E, Cruquius

Het contact met het kantoor verliep uitstekend. Bij vragen was er snel antwoord en er werd goed doorgepakt bij het opstellen van het huurcontract en het opleveringsrapport.

4.6/5

Dhr. Sellenraad

Nijverheidstraat 4, Maassluis

Nu voor de tweede keer mijn pand verhuurd via de Online Bedrijfsmakelaar. Zeer betrouwbare partner. Komen hun afspraken na en zijn goed bereikbaar en bereid extra advies te geven indien gevraagd.

Altijd een professioneel team aan uw zijde

Met een jong en gedreven team zetten wij ons dagelijks in voor onze opdrachtgevers. Samen ontwikkelen wij de beste strategie, garanderen wij de beste online vindbaarheid en zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Kantoorruimte verhuren zelf funda business

Ondersteuning bij het verkopen of verhuren van beleggingspanden

Het team achter de Online Bedrijfsmakelaar bestaat uit vastgoedexperts met jarenlange ervaring in de branche. Onze Funda publicaties trekken veel aandacht, en daar profiteren onze klanten van. De reden dat bedrijven voor ons kiezen is simpel. Wij zijn graag zo transparant en eerlijk mogelijk over de kosten en de mogelijkheden. Dit zorgt voor een sterke band met onze klanten, en daar zijn wij zuinig op. 

Het is al jaren gebruikelijk om courtagekosten te betalen als u een bedrijfsmakelaar inhuurt. Hier komen vaak opstartkosten bovenop. Dit zijn kosten die u als belegger zo laag mogelijk wilt houden, en daarom kiezen wij ervoor om deze kosten niet door te berekenen. In plaats daarvan bieden wij onze diensten aan voor een vaste en eerlijke prijs. Het maakt hierbij niet uit of uw pand op een A1 locatie staat of niet. Wij doen altijd ons uiterste best om u een fijne ervaring te bezorgen en uw pand zo snel mogelijk te verkopen of te verhuren aan een betrouwbare kandidaat.  

Funda beleggingspanden publiceren

Vroeger gingen bedrijven naar de lokale bedrijfsmakelaar om een beleggingspand te verkopen of te verhuren. Inmiddels starten huurders en kopers hun zoektocht op het internet, waardoor het belangrijker is geworden om de beleggingspanden hier goed zichtbaar te maken. Dit is precies wat wij met onze marketingstrategie kunnen bereiken. Uw beleggingspanden worden namelijk niet alleen op Funda geplaatst, maar ook op andere populaire websites als NVM Business, iLocate en bedrijfspand.com. Om de zichtbaarheid nog meer te stimuleren maken wij een koppeling met onze zoekersdatabase. Deze wordt maandelijks door ruim 5000 mensen gebruikt.

Bent u benieuwd wat de NVM bedrijfsmakelaars van de Online Bedrijfsmakelaar voor u kunnen betekenen tijdens de marketing van uw beleggingspanden? Of heeft u hulp nodig bij het volledige traject van het verkopen of verhuren van beleggingspanden?

dfgdg dfgs dfgs d

Lorem ipsum dolor sit amet,

Lorem ipsum dolor sit amet,

Veelgestelde vragen

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij traditionele bedrijfsmakelaars is de courtage een percentage van de huurprijs of de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van uw kantoorruimte.

In onze optiek is het vreemd dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van uw kantoorruimte en niet op de toegevoegde waarde die hij levert. Het komt vaak voor dat u meer moet betalen voor een A1 locatie dan voor een C locatie. Terwijl de dienstverlening hetzelfde blijft én over het algemeen een A1 locatie makkelijker te verhuren is.

Daarnaast kunnen wij de kosten laag houden door onder andere;

  • U krijgt zelf een actieve rol. Doordat wij niet de bezichtigingen uitvoeren besparen wij veel tijd die wij daarom ook niet in rekening hoeven te brengen.
  • Wij houden de bedrijfskosten zo laag mogelijk. Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Eersel. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles inzichtelijk én kunnen wij onze kosten laag houden.

Benieuwd naar onze tarieven? Lees hier hoe het werkt

Er zijn geen wettelijke regels over de maximale huurprijs voor een kantoorruimte. Als verhuurder mag u iedere huurprijs vragen die u wilt. Het is aan de huurder om te bepalen of hij dit bedrag voor het huren van het kantoorruimte wil betalen. 

Het is echter wel verstandig om een realistische huurprijs te vragen als u uw kantoorruimte wilt gaan verhuren. U wilt namelijk niet een te lage huurprijs vragen, maar een te hoge huurprijs zorgt er weer voor dat u moeilijker een huurder zult vinden.

Daarom helpen wij als NVM – Bedrijfsmakelaar altijd met het bepalen van een realistische huurprijs voor uw kantoorruimte. Wij hebben namelijk toegang tot de database van de NVM. Hierin verwerken alle NVM – Bedrijfsmakelaars hun transacties. Ook bij u in de buurt. Zo hebben wij altijd vergelijkingsmateriaal en kunnen een realistische huurprijs berekenen.

Als vastgoedeigenaar kunt u niet zonder een bedrijfsmakelaar uw kantoorruimte verhuren op Funda in Business. Dit platform is namelijk van de NVM en daarom niet toegankelijk voor zelfstandige vastgoedeigenaren.

De Online Bedrijfsmakelaar biedt de oplossing. Met onze aanpak kunt u zelf uw kantoorruimte aanmelden op Funda in Business voor een éénmalig laag tarief. Aan u de keus om te bepalen of u ook nog extra begeleiding wilt van ons team op de aspecten waar u behoefte aan heeft.