Omschrijving

De bedrijfsruimte is circa 116 m2 groot, gelegen op de begane grond, heeft een frontbreedte van circa 3,5 meter en is gelegen op een prachtige zichtlocatie in Utrecht-Oost. Door de grootte en bestemming biedt dit pand veel mogelijkheden voor een ondernemer om een winkel, praktijk of kantoor te vestigen.

De Adriaen van Ostadelaan is een fijne en levendige winkelstraat gelegen in Utrecht-Oost met veel lokale winkeliers, horecagelegenheden en een PLUS supermarkt. Onlangs is de straat heringericht waardoor het verblijfsgebied veel aantrekkelijker is geworden voor voetgangers en fietsers. Ook is dit pand in de directe nabijheid gelegen van het Wilhelminapark, Het Diakonessenziekenhuis en het Stadion Galgenwaard. De Utrechtse binnenstad en het Centrale Station zijn binnen 10 fietsminuten te bereiken.

Bestemming en gebruik:
De bestemming van het perceel is ‘Gemengd-1’, dit houdt in dat het pand voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Globaal genomen: Detailhandel en publieksgerichte dienstverlening.

Bereikbaarheid
De winkel is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Eigen vervoer:
De rondweg “de Waterlinieweg” is op één minuut rijden gelegen. Vanaf hier zijn de Rijkswegen A2, A12, A27 en A28 binnen enkele autominuten bereikbaar.

Openbaar vervoer:
De bushalte Adriaen van Ostadelaan is tegenover het pand gelegen. Elke paar minuten rijdt er een bus van en naar het Utrecht NS Centraal Station.

Parkeergelegenheid
In de directe omgeving zijn er openbare parkeerplaatsen aanwezig. Er is betaald parkeren van toepassing. Tevens is het mogelijk om bij de gemeente een (zakelijke) parkeervergunning aan te vragen.

Vloeroppervlakte
De metrage van de winkelruimte betreft conform NEN 2580: ca. 115,8 m² verdeeld over de begane grond. Het object is conform de meetnorm van het normblad NEN 2580 ingemeten. Een NEN 2580 meetstaat is beschikbaar.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, geheel vrij van huur en/of andere gebruiksrechten en is voorzien van onder andere:
-pantry;
-cv-installatie;
-toilet;
-opslagruimte;
-bestaande wand, vloer en plafondafwerking;
-huidig plafond voorzien van verlichtingsarmatuur en airco.

Welstandsklasse
B1.

Frontbreedte:
Ca. 3,50 meter.

Huurprijs:
€ 2.500,- per maand. (€ 30.000,– per jaar)

Servicekosten leveringen en diensten:
Voorschot servicekosten voor verbruik en vastrecht voor gas, licht en water worden nog nader bepaald. Dit betreft een verrekenbare voorschot per maand exclusief btw.

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurtermijn:
In principe een huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar. Een kortere aanvangshuurperiode is bespreekbaar.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling:
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexering:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het meest actuele model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Per direct

Bijzonderheden:
– Bouwjaar gebouw: circa 1927;
– Gebruiksoppervlakte totaal (BAG): 115,8 m2;
– Inhoud: 424,1 m3;
– Plafondhoogte: 2,65m;
– De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd;
– De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen, dit komt voor rekening en installatie van de huurder.

Voorbehoud:
Deze objectinformatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend.

Goedkeuring:
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig pand op een top locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Adriaen van Ostadelaan 10 in Utrecht aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.500,- per maand
Betaling
per maand
Type aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdfunctie
bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
bedrijfshal, winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw

Oppervlakten

Bedrijfsruimte bedrijfshal opp.
116 m2

Algemeen

Frontbreedte
361 cm
Vrije hoogte
350 cm
Voorzieningen
lichtstraten, toilet, pantry
Verdiepingen voor winkelruimte
1

Reageer


  Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  BOG object

  Uw naam*

  Uw E-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Uw Bericht*

  Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

  Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


  Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion  * Verplicht veld  Locatie

  Streetview

  Reageer direct

   * Verplicht veld

   Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid

   Download brochure

    * Verplicht veld
    Liever persoonlijk contact?

    Roy Daris

    Vastgoedadviseur

    roy-daris-img

    Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

    Bedrijfspanden in de buurt

    kantoorruimte

    Newtonlaan 115

    3584 BH Utrecht

    Prijs op aanvraag

    100 m2

    Units vanaf: 15 m2

    Bekijk dit pand

    winkelruimte

    Steenweg 46

    3511 JS Utrecht

    € 3.500,- per maand

    45 m2

    Geen info

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    Lange Viestraat 2b

    3511 BK Utrecht

    Prijs op aanvraag

    120 m2

    Units vanaf: 5 m2

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    St.-Jacobsstraat 123

    3511 BP Utrecht

    Prijs op aanvraag

    100 m2

    Units vanaf: 15 m2

    Bekijk dit pand