Omschrijving

Voormalige bloemenwinkel op goede locatie:
Dit winkelpand aan de besterdring zit tussen de Biologische slager van Ginhoven en de bakker Floor van Lieshout in, direct voor de deur parkeerplaatsen en naast het pand een groot parkeerplein maken van Besterdring 88 een toplocatie voor uw bedrijf.
De boven de winkelruimte gelegen woning is momenteel verhuurd, en behoort in principe niet tot het aangeboden object. Naast detailhandel is ook gebruik als o.a. (balie- )kantoor, dienstverlening, dagopvang c.q. dagbesteding toegestaan. Volop mogelijkheden dus op deze locatie!

Oppervlakte

Winkelruimte 84m2

Overige 48m2 (kantoor, verwerkingsruimte, koelcel, toilet, etc.)

Totaal verhuurbaar oppervlak 120m2

Ligging en bereikbaarheid

De Besterdring is een begrip in Tilburg welke een belangrijke functie voor o.a. de dagelijkse boodschappen van de wijk vervult en zich kenmerkt door een gevarieerd aanbod van winkels zowel landelijke ketens als regionale ondernemers (o.a. Emté Supermarkt, Kruidvat, Wibra, Pipoos, Schreppers herenmode, Maya Pijpers Optiek, Biologische slagerij Van Ginhoven, DA Drogisterij, Bartels hifi en video, delicatessenzaak Het Griekse Huis etc.). Ook hebben dienstverleners voor de Besterdring als vestigingslocatie gekozen, o.a. Hypotheek Visie en Hendriks Makelaardij en galerie Contrast. Ook op het Besterdplein iedere woensdag de druk bezochte weekmarkt.

Met de auto, fiets of openbaarvervoer, de Besterdring is perfect bereikbaar.

Parkeren

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de straat en voor de deur, ook is er ruim voldoende parkeergelegenheid op het naastgelegen Besterdplein.

Bestemmingsplan

Volgens het vigerende bestemmingsplan is de bestemming van het object “Centrum-Lint”. Toegestaan vanuit het bestemmingsplan zijn o.a. detailhandel, kantoren, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, recreatie, sport.

VOORZIENINGEN
• Glazen pui
• Centrale verwarming radiatoren
• Airco
• Systeemplafond
• Kantoor/werkplaats aan de achterzijde van de winkel
• Opslagruimte, koelcel
• Keuken en toiletgroep

Huurcondities

Huurprijs: € 1.500,- per maand excl. BTW

Servicekosten: n.v.t.

Gas-water-licht: er is 1 aansluiting voor de winkel en het bovengelegen appartement, via de verhuurder is er een verdeelsleutel. Verhuurder heeft een vast energiecontract tot 2024.

Aanvaarding: Aanvaarding kan in overleg plaatsvinden; in principe op korte termijn beschikbaar.

Huurperiode: De huurperiode bedraagt 5 jaar met een verlengingstermijn van telkens 5 jaar. Overige huurtermijnen zijn in overleg bespreekbaar.

Overeenkomst: Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model februari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Zekerheidstelling: Borg van 3 maanden

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: is niet van toepassing

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een mooie unit met volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure voor de Besterdring 88 in Tilburg aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.500,- per maand
Betaling
per maand
Type aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdfunctie
winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw

Oppervlakten

Winkelruimte opp.
120 m2
Verkoop vloeroppervlakte
84 m2

Algemeen

Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen voor winkelruimte
1

Ligging

Liggingen
wijkwinkelcentrum

Reageer


  Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  BOG object

  Uw naam*

  Uw E-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Uw Bericht*

  Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

  Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


  Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion  * Verplicht veld  Locatie

  Streetview

  Reageer direct

   * Verplicht veld

   Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid

   Download brochure

    * Verplicht veld

    Liever persoonlijk contact?

    Roy Daris

    Vastgoedadviseur

    roy-daris-img

    Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

    Bedrijfspanden in de buurt

    maatschappelijkvastgoed

    Spoorlaan 338

    5038 CC Tilburg

    € 770,- per maand

    Geen info

    Geen info

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    Hart van Brabantlaan 12

    5038 JL Tilburg

    Prijs op aanvraag

    5 m2

    Units vanaf: 75 m2

    Bekijk dit pand

    winkelruimte

    Heuvelstraat 109

    5038 AD Tilburg

    € 39.500,- per jaar

    95 m2

    Units vanaf: 133 m2

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    Sint Josephstraat 104

    5017 GK Tilburg

    € 475,- per maand

    17 m2

    Geen info

    Bekijk dit pand