Omschrijving

Te huur aangeboden, ruime bedrijfs-/opslagruimte met dubbele deur en een zolder gelegen nabij het centrum van Bussum (Het Spiegel) en op loopafstand van het station Naarden Bussum.
Het pand bevindt zich in de tweede lijn achter de bestaande bebouwing. Gezien de indeling van het object is het geschikt voor eenvoudige opslag of het stallen van voertuigen voor een verzamelaar.

Vloeroppervlak:
De bedrijfsruimte is verdeelt over de begane grond ruimte van ca. 82 m² en ca. 19 m² voor de zolderverdieping. De (zolder) verdieping met houten vloeren is bereikbaar via een houten trap. Daarnaast is er een vliering aanwezig. Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

Opleveringsniveau:
Het object wordt casco verhuurd, inclusief de navolgende voorzieningen:
– verlichting armaturen die nu aanwezig zijn.

Bestemming:
Volgens informatie van de gemeente Gooise Meren valt het getaxeerde onder de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan ‘Het Spiegel-Prins Hendrikpark 2010’, onherroepelijk per 10-8-2011. De ter plaatse geldende bestemming luidt: ‘Gemengde Doeleinden (zh)’.

Parkeergelegenheid:
Er is parkeergelegenheid aanwezig aan de openbare weg (betaald parkeren), voor de bedrijfsruimte is er plek voor incidenteel laden / lossen.

Omgeving
In de directe omgeving aan de straatzijde op de begane grond zijn panden in gebruik als winkel, horecagelegenheid en ten behoeve van dienstverlening. Verder in de omgeving voornamelijk woningen.

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 850,00 per maand. De huur is niet met omzetbelasting belast.

Huurbetaling:
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit te zijn voldaan.

Servicekosten:
Er is geen aansluitingen voor gas in het pand aanwezig. In het pand is elektra en water aanwezig, maar geen verwarming. Het waterverbruik wordt middels een maandelijks voorschot verrekend.

Huurtermijn:
In overleg, bij voorkeur voor (minimaal) 5 jaar.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie/waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting.

Voorbehoud: goedkeuring verhuurder/eigenaar.

Huurovereenkomst volgens ROZ-model.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De bepalingen in de huurovereenkomst zullen doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze presentatie. De presentatie toont mogelijk een of meerdere items die geen onderdeel zullen zijn van de huur.

Neem contact op met ons kantoor over de voorwaarden die bij dit pand mogelijk van toepassing zijn o.a. ten aanzien van de inkomenseis, duur en vorm van de huurovereenkomst en mogelijke minimale huurperiode e.d.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Spiegelstraat 26B in Bussum aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar

Overdracht

Vraagprijs
€ 850,- per maand
Betaling
per maand
Type aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdfunctie
bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
bedrijfshal
Soort bouw
bestaande bouw

Oppervlakten

Bedrijfsruimte bedrijfshal opp.
101 m2

Algemeen

Voorzieningen
betonvloer

Reageer


  Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  BOG object

  Uw naam*

  Uw E-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Uw Bericht*

  Zakelijke Hypotheek / Vastgoedfinanciering regelen? Onder deze knop meer dan 60 financieringspartijen. Vind snel uit welke partij u het het beste aanbod doet.

  Onze partner Credion zorgt jaarlijks voor de realisatie van vele honderden vastgoedfinancieringen en hypotheken bij ruim 60 financieringspartijen vanuit meer dan 40 lokale vestigingen. Credion maakt na een korte kosteloze inventarisatie samen met u een 100% sluitende financieringsaanvraag en zorgt dat uw hypotheek / vastgoedfinanciering zo snel en scherp mogelijk wordt gerealiseerd.


  Ja, ik ontvang graag een financieringsadvies van Credion  * Verplicht veld  Locatie

  Streetview

  Reageer direct

   * Verplicht veld

   Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid

   Download brochure

    * Verplicht veld
    Liever persoonlijk contact?

    Roy Daris

    Vastgoedadviseur

    roy-daris-img

    Telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 17:00

    Bedrijfspanden in de buurt

    kantoorruimte

    Leemzeulder 31

    1251 AM Laren

    Prijs op aanvraag

    49 m2

    Units vanaf: 13 m2

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    Bothalaan 2

    1217 JP Hilversum

    € 695,- per maand

    55 m2

    Units vanaf: 7 m2

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    Koninginneweg 4A

    1217 KX Hilversum

    € 650,- per maand

    48 m2

    Geen info

    Bekijk dit pand

    kantoorruimte

    Bussumerstraat 38F

    1211 BL Hilversum

    € 785,- per maand

    60 m2

    Units vanaf: 60 m2

    Bekijk dit pand