Credion en de Online Bedrijfsmakelaar slaan de handen ineen

De Online Bedrijfsmakelaar en MKB Financieringsadviseur Credion gaan een samenwerking aan om vastgoedbeleggers en potentiële huurders en kopers verder te begeleiden bij uiteenlopende financieringsvraagstukken en het bestrijden van leegstand.

Online Bedrijfsmakelaar

De Online Bedrijfsmakelaar is één van de snelst groeiende bedrijfsmakelaars van Nederland en biedt vastgoedeigenaren de mogelijkheid om zelf hun vastgoed te verhuren of te verkopen met begeleiding van een professionele NVM- Bedrijfsmakelaar zonder makelaarscourtage. “Nu de economische groei weer aantrekt zien wij een aanzienlijke stijging in het aantal bezichtigingsaanvragen, echter lopen helaas nog veel onderhandelingen stuk op de financiering. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een landelijk opererende partner die potentiële huurders en kopers onafhankelijk kan adviseren bij hun financieringsvraagstukken om zo het slagingspercentage van de onderhandelingen te verhogen. Met Credion hebben wij een uitstekende partner gevonden die onze opdrachtgevers op financieel gebied professioneel verder kan begeleiden.” aldus Jochem Kwinten van de Online Bedrijfsmakelaar.

Credion

Credion is een 100% onafhankelijke adviesorganisatie van bancaire specialisten voor het MKB met ruim veertig vestigingen verspreid door Nederland. Jacob Nammensma van Credion; “Veel MKB- ondernemers en vastgoedeigenaren zijn niet op de hoogte van het feit dat er meer financieringsmogelijkheden zijn dan bij hun eigen bank. Door de inzet van ruim 45 verschillende bronnen, van banken tot pensioenfondsen, is Credion in staat om snel en vakkundig een aantrekkelijke financieringsoplossing aan te dragen. Door de samenwerking met de Online Bedrijfsmakelaar bereiken wij direct MKB- ondernemers en vastgoedeigenaren met uiteenlopende financieringsvraagstukken die we écht verder kunnen helpen.”

Meer weten?

Voor meer informatie kijk op www.onlinebedrijfsmakelaar.nl  of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van Credion op www.credion.nl.

Voorkom fouten: Download hier ons gratis handboek over de huurovereenkomst

Onze NVM Bedrijfsmakelaars hebben alle artikelen in begrijpelijke taal samengevat in dit gratis handboek. Zo voorkomt u vervelende verrassingen en ondertekent u de huurovereenkomst met vertrouwen.

Waar mogen wij het handboek naar toe mailen?

download handboek 7:230a BW