Omschrijving

Op een fantastische zichtlocatie, gelegen aan de Middenweg (N276) op Bedrijvenstad Fortuna, ontwikkelt en bouwt onze opdrachtgever een bedrijf locatie bestaande uit diverse bedrijfsruimtes vanaf ca. 1100 m² tot 5000 m² (casco opl. niveau / loadingdocks bespreekbaar / turnkey opl. niveau in overleg). De grootte van de bedrijfsruimtes zijn nog vrij in te delen.

Bestemming
Hoofdbestemming: Bedrijfsruimte

Oppervlakten
Kavel 1: +/- 2200 m²
Kavel 2: +/- 2950 m²
Kavel 3: +/- 3210 m²
Kavel 4: +/- 2040 m²
Kavel 7: +/- 4790 m²
Kavel 8: +/- 4840 m²
Kavel 9: +/- 1780 m²
Kavel 10: +/- 1720 m²
Kavel 11: +/- 2390 m²
Kavel 12: +/- 2670 m²
Kavel 13: +/- 2270 m²
Kavel 14: +/- 2140 m²

Object:
Het object is gelegen op een uitermate goede zichtlocatie, gelegen aan de Middenweg (N276) op Bedrijvenstad Fortuna. Bedrijvenstad Fortuna is volop in ontwikkeling en ligt op een steenworp afstand van de handelsterreinen Bergerweg en Gardenz. Nabij ‘Bedrijvenstad Fortuna’ bevinden zich onder meer vestigingen van Rabobank, DSM en het nieuwe Europese hoofdkantoor van Chemiegigant Sabic. Bedrijvenstad Fortuna ligt tegen het Fortuna Sittard stadion aan en nabij de Sportzone, met onder andere Secc Sport Event Centrum, IVY Climbing, Stichting huis Limburgse sport, Fletcher Hotels, Vista College, sporthal en het Tom Dumoulin bike park. Het is op loopafstand gelegen van bedrijvenpark Fortuna. Verder liggen meerdere supermarkten in de omgeving o.a. JUMBO en ALDI.

Bestemming/bedrijfsdoeleinden
Het regulerende bestemmingsplan is ‘Bergerweg Zuid’. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie ‘Bedrijventerrein’. Hieronder worden o.a. bedrijven in de categorie 2 en 3 in de lijst van bedrijfsactiviteiten verstaan.

Bereikbaarheid:
Auto
De locatie is goed bereikbaar. De autoweg N-276 (Hasseltsebaan) is binnen 1 minuut bereikbaar via doorgaande wegen. Deze autoweg staat in directe verbinding met de autowegen N-279 en N-294 waarbij de snelwegen richting Aken (Duitsland via A76), Maastricht (Nederland – A79), Antwerpen (België – A76) en Eindhoven (richting A2) goed bereikbaar zijn.

Openbaar vervoer
Het object is goed bereikbaar met openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen op een loopafstand van ca. 100 meter. Het dichtbij zijnde treinstation is gelegen in Sittard op een loopafstand van ca. 2 kilometer.

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.
Huuruitgangspunten
Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 70,00 per m² per jaar, exclusief de daarover verschuldigde omzetbelasting.

Betalingswijze
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

Servicekosten
De servicekosten worden door huurder zelf geregeld.

Huurtermijn
Standaard: vijf (5) jaar en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar.

Beschikbaarheid
In overleg.

Opzegtermijn
12 maanden voor einde huurovereenkomst

Duurzaamheid
Nader te bepalen

Huurindexering
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks voor het eerst 1 jaar naar huuringang op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

Omzetbelasting
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste huur.

Huurovereenkomst
Standaardmodel ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

Bouwjaar: 2023/2024

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de ruimtes? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Zürichstraat 11 in Sittard aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van de panden inplannen.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Overdracht

Vraagprijs
€ 70,- per m2 p.j
Betaling
per m2 p.j
Type aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdfunctie
bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
bedrijfshal
Soort bouw
bestaande bouw

Oppervlakten

Bedrijfsruimte bedrijfshal opp.
5.000 m2
Units vanaf
1.100 m2

Algemeen

Voorzieningen
overheaddeuren, betonvloer

Reageer

  Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  BOG object

  Uw naam*

  Uw E-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Uw Bericht*

  Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

  Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.

  Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion

  * Verplicht veld

  Locatie

  Streetview

  Reageer direct

   * Verplicht veld

   Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid

   Download brochure

    * Verplicht veld

    Liever persoonlijk contact?

    Roy Daris

    Vastgoedadviseur

    roy-daris-img

    Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

    Bedrijfspanden in de buurt

    kantoorruimte

    Milaanstraat 200

    6135 LH Sittard

    € 220,- per m2 p.j

    336 m2

    Units vanaf: 10 m2

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    Poststraat 8

    6135 KR Sittard

    € 70,- per m2 p.j

    1.200 m2

    Units vanaf: 100 m2

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    Stationsplein 1

    6131 AS Sittard

    Prijs op aanvraag

    18 m2

    Geen info

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    Transportlaan 1

    6163 CX Geleen

    € 500,- per maand

    400 m2

    Units vanaf: 38 m2

    Bekijk dit pand