Omschrijving

KANTOORUNIT SPAARPOT OOST 4
Kantoorunit met een totaal oppervlak van circa 90 m², gelegen op bedrijventerrein de “Spaarpot” in Geldrop. De kantoorruimte is onderdeel van het bedrijfspand van Manders Transport & Logistics. De unit is voorzien van een eigen voordeur, postadres en voorzieningen.

Energielabel: A++
Oppervlak: circa. 90m²
Aantal kantoorunits: 3
Toiletten: 2
Aantal parkeerplaatsen: In overleg
Huurprijs: In overleg
Servicekosten: In overleg

De kantoorunit is verdeeld in 3 ruimtes en een gezamenlijke pantry. De begane grond is voorzien van entree, één kantoorruimte met berghok en doorgang naar een vaste hard houten trap die leidt naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping is pantry met twee toiletten en twee kantoorruimtes. Alles is voorzien van een laminaatvloer, stucwerkwanden, systeemplafond met inbouwverlichting, kunststofkozijnen met dubbele beglazing, lamellen, mechanische ventilatie, wandradiatoren en meerdere internet en telefonieaansluitingen.

UITBESTEDING VAN UW LOGISTIEKE ACTIVITEITEN
Manders Transport & Logistics is een transportbedrijf gespecialiseerd in logistieke dienstverlening. De aangeboden kantoorruimte is verwerkt in het bedrijfspand met magazijn van in totaal +/- 8000 m², gelegen op bedrijventerrein de “spaarpot” in Geldrop. Huurders van deze kantoorruimte krijgen voorrang op opslagaanvragen per palletplaats en overige logistieke dienstverlening zoals transport, orderverzameling en ompakwerk.

LOCATIE
De kantoorruimtes zijn gelegen op bedrijventerrein “Spaarpot” in Geldrop aan de doorgaande weg van en naar Nuenen. Het terrein is goed bereikbaar door de gunstige ligging ten opzichte van de op- en afritten van de A270 (Eindhoven-Helmond ) en de A67 (Eindhoven-Venlo) gelegen. Daarnaast zijn de infrastructurele voorzieningen zeer goed voor zowel personenvervoer en zwaar vrachtverkeer.

PARKEREN
Op het terrein zijn diverse parkeergelegenheden aanwezig. In overleg kunnen in combinatie met de huur een aantal parkeerplaatsen gereserveerd worden. Deze worden dan voorzien van een bordje met uw bedrijfsnaam zodat andere aanwezigen op het terrein weten dat zij hier niet mogen parkeren.

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Spaarpot Oost 4B in Geldrop aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Betaling
per maand
Type aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdfunctie
kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
bedrijfshal
Soort bouw
bestaande bouw

Oppervlakten

Units vanaf
90 m2
Kantoorruimte opp.
90 m2

Algemeen

Verdiepingen voor kantoorruimte
2

Ligging

Liggingen
bedrijventerrein

Reageer


  Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  BOG object

  Uw naam*

  Uw E-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Uw Bericht*

  Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

  Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


  Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion  * Verplicht veld  Locatie

  Streetview

  Reageer direct

   * Verplicht veld

   Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid

   Download brochure

    * Verplicht veld
    Liever persoonlijk contact?

    Roy Daris

    Vastgoedadviseur

    roy-daris-img

    Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

    Bedrijfspanden in de buurt

    bedrijfsruimte

    Spaarpot Oost 4

    5667 KT Geldrop

    € 185.000,- per jaar

    2.560 m²

    Geen info

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    De Huufkes 21

    5674 TL Nuenen

    € 350,- per maand

    235 m2

    Units vanaf: 20 m2

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    De Tienden 30

    5674 TB Nuenen

    € 1.685,- per maand

    162 m2

    Geen info

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    Ambachtweg 75

    5731 AE Mierlo

    € 100,- per m2 p.j

    55 m2

    Units vanaf: 35 m2

    Bekijk dit pand