Bent u op zoek naar een bedrijfspand? Schakel dan een gratis zoekopdracht in van de Online Bedrijfsmakelaar.

Bent u op zoek naar een bedrijfspand? Schakel dan een gratis zoekopdracht in van de Online Bedrijfsmakelaar. Er is niks zo vervelends om een onderneming te starten of te verhuizen en u vindt niet de juiste locatie. Laat uw toekomstige locatie vinden door de Zoekopdracht van de Online Bedrijfsmakelaar.

Welke gegevens hebben wij hiervoor nodig?

Het is altijd fijn om te weten wat u precies zoekt. Zoekt u een bedrijfs-, kantoor- of winkelpand? Voor het activeren voor een gratis zoekopdracht kunt u op de volgende link klikken voor al uw gegevens in te vullen. https://www.onlinebedrijfsmakelaar.nl/aanbod/gratis-zoekvraag/

Hoe nu verder?

Zodra wij uw zoekopdracht hebben ontvangen in onze mailbox, gaan wij hier direct mee aan de slag. We bekijken of de zoekopdracht volledig is ingevuld en gaan deze activeren. Wanneer er nog gegevens ontbreken neemt de Online Bedrijfsmakelaar contact op met meneer of mevrouw. Zo kunnen we de zoekopdracht zo volledig mogelijk laten verlopen.

Nu is het afwachten. Uw zoekopdracht is ingeschakeld, zodra wij iets in ons aanbod krijgen wat aansluit aan uw zoekopdracht. Krijgt u dit direct binnen in uw mailbox.

U heeft uw eerste zoekopdracht ontvangen in uw mailbox.

Het is altijd afwachten wat u precies gaat ontvangen, naar aanleiding van uw zoekopdracht. Het eerste wat u doet is het object goed bekijken. Is dit wat ik zoek? Kan ik hier mijn onderneming vestigen?

Zodra u geïnteresseerd bent in het ontvangen object, kunt u direct contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar. Wij brengen u dan in contact met de beheerder van het object. Daar kunt u vervolgens meer informatie inwinnen en eventueel een bezichtiging inplannen. Verder gaan de onderhandelingen ook met de beheerder, hier krijgt hij ondersteuning in door ons.

Kunt u uw zoekopdracht wijzigen?

Tuurlijk is het mogelijk om uw zoekopdracht tijdens uw zoektocht aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld toch kopen in plaats van huren ? Geef duidelijk aan wat u precies gewijzigd wilt hebben, dan kunnen wij u zoekopdracht direct aanpassen.

Bent u geïnteresseerd in het activeren van uw gratis eigen samengestelde zoekopdracht? Klik dan op deze link: https://www.onlinebedrijfsmakelaar.nl/aanbod/gratis-zoekvraag/

Wij wensen u succes met het vinden van uw perfecte locatie voor u en uw onderneming !

Voorkom fouten: Download hier ons gratis handboek over de huurovereenkomst

Onze NVM Bedrijfsmakelaars hebben alle artikelen in begrijpelijke taal samengevat in dit gratis handboek. Zo voorkomt u vervelende verrassingen en ondertekent u de huurovereenkomst met vertrouwen.

Waar mogen wij het handboek naar toe mailen?

download handboek 7:230a BW