Omschrijving

In het hartje van centrum Utrecht aan de Steenweg gelegen winkelpand van circa 54m2.

Omgeving
De Steenweg is een geliefde en drukbezochte winkelstraat in het centrum van Utrecht. Deze karakteristieke A1 winkelstraat is een van de belangrijkste verbindingsstraten van het centrum van de stad en is gelegen in het voetgangersgebied van de oude binnenstad en kent een hoge passantenstroom. Doordat de Steenweg op loopafstand van het centraal station, Hoog Catharijne en de Domtoren is gelegen trekt de straat jaarlijks vele toeristen uit binnen- en buitenland. De Steenweg huisvest een divers aanbod aan (inter)nationaal opererende filiaalbedrijven, modespeciaalzaken en horecaformules, waaronder Hema, JD Sports, Le Ballon, Sissy—Boy, Timberland, Fred de la Bretonnière, Omoda, Schaap & Citroen en Rituals.

Bereikbaarheid
Per auto:
De Steenweg kan het beste worden bereikt via de Mariastraat, de Choorstraat, Bakkerstraat of de Lange Elisabethstraat. Door de centrale ligging van Utrecht is de stad goed bereikbaar per auto.

Per openbaar vervoer:
De Steenweg ligt op loopafstand van Utrecht Centraal. Vanaf hier vertrekken diverse bussen, trams en treinen in alle windrichtingen.

Parkeren:
Er is een In de nabije omgeving van de Steenweg zijn diverse betaalde parkeergarages gelegen.

Bestemming en gebruik
Conform bestemmingsplan ‘Centrum- 1’, dit houdt in dat het pand voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Globaal genomen: Detailhandel en publieksgerichte dienstverlening.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco verhuurd, geheel vrij van huur en/of andere gebruiksrechten, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn diverse voorzieningen in het gehuurde aangebracht. Oplevering zal dan ook plaatsvinden in huidige staat. Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in casco staat te worden opgeleverd, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurprijs
€ 3.500,00 per maand (€ 42.000,00 per jaar)

Servicekosten
Niet van toepassing, Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurtermijn
In principe een huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar. Een kortere aanvangshuurperiode is bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexering
Jaarlijks, voor het eerst één (1) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het meest actuele model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief de algemene bepalingen.

Afmetingen en plattegronden
Zie NEN 2580 meetrapport.
Toelichtingsclausule NEN2580 (De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580).
De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aanvaarding
In overleg

Bijzonderheden:
– Bouwjaar gebouw: voor 1906;
– Welstandsklasse A1;
– Frontbreedte circa 3,52 meter;
– Energielabel: is niet van toepassing (gemeentelijk monument);
– De winkelruimten wordt in de huidige staat opgeleverd;
– De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen, dit komt voor rekening en installatie van de huurder.

Voorbehoud
Deze objectinformatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever c.q. eigenaar van het object. Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgevers c.q. eigenaar van het object. Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend.

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de winkelruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Steenweg 46 in Utrecht aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Overdracht

Vraagprijs
€ 3.500,- per maand
Betaling
per maand
Type aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdfunctie
winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw

Oppervlakten

Winkelruimte opp.
54 m2
Verkoop vloeroppervlakte
45 m2

Algemeen

Frontbreedte
352 cm
Verdiepingen voor winkelruimte
1

Reageer


  Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  BOG object

  Uw naam*

  Uw E-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Uw Bericht*

  Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

  Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


  Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion  * Verplicht veld  Locatie

  Streetview

  Reageer direct

   * Verplicht veld

   Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid

   Download brochure

    * Verplicht veld
    Liever persoonlijk contact?

    Roy Daris

    Vastgoedadviseur

    roy-daris-img

    Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

    Bedrijfspanden in de buurt

    winkelruimte

    Oudegracht 109

    3511 AG Utrecht

    € 159.684,- per jaar

    139 m2

    Units vanaf: 193 m2

    Bekijk dit pand

    winkelruimte

    Oudegracht 107

    3511 AG Utrecht

    € 131.976,- per jaar

    104 m2

    Units vanaf: 164 m2

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    Lange Viestraat 2B

    3511 BK Utrecht

    € 89,- per maand

    10 m2

    Units vanaf: 1 m2

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    Lange Viestraat 2B

    3511 BK Utrecht

    € 359,- per maand

    10 m2

    Units vanaf: 5 m2

    Bekijk dit pand