Omschrijving

Midden in het kloppende hart van Utrecht, omgeven door de historische schoonheid van de binnenstad, biedt de Oudegracht 107 een commerciële ruimte op een ongeëvenaarde A1-locatie. Deze plek, gelegen in de drukste winkelstraat en voetgangersgebied van Utrecht, trekt niet alleen een continue stroom van lokale bewoners maar ook duizenden toeristen per week dankzij de nabijheid van populaire attracties zoals Hoog Catharijne, Het Neude, de Domtoren, de Jaarbeurs, het stadhuis, en de gezellige terrassen langs de grachten.

De directe omgeving van het pand herbergt grote winkelketens zoals Hema, Bijenkorf, Only, Flying Tiger, McDonald’s, Hunkemöller, Zara, Mango, Parfumerie Douglas, Scotch & Soda, Esprit, Kruidvat, Etos, ICI Paris XL, Zeeman, Omoda, Jack & Jones en vele anderen, waardoor het een magnifieke bestemming is voor zowel winkelen als ontspanning. De locatie sluit perfect aan op het gouden wandelrondje, geliefd bij zowel toeristen als de lokale bevolking, en versterkt de commerciële aantrekkingskracht van de ruimte.

De bereikbaarheid van dit object is uitstekend, met meerdere parkeergarages op loopafstand en een geldautomaat binnen handbereik. Openbaar vervoer faciliteiten, waaronder de dichtstbijzijnde bushalte en station Utrecht Centraal, bevinden zich op een steenworp afstand, waardoor het centrum zowel met de auto als met het openbaar vervoer snel te bereiken is. Bovendien is bevoorrading van de winkel mogelijk elke ochtend tussen 06.00 uur en 11.30 uur, zeven dagen per week, en ook tussen 19:00 en 21:00 uur, wat de operationele flexibiliteit ten goede komt.

De commerciële ruimte biedt ook een ruim magazijn voor opslagbehoeften. Hoewel de buitenruimte achter het pand niet wordt verhuurd, is het wel toegestaan voor personeel om hier pauze te houden bij goed weer of om te roken, zodat de voorkant van de winkel vrij blijft van deze activiteiten.

Utrecht zelf, de vierde grootste stad van Nederland met bijna 400.000 inwoners, staat bekend om zijn bruisende atmosfeer, het drukste en grootste treinstation van Nederland, en als een prominente studentenstad. De Universiteit Utrecht, een van de grootste en beste universiteiten van Nederland en hoog aangeschreven in Europa, draagt bij aan het hoge opleidingsniveau van de inwoners en de dynamische groei van de stad.

Metrage (VVO)

Commerciële ruimte: circa. 121 m2 (inclusief sanitaire voorzieningen)

Kelder: circa. 43 m2

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan kent het object een Centrum-1 bestemming. De daarvoor aangewezen gronden zijn bestemd voor detailhandel en publieksgericht dienstverlening.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De commerciële ruimte zal in casco staat opgeleverd worden onder andere voorzien van;

– Airconditioning
– Pantry
– Toiletruimte
– Verlichting
– Stucwerkwanden
– Internet- en telefonieaansluitingen

Huurcondities

Huurprijs: €131.976 per jaar.

Huurbetaling: per maand vooruit.

Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar.

Servicekosten: Niet van toepassing, de ruimte beschikt over eigen nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: In overleg, per 1 december 2024.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van zes maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model op basis van het daadwerkelijke gebruik.

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Oudegracht 107 in Utrecht aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Overdracht

Vraagprijs
€ 131.976,- per jaar
Betaling
per jaar
Type aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdfunctie
winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw

Oppervlakten

Units vanaf
164 m2
Winkelruimte opp.
164 m2
Verkoop vloeroppervlakte
104 m2

Algemeen

Frontbreedte
399 cm
Verdiepingen voor winkelruimte
2

Reageer


  Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  BOG object

  Uw naam*

  Uw E-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Uw Bericht*

  Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

  Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


  Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion  * Verplicht veld  Locatie

  Streetview

  Reageer direct

   * Verplicht veld

   Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid

   Download brochure

    * Verplicht veld
    Liever persoonlijk contact?

    Roy Daris

    Vastgoedadviseur

    roy-daris-img

    Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

    Bedrijfspanden in de buurt

    winkelruimte

    Oudegracht 109

    3511 AG Utrecht

    € 159.684,- per jaar

    139 m2

    Units vanaf: 193 m2

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    Lange Viestraat 2B

    3511 BK Utrecht

    € 89,- per maand

    10 m2

    Units vanaf: 1 m2

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    Lange Viestraat 2B

    3511 BK Utrecht

    € 359,- per maand

    10 m2

    Units vanaf: 5 m2

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    Lange Viestraat 2B

    3511 BK Utrecht

    € 909,- per maand

    30 m2

    Units vanaf: 10 m2

    Bekijk dit pand