Omschrijving

Zeer interessant (her)ontwikkelingsproject aan de Rijnsburgerweg in het buitengebied van Voorhout. Het project bestaat uit 3 verschillende percelen die jarenlang gebruikt zijn door het leger als munitieopslag. De laatste jaren zijn de gebouwen enkel gebruikt voor tijdelijke opslag van goederen.

Wat dit (her)ontwikkelingsproject zo bijzonder maakt is dat de gemeente zeer positief is over de huisvesting van arbeidsmigranten of tijdelijke bewoning van starters of zorggerelateerde woningen door de bestaande gebouwen daarvoor in te richten.

Voor 2 van de 3 percelen zijn ook al concrete plannen gemaakt die met de gemeente besproken zijn. Deze plannen bestaan uit de realisatie van in totaal 154 slaapplekken in “het Arsenaal” en “de Kruithuisjes”. Voor “de Kruithuisjes” is er zelfs al een woonvergunning voor arbeidsmigranten afgegeven tot oktober 2029, welke verlengd kan worden in samenspraak met de gemeente.

Omschrijving van de verschillende percelen:

===========================

Het Arsenaal – (Rijnsburgerweg 27, Voorhout)

Dit perceel van 7.730 m2 ligt direct aan de Rijnsburgerweg en bestaat momenteel uit 5 vrijstaande gebouwen. Volgens het actuele bestemmingsplan “Buitengebied Teylingen” heeft dit perceel een “Bedrijf – Agrarische Bedrijventerrein” bestemming en opslag- stalling voor musea en verenigingen in de bestaande bebouwing.

Voor dit perceel is er samen met een gerenommeerde architect een plan gemaakt voor de realisatie van 29 woningen met in totaal 112 slaapplekken. Bij het plan is eveneens rekening gehouden met voldoende buitenruimte en parkeerplaatsen.

===========================

De Kruithuisjes

In totaal staan er 4 vrijstaande gebouwen op dit perceel van 8.030 m2. Deze gebouwen zijn onlangs gerenoveerd en voorzien van een nieuwe geïsoleerde daken en kunststofkozijnen met dubbele beglazing. Deze gebouwen worden casco opgeleverd zodat u deze volledig naar wens kunt indelen.

Het plan dat voor dit perceel is gemaakt bestaat in totaal uit 14 woningen met ongeveer 42 slaapplekken. Het alternatieve plan bestaat uit 20 woningen, echter daalt dan het maximale aantal slaapplekken in verband met de kleinere woningen. De architect heeft ook bij dit plan voldoende rekening gehouden met de buitenruimte en de parkeernorm.

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft dit perceel een actuele bestemming van “Agrarisch – Glastuinbouw 2”. Er is echter een woonvergunning afgegeven tot oktober 2029, welke verlengd kan worden. De “Kruithuisjes” zijn te bereiken via het perceel van “De Vesting”. Dit is notarieel vastgelegd middels een recht van overpad welke van kracht zal blijven.

===========================

De Vesting – (Rijnsburgerweg 60 A, Voorhout)

Het derde perceel heeft een oppervlakte van 4.655 m2 en bestaat uit 2 vrijstaande gebouwen. Volgens het actuele bestemmingsplan “Buitengebied Teylingen” heeft ook dit perceel een “Bedrijf – Agrarische Bedrijventerrein” bestemming en opslag- stalling voor musea en verenigingen in de bestaande bebouwing. Voor dit perceel zijn er nog geen concrete plannen uitgewerkt, maar het realiseren van extra woonruimte, vrije tijdsbesteding of algemene voorzieningen ligt in de lijn der verwachtingen.

===========================

Koopcondities

Vraagprijs 3 percelen gezamenlijk : € 5.150.000,- k.k.

De voorkeur gaat uit voor de verkoop van 3 percelen gezamenlijk, echter is het eveneens mogelijk om de percelen apart van elkaar te kopen.

Vraagprijzen separate verkoop:

Vraagprijs “Het Arsenaal” : € 2.350.000,- k.k.

( = € 300,- per kadastrale m2, inclusief de gebouwen in de huidige staat, bouwplannen, schonegrondverklaring en sonderingen)

Vraagprijs “De Kruithuisjes” : € 2.000.000,- k.k.

(= € 250,- per kadastrale m2, inclusief de gerenoveerde gebouwen, bouwplannen, schonegrondverklaringen en sonderingen)

Vraagprijs “Vesting” : € 1.160.000,- k.k.

(€ 250,- per kadastrale m2, inclusief gerenoveerde gebouwen, schonegrondverklaringen en sonderingen)

Goedkeuring: Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit beleggingsobject? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Rijnsburgerweg 27 in Voorhout aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het beleggingsobject inplannen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Overdracht

Vraagprijs
€ 5.150.000,- k.k.
Type aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdfunctie
belegging
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1945-1959

Algemeen

Bouwjaar periode
1945-1959

Ligging

Liggingen
landelijk gebied

Reageer


  Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  BOG object

  Uw naam*

  Uw E-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Uw Bericht*

  Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

  Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


  Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion  * Verplicht veld  Locatie

  Streetview

  Reageer direct

   * Verplicht veld

   Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid

   Download brochure

    * Verplicht veld

    Liever persoonlijk contact?

    Roy Daris

    Vastgoedadviseur

    roy-daris-img

    Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

    Bedrijfspanden in de buurt

    bedrijfsruimte

    Rijnsburgerweg 60A

    2215 RC Voorhout

    € 398.000,- k.k.

    575 m2

    Units vanaf: 200 m2

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    Anton Philipsweg 3a

    2171 KX Sassenheim

    Prijs op aanvraag

    690 m2

    Units vanaf: 230 m2

    Bekijk dit pand

    winkelruimte

    de Kempenaerstraat 73

    2341 GJ Oegstgeest

    € 2.130,- per maand

    86 m2

    Units vanaf: 86 m2

    Bekijk dit pand

    winkelruimte

    Parallel Boulevard 2C-LI/RE

    2202 HP Noordwijk

    € 1.295,- per maand

    150 m2

    Units vanaf: 15 m2

    Bekijk dit pand